HaXoWy321 Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 To już nie są żarty że coś takiegoś piszę i za 2 dni wracam. Teraz już naprawdę odchodzę i nie kłame. Dziękuje tym osobom. @Izaa93 tylko się nie złość że odchodzę. Dzięki za przyjęcie do FabrykiAut. @BigKrzak a ty w tylu raportach pomogłeś. Dzięki za pomoc! @JASNY Pamiętasz jak dostaliśmy informacje że doszliśmy do SARA? Skakaliśmy z radości. Dzięki za napady i DM. @Sebastos dzięki za pomoc i możliwą opcje dojścia do SARA. @MDeath tobie tak samo dzk za dojscie do biznesu! @Siluuu no , gratuluje w ogóle za to że mnie podkablowałeś w fabryce aut 😆. Życzę ci powodzenia w FabryceAut i może się odezwę ze sprzedażą bazy! @Inder00 dzięki tobie nie było by mnie na MultiRPG.. @sch4b idz schudnij bo nigdy nie zrobisz tego co obiecałeś HeHe 🤣 @Narina idz przeproś Tomeo heheh. Dzięki tym osobom miałem zawsze pomoc , no jeśli kogoś nie wymieniłem to przepraszam i pozdrawiam. No niestety coś się kończy coś zaczyna.. Nie zartowalem z tym teraz ze odchodze.. Zapalmy znicz [*] .. 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoW Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Trzymaj się zadymiarz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pientacho Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Nara Lepiej wróć za 2 dni 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajorSvchodolski Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 cytujac gothica jedna bestia mniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigKrzak Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 siema wariat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MDeath Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Cześć malusi byczku, Trzymaj się ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tredox Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sch4b Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Trzymaj się ziomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_ZIIOLO Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 (edytowane) siemanko wracaj szybko Edytowane 25 Maja 2020 przez _ZIIOLO 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaXoWy321 Opublikowano 26 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 To już nie są przelewki żę pisze że odchodze. Teraz jest tak naprawdę , żeby wrócić tam na serwer musicie mnie tak jakoś zmotywowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaXoWy321 Opublikowano 26 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 W stylu ze mi proponujecie gdzies dojsc czy cos a nie ze tam '' No wracaj byczq tesknimy'' to juz od was zalezy i to wy zdecydujcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaXoWy321 Opublikowano 1 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 Kurła wracać czy nie wracać bo tęsknie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pumpcio Opublikowano 4 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 3maj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Narina Opublikowano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 Nie mam go za co przepraszać, trzymaj sie młodziak ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi