Dawidowskij Opublikowano 4 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 (edytowane) Twój nick:|^BZ^|Dawidowskij Nick pracownika na którego jest skarga: Rolif Za co jest skarga:Zaparkowałem ładnie auto na parkingu przed mechanikiem nawet 1cm nie wystawało a jak skończyłem prace podszedłem na parking auta już nie było i napisałem reporta to się okazało że jest na policyjnym i 3/4 mojej pensji z pracy poszło się je... Dowody w postaci ss Edytowane 4 Czerwca 2020 przez Dawidowskij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uno. Opublikowano 4 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 wyczuwam minusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papcio Opublikowano 4 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 Za mało dowodów. Jeśli dasz więcej np gdzie stał przed zabraniem to skargę przyjmę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebusiek Opublikowano 4 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 Nie widział jak mu zabrano auto więc powinien dostać minusa. Sory ze się wtrącam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papcio Opublikowano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Brak odzewu odrzucam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi