WertexGames04 Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Ziomki to już ostateczne znudziło mi się grać i nie gram od ponad 8 miesięcy na multi chciałem kurwa wszystkich pozdrowić z tamtych czasów kocham wszystkich ziomków pozdrawiam SARA organizacje blogos z całego serca i kilka innych które mnie pamiętają przepraszam za odwalanie ale mi się już nudziło pozdrawiam wszystkich administratorów graczy i nowych graczy kocham was żegnam i wrócę kiedyś kocham waaaas mój sid 11060 przegrane 30k minut kc was 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoteznyWarmianin Opublikowano 28 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 Trzymaj się 🚨 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tredox Opublikowano 28 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 Elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboWojtek Opublikowano 28 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 No hej stary ale i tak wiem że kiedyś do nas wrócić będziemy tęsknić i zawsze będziesz naszym ziomem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plagatokoks Opublikowano 5 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeamN Opublikowano 5 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 Papa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigKrzak Opublikowano 5 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipson Opublikowano 5 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 eluwina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi