HuTa59 Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Papa wszystkim. Miło było lecz(kogo interesuje) nie mam już checi grac w mta i postanowiłem zrezygnować, nie isc na inny serwer tylko poprostu odpuścic sobie z mta.Moze kiedys zrobie comebacka jak kilka razy w cs. Nie radze zadawac sie z tym gosciem i mu nie ufac.Dziekuje Dowidzenia. @All4Tech 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctic Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Co ci Zrobił 4tech ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HuTa59 Opublikowano 7 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 On dobrze wie co zrobił... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctic Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Napisałem do cb odpisz mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctic Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Na mes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2506 Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Trzymaj się Dyrektorze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyberShoot Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 A to kto teraz będzie Liderował SAMC 😥 Wracaj Huta szybko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Txz Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 No narka huta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HuTa59 Opublikowano 7 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Oki ty tez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLjohnnyGTR Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 No szkoda 😞 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anomaly Opublikowano 31 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2019 siemaawl wróć jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WacławHandy. Opublikowano 20 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 Szkoda że odchodzisz , wróć kiedyś 😞 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi