papcio Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 (edytowane) Rekrutacja do A-SARA WYMAGANIA: -sprawny mikrofon. -duża aktywność, jeżeli masz czas na frakcje na tydzień to nie pisz podania. -minimum 14 lat.(za oszustwo od razu lota) -dojrzałość emocjonalna -dokładne zapoznanie się z regulaminem, zwiększa szanse(jeżeli przeczytales regulamin to zostaw pod nim reakcje) -komunikator discord oraz ts3, bez tego nawet nie pisz podania -pracowitość i chęć wzmocnienia struktur frakcji -Jeżeli macie odejść po 2 dniach z frakcji to nawet nie piszcie podania i dajcie szanse innym -Pisząc trzy zdania, gdzie minimum trzeba trzy okazujecie tylko chęć na przynależność do frakcji. -Liczymy na rozbudowane podania, powodzonka! Wzór: Nick: Imie: Wiek: SID: Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Ile minut masz na serwerze?: Przeczytałeś regulamin?: Znajomość RP/Ortografii (0-10): Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Coś o sobie: REKRUTACJA POTRWA DO ŚRODY 10.06.2020 GODZINY 19 : 30 Edytowane 9 Czerwca 2020 przez papcio 11 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILYT YT YT Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 5 minut temu, papcio napisał: Nick: KamilYT21 Imie: Kamil Wiek: 15 SID: 36182 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Nie posiadam mikrofonu 😞 Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Posiadam tylko Discorda Ile minut masz na serwerze?: 32k min Przeczytałeś regulamin?: nie przeczytalem ale będę czytał 🙂 Znajomość RP/Ortografii (0-10): takie 7/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): takie z 2h Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Ponieważ bardzo długo gram na tym serverze, bardzo lubię tutaj grać więc chciałbym się dostać do frakcji sara Coś o sobie: Jestem Kamil, mam 15 lat bardzo lubię grać na tym serverze i bym chciał się bardzo i to bardzo dostać do frakcji sara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubol69 Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 (edytowane) Nick:|MG|xmichux Imie:Michał Wiek:15lat SID:54016 Czy posiadasz sprawny mikrofon?:tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:tak Ile minut masz na serwerze?:14048 Przeczytałeś regulamin?:tak,"Laweta to misiak"Znajomość RP/Ortografii (0-10):9/10,9/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):4-6h dziennie Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):uważam,że praca w SARA jest dla mnie,ponieważ jestem sprawiedliwy i sumienny.Poza tym bardzo trzymam się regulaminu i staram się nie robić wyjątków dla nikogo.Potrafię też bardzo dobrze kierowac pojazdami w tej grze.Moją cechą moze byc jeszcze to ,że bardzo szybko sie uczę. Coś o sobie:Jak wyżej wspomniałem mam na imię Michał i pochodzę z małego miasta w województwie kujawsko-pomorskim.Moim największym hobby jest granie w koszykówkę.W grę mta gram już ponad rok lecz z serwerem MultiRPG zacząłem przygodę 3 miesiące temu. Pozdrawiam i do zobaczenia grze. Edytowane 9 Czerwca 2020 przez kubol69 zmiana nicku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b-tolik Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Nick:b.tolik Imie:Błażej SID:29451 Czy posiadasz sprawny mikrofon?:tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:tak Ile minut masz na serwerze?:960 Przeczytałeś regulamin?:W większości tak,[będę czytał] Znajomość RP/Ortografii (0-10):8/10,10/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 3-5h dziennie Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Ponieważ nie lubię jak na serwerze jest "brudno" . Wiadomo że ulica bardziej wygląda przejrzyście jak nie ma na niej samochodów .Bardzo lubię ten serwer i na pewno będzie on lepiej wyglądał. Coś o sobie:Lubię holować auta!Nie będę ukrywał że też uciekać przed policją. Mam 15 lat i zakochałem się w tym serwerze!!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThEaT Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Nick: |BSK|AmEryCzkAImie: Wiktor Wiek: 14 SID: 3477 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak Ile minut masz na serwerze?: 16709Przeczytałeś regulamin?: TakZnajomość RP/Ortografii (0-10): 8/10Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 2/3h dziennieDlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Lubię ten zawód więc myślę, że nadam się do tej pracy. Staram się być miły, słuchać wyższych rang i pomagać na Serwerze. Bardzo szybko się uczę. Dostosuję się do wszystkich i nie powinno być ze mną problemów. Coś o sobie: Nazywam się Wiktor, mam 14 lat, moim hobby jest motoryzacja oraz informatyka. Słucham różnych piosenek - nie ograniczam się do jednego gatunku, ale najczęściej jest to rap. Mój ulubiony kolor to czerwony. Jeśli chodzi o mój charakter to jestem czasem miły czasem wredny. Mówią ,że jestem wiecznie zakręcony i pozytywnie walnięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dropskoks 123 Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 (edytowane) Nick:Dropskoks Imie:Jakub Wiek:15 SID:57246 Czy posiadasz sprawny mikrofon?:Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Oczywiście Ile minut masz na serwerze?:11265min. Przeczytałeś regulamin?: Tak Znajomość RP/Ortografii (0-10):7/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): Od 2-5h Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Gram od dawna na tym serwerze i zawsze chciałem być w jakiejś frakcji.Bardzo lubię wszystkie frakcje i mam do nich szacunek.Padło na SARA, ponieważ bardzo lubię jeżdzić i pomagać.Chciałbym być w sarze i utrzymywać porządek na drogach San Andreas Coś o sobie:Mam na imię Jakub,Mam 15 lat.Lubie pomagać ludzią jestem miły i konsekwętny.Moimi pasjami jest motoryzacja i granie w mta. Pozdrawiam:) Edytowane 7 Czerwca 2020 przez Dropskoks 123 Poprawienie jednej luki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JamniczeKKK Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Nick: |BSK|JamniczeKKK Imie: Maciej Wiek:14 SID:41109 Czy posiadasz sprawny mikrofon?:tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:tak Ile minut masz na serwerze?:obecnie 27832 Przeczytałeś regulamin?:"laweta to misiak" Znajomość RP/Ortografii (0-10): 9 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): dziennie około 4h Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):ponieważ świetnie odnalazł bym się w tej frakcji. Chciałbym się sprawdzić w tej roli "laweciarza". Powierzone mi zadanie zawsze wykonuje jak najlepiej tylko mogę. Będę reprezentować tą frakcje jak najlepiej tylko mogę. Proszę o szansę a na pewno was nie zawiodę. Coś o sobie: Hejka mam na imię Maciek i mam 14 lat, pochodzę z Małopolski, Interesuję się informatyką. W wolnym czasie gram w gry, szybko łapie kontakt z graczami. pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Kubsonn| Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 (edytowane) Nick: |Kubsonn| Imie: Jakub Wiek: 14 SID: 49664 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak posiadam. Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak posiadam to i to. Ile minut masz na serwerze?: 3985 minut. Przeczytałeś regulamin?: Tak. Znajomość RP/Ortografii (0-10): 7/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbe (realnie): 2h-3h dziennie. Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Dołączyłem niedawno na serwer bardzo mi się spodobał jest voice chat ładne podmianki i fajni gracze. Chciałbym dołączyć do SARA ponieważ zawsze lubiłem jeździć lawetą ,pomagać innym. Często jestem z rana na serwerze i widzę pozostawione lub źle zaparkowane autka to chciałbym je posprzątać. Jeśli jest rp i potrzebna jednostka frakcji SARA od razu jestem chętny do pomocy. Widzę że ktoś mnie wzywa to się nie zastanawiam tylko jadę. SARA to jak dla mnie najlepsza frakcja dużo jest roboty i fajnie się przy tym bawisz. Kiedyś chciałbym pojeździć taką lawetką w realu. Coś o sobie: Mam na imię Jakub, mam 14 lat. Uczęszczam do klasy 7. Jestem miły, przyjacielski, pomocny. Moje hobby to skoki na BMX. Lubię bardzo grać w gry a zwłaszcza w MTA na serwerze MultiRPG. W wolnych chwilach kiedy tylko mogę to siadam i gram. Interesuje się informatyką i motoryzacją. Za niedługo mam zamiar kupić swój pierwszy motocykl. Mam nadzieję że się dostane a jeśli nie to będę próbował następnym razem. Bo jeśli się czegoś chce to się do tego dążyć. Pamiętajcie nigdy się nie poddawajcie. Edytowane 7 Czerwca 2020 przez |Kubsonn| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michuKOKS Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Nick: t!k3r Imie: Michał Wiek: 12 SID: 6308 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: tak Ile minut masz na serwerze?: prawie 10k Przeczytałeś regulamin?: Tak Znajomość RP/Ortografii (0-10): 8/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 4-10h Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Coś o sobie: Mam na imię Michał i mam 12 lat. Jestem osobą kulturalną i nie mam problemów z wykonywaniem poleceń wyższych rang/zarządu frakcji. Wiem, że nie spełniam wymagania odnośnie wieku, ale chciałbym być w tej frakcji, ponieważ jest bardzo ciekawa, byłaby to moja pierwsza frakcja i jest w niej mój brat. Jestem osobą uczciwą, i bardzo szybko uczę się nowych rzeczy. Niestety nie przeszedłem jeszcze mutacji :/. Laweta to misiak ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masnyszymek Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Nick: masnyszymek Imię: Szymon Wiek: 16 lat SID: 63871 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: oczywiście Ile minut masz na serwerze?: 6334 (aktualnie) Przeczytałeś regulamin?: tak Znajomość RP/Ortografii (0-10): RP sądzę że będę musiał się troszkę poduczyć (6/10), ortografia (10/10) Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę (realnie): tak ze 3/4 godzinki Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): chciałbym uczestniczyć we frakcji ponieważ lubię jak na serwerze jest porządek. Sądzę że jestem dosyć ogarnięty i można mi zaufać w takich sprawach. Umiem wywiązać się z obowiązku i jestem dobry w tym co robię Coś o sobie: Mam na imię Szymon i mam 16 lat. Jestem osobą kulturalną i nie mam problemów z wykonywaniem poleceń u wyższych rang/zarządu frakcji. Chciałbym uczestniczyć w tej frakcji, ponieważ uważam że jest bardzo ciekawa, byłaby to moja pierwsza frakcja. Jestem osobą uczciwą, i bardzo szybko uczę się nowych rzeczy. sądzę że moje podanie jest całkiem dobre❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaksonn Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 (edytowane) Nick : Kaksonn<3 Imię : Ksawier Wiek : 16 SID : 61731 Czy posiadasz sprawny mikrofon? : Tak Czy posiadasz komunikator discord oraz ts3? : Tak posiadam te 2 programy. Ile minut masz na serwerze? : 14000 Przeczytałeś regulamin? : Tak - Laweta to misiak.Znajomość RP/ortografii : RP - 8/10 , ortografia - 10/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę (realnie) : od 4 do 6 godzin dziennie, czasami nawet więcej. Dlaczego ty (min. 3 zdania) : Gram na tym serwerze nie zbyt długo ale przez ten czas zdążyłem pracować w każdej z możliwych prac. Ale żadna z nich nie jest tak ciekawa jak prace we frakcjach najbardziej przypadła mi do gustu SARA. Jestem sumiennym graczem, gdy się za coś wezmę to już w tym trwam do końca jestem pewny że po dodaniu mnie nie odszedł bym po kilku dniach, chciał bym zagościć tutaj na kilka może kilkanaście miesięcy. Nie mam problemu z podporządkowaniem się co do graczy wyższych rangą niż ja, wiem że oni też musieli sobie zapracować na to gdzie właśnie są. Coś o sobie : Cześć, jestem Ksawier aktualnie nie gram w inne gry ponieważ cały wolny czas spędzam właśnie tutaj na serwerze. Jestem sumiennym pracowitym i dążącym do celów graczem, moim aktualnym celem jest to dostanie się do SARY. Napewno nie pożałujecie swojego wybory wybierając mnie na tą posadę. Pozdrawiam Kaksonn<3 Edytowane 7 Czerwca 2020 przez Kaksonn Zapomniałem SID wpisać przepraszam😔 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dostawcaPizzyMati Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 (edytowane) Nick:dostawcaPizzyMati Imie:Mateusz Wiek:16 SID:50063 Czy posiadasz sprawny mikrofon?:tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:tak Ile minut masz na serwerze?:7000 min"Laweta to misiak"Przeczytałeś regulamin?:takZnajomość RP/Ortografii (0-10):10/9Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):5-6Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Gdyż posiadam obecnie dużo czasu i mogę je przeznaczyć na pomoc w porządku na serwerze która na pewno się wam przyda.Jestem także sumienny i zawsze staram się coś wykonać jak najlepiej.Chce aby na serwerze panował porządek. Bardzo podoba mi się wasz serwer ,oraz chciałbym pomóc w rozbudowie go 🙂 Coś o sobie: Mam na imię Mateusz lubię grać w piłkę nożną interesuje się samochodami uczęszczam do 1 klasy liceum ogólnokształcącego i mam nadzieje że przyjmiecie mnie tym razem. Edytowane 10 Czerwca 2020 przez dostawcaPizzyMati 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imgores Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Nick: imgores Imie: Hubert Wiek: 14 SID: 63442 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak, posiadam Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak, posiadam Ile minut masz na serwerze?: 1560 min Przeczytałeś regulamin?: Tak (Laweta to misiak) Znajomość RP/Ortografii (0-10): 9/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę (realnie): około 4 godziny dziennie Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Ponieważ Lubie pomagać. Wybrałem akurat tą frakcje dlatego, że uwielbiam tematykę aut i myślę, że się tutaj odnajdeęi będzie mi to sprawiać przyjemność. Jestem ogarniętym, sumiennym i spokojnym graczem. Trzymam się regulaminu i będę próbował, żeby na serwerze inni też się go trzymali. Coś o sobie: Mam na imię Hubert, pochodzę z województwa Kujawsko-pomorskiego, jak już pisałem uwielbiam samochody jak i rzeczy związane z nimi. W czasie wolnym lubię jeździć na rowerze jak i grać w MTA. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolowski Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 (edytowane) Nick: bolowskisetImię: PawełWiek: 16SID: 41422Czy posiadasz sprawny mikrofon? TakCzy posiadasz komunikator Discord lub TS3? Tak, posiadam Discord'a ale w razie potrzeby założę również TS'a.Ile masz minut na serwerze? 2122 min, ale wciąż rośnie ❤️Przeczytałeś regulamin? OczywiścieZnajomość RP/Ortografii (0-10): 4/8Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę (realnie): 5 h, ponieważ dziennie spędzam 6 h na serwerze.Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Jak wchodzę na serwer zawsze parkuję w miejscach do tego przeznaczonych, tylko czasami zapominam o ręcznym, ale mniejsza. Skupiam bardzo duża uwagę na szczegóły, tzn. umiałbym dostrzec samochody w najbardziej ukrytych miejscach. Jak dostałbym się do danej frakcji to dla bezpieczeństwa odholowałbym WSZYSTKIE samochody, które łamią prawo.Coś o sobie: No to ogółem, gram na serwie od lutego. Gram Sobie na zabicie czasu ale też chciałbym pomagać naszej kochanej administracji 😘 Edytowane 7 Czerwca 2020 przez bolowski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuzukiKatana Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Nick: DziXu Imie: Emil Wiek: 14 SID: 7595 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak posiadam. Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak posiadam. Ile minut masz na serwerze?: około 6 tysięcy ale jest to zpowodowane moją kilku miesięczną przerwą. Przeczytałeś regulamin?: Tak przeczytałem go. Znajomość RP/Ortografii (0-10): RP 8/10 Ortografia 10/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): od godziny do 3 godzin takie minimum raczej. Proszę nie wierzyć ludziom co piszą cyt. ,,NOOO JA BEDE 1000 godzin dziennie grał" a co do czego max 10 minut albo wcale po tygodniu, bo mu się znudzi, a ja taki nie jestem. Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Dlatego iż chcę pokazać swoje umiejętności, jednakże będzie trzeba mnie trochę przeszkolić. Teraz staram się być bardzo aktywny. Jestem cierpliwy oraz miły. Coś o sobie: Powodzenia wszystkim życzę, oraz pozdrawiam czytającego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajtosz13 Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 (edytowane) Nick:kajtosz13 Imie:Kajetan Wiek:16 SID:57879Czy posiadasz sprawny mikrofon?:tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:tak Ile minut masz na serwerze?:9k Przeczytałeś regulamin?:tak ,,Laweta to misiak" Znajomość RP/Ortografii (0-10):7/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):4-6h Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):ponieważ spędzam dużo godzin w ostatnim czasie i bardzo spodobał mi się serwer. Chciał bym dołończyć do frakcji Sara bo lubię pomagać innym i jeździć. coś o sobie:Siema jestem Kajetan bardzo lubię grać w gry moje hobby to piłka nożna Edytowane 9 Czerwca 2020 przez kajtosz13 Błąd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anogota_ Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Nick: Angota Imie: Daniel Wiek: 18 SID: 64067 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak Ile minut masz na serwerze?: 6058, cały czas rosną. Gram na tym serwerze bardzo dużo czasu przez ostatni okres spowodowany tym, że nie chcę się narażać na zarażenie wirusem. I wydaje mi się, że jeszcze będę spędzał dużo ale to dużo ilość czasu na serwerze ponieważ wakacje się zbliżają i niestety nigdzie nie jadę, więc będę mógł poświęcić czas na gierki. Przeczytałeś regulamin?: Tak, Laweta to misiak Znajomość RP/Ortografii (0-10): Znajmość RP wydaje mi się, że całkiem na wysokim poziomie ale na pewno będę musiał się nieco pouczyć, wydaje mi się, że całkiem dobrze improwizuje więc mogę stwierdzić, że ok 8. Ortografia 9 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): Aktualnie jak już wspominałem wyżej są to niebotyczne ilości czasu ponieważ jest taka sytyłacja a nie inna i jestem zmuszony do spędzania czasu przed komputerem, aktualnie jest to w graniach od 2 do nawet 12, jeżeli wszystko się unormuje będzie to wynosić od 2 do 4 h dziennie Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Dlaczego ja? wydaje mi się, że jestem w stanie wam zaoferować jakiś poziom RP na dobry początek szybko chwytam wiedze do głowy, ale też jesteście taką frakcją, która nie wymaga nie wiadomo ile tego RP więc szybko idzie przyswoić taka wiedze. Jestem dosyć koleżeński i mam wysoko rozwinięte umiejętności interpersonalne i bardzo szybko zawieram znajomości i wiem jak rozmawiać z nowo poznanymi osobami. Coś o sobie: Mam na imię Daniel, mam 18 lat uczęszczam do technikum informatyczne. Wybrałem się tam głównie bo zawsze ciekawiło mnie to jak działają komputery. Przychodzą do szkoły byłem na to nastawiony, że się dowiem. Ale niestety system edukacji pokazał mi środkowy palec a nauczyciele jak barany robili sobie konkurs recytacyjny na lekcji, więc zacząłem się uczyć samemu aktualnie wiem tyle ile chciałem wiedzieć i poprzestałem z nauka apropo komputerów, na co dzień można powiedzieć, że bawię się programowaniem z czym może będę wiązał swoją przyszłość co jest bardzo nie wiadome w moim przypadku bo wszystko będzie uzależnione od tego jak napiszę maturę z rozszerzonej matematyki, fizyki. Jeżeli wszystko pójdzie po mojej myśli wybiorę się na studia na Astronomię. Jest to nauka, która ciekawi mnie do takiego stopnia, że po prostu wpierdalam książki pod wieczór a potem nie mogę spać. Wytłumaczenie: A to jest taki mały punkcik dodany ode mnie. Ostatnią przy poprzedniej rekrutacji nieco się pogniewałem na serwer i wypisywałem na forum dosyć niestosowane słowa nie będę tutaj cytował, zdaję sobie sprawę, że napisałem przy poprzedniej rekrutacji aby nie brać mojego podania pod uwagę ale tutaj chciałbym abyście zwrócili na mnie uwagę i dali mi szanse, zdaję sobie sprawę, że postąpiłem trochę niepoprawnie i będzie to teraz rzutować na moje drugie podanie apropo rekrutacji ale liczę na to, że się dostane. Chciałbym za to przeprosić bo jest mi trochę z tym głupio. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bombel Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Nick:|LZUK|Bombel Imie:Michał Wiek:16 SID:33043 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Jasne że tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: oczywiście Ile minut masz na serwerze?: 16420 Przeczytałeś regulamin?: tak"laweta to misiak" Znajomość RP/Ortografii (0-10): RP 9/10 Ortografia 10/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): od 4-8h nawet jeżeli będzie trzeba to cały dzień Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Z tego względu, że dużo interesuję się motoryzacją i myślę, że ta frakcja była by dla mnie idealna. Nie mam posiadam problemów takich jak: przyjmowanie poleceń od wyższej rangi, odgrywania RP itp. Jestem ogarnięty na serwerze jak i miły dla innych graczy, bardzo ciężko jest mnie wyprowadzić z równowagi. Coś o sobie:Mam na imię Michał Uczęszczam do technikum klasy o zawodzie technik mechanik. Moje hobby to: sport, gry komputerowe takie jak: FIFA , ETS, MTA. Moim ulubionym serwerem jest właśnie MultiRPG, spędziłem dosyć sporo czasu na tym serwerze i czuję się fantastycznie. Mam nadzieję, że moja rekrutacja zostanie pozytywnie rozpatrzona. Pozdrawiam całą Administarcję. ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abrakatabra_Miczsubiszi/KGG_B Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Nick:Miczsubiszi Imie:Krystian Wiek:14 SID:53526 Czy posiadasz sprawny mikrofon?:tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:tak Ile minut masz na serwerze?: 15k Przeczytałeś regulamin?: tak Znajomość RP/Ortografii (0-10):9/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): od 3 do 6 godzin Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Czuje się w lawecie jak w domu. Laweta to mój ulubiony pojazd. Chciałbym poznać nowe rzeczy. Nauczyć się czegoś nowego i popatrzeć na ten serwer z innej perspektywy. Chciałbym też poznać nowe osoby, przyszłych współpracowników, oraz może przyszłych kolegów z pracy. Coś o sobie:Mam na imię Krystian, mam 14 lat, rekreacyjnie biegam oraz jeżdżę na rowerze, moim celem jest dbać o mięśnie nóg ponieważ chciałbym w przyszłości chodzić na olimpiady i zdobywać własną satysfakcje oraz nagrody. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blawek Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Nick: Blawek Imie: Daniel Wiek: 20 SID: 42935 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak Ile minut masz na serwerze?: 18999 Przeczytałeś regulamin?: Tak Znajomość RP/Ortografii (0-10): 5/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę (realnie): Sporo, zależy czy nie będę miał spraw rodzinnych Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Ponieważ jestem spokojny, śmiały, ogarnięty, kulturalny, i w porządku co do innych. Coś o sobie: Życzę wszystkim powodzenia 🙂❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirekZpodlasia. Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Nick lubiedisa Imię Jakub SID 63550 Wiek 12 Czy posiadasz sprawny mikrofon ? Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3 ? Tak Ile minut masz na serwerze ? 2543 Przeczytałeś regulamin ? Tak Laweta to misiek Znajomość RP/Ortografii (0-10) 8/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę (realnie) 5h dziennie Dlaczego ty zdania (min 3 zdania ) ponieważ Lubie grac na tym serwerze i moim marzeniem było dolnczyc do jakieś frankcji na multirpg .chciałbym dolonczyc do Sary nie tak na 1dzien tylko na 2lata Francja sary dlatego ze lubię jedzic takimy ciężarówkami. coś o sobie witam jestem Jakub lubie grac w gry moje hoby to nauka jezyka angileksiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Pogodny Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Nick: Pogodny Imie: Norbert Wiek: 13 SID: 63877 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: nie ale będę załatwiał Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Discord ale mogę załatwić ts3 Ile minut masz na serwerze?: 159h Przeczytałeś regulamin?: Tak Znajomość RP/Ortografii (0-10): 8/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę (realnie): dużo chyba że wypadną mi jakieś ważne sprawy Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Ponieważ jestem spokojny, wstydliwy staram się być kulturalny zazwyczaj tak jest ,staram się wszystkim pomóc lubię motoryzację Coś o sobie: jestem pogodny jak mówi mój nick mam dziwny głos mam nadzieję że się dostanę Życzę sobie oraz wszystkim zdrówka ❤️😘 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodynexuu Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 (edytowane) Nick: nexusekyt Imie: Filip Wiek: 16 SID: 40507 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Oby dwa ale głównie korzystam z Discorda i tam wykazuje się największą aktywnością Ile minut masz na serwerze?: 2614 ale idzie w górę❤️ Przeczytałeś regulamin?: Tak jest kapitanie Znajomość RP/Ortografii (0-10): Myślę, że tak 8 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 2-5h dziennie (+1-2h w nocy) Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Ponieważ jestem w miarę doświadczoną osobą jeżeli chodzi o rozgrywkę RP. Również bardzo szybko uczę się nowych rzeczy więc nie będzie problemu z dostosowaniem się do roli laweciarza. Chcę pomagać innym, ponieważ gdy odholuję samochód z drogi to będzie swobodnie można przejechać. Coś o sobie: Nazywam się Filip i mam 16 lat, posiadam kanał na YouTube głównie o tematyce cs:go jak i vlogów ale gdy złożę nowy komputer to również będzie nagrywane mta. W gry gram około 12lat i można powiedzieć, że jestem nałogowym graczem. Na codzień zajmuję się grafiką komputerową także myślę, że w miarę sensowną rzeczą 😄 Znam się również w miarę na komputerach i jestem w trakcie składania własnego. Ogółem szanuję administrację jak i wszystkich graczy na serwerze bo nie wolno robić drugiemu tego co tobie nie miłe. 😘Niestety nie wiem co mam o sobie napisać. Edytowane 7 Czerwca 2020 przez nexusekk Pomyłka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polish_Boy Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Nick:|BSK|Polaczeq_ Imie:Jacek Wiek:14 SID:42511 Czy posiadasz sprawny mikrofon?:Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:Tak Ile minut masz na serwerze?:25450min Przeczytałeś regulamin?:Tak "Laweta to misiak"Znajomość RP/Ortografii (0-10):9/10 Każdy może popełnić nieraz błądIle czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):7od 6h do 9h Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Mam na imię Jacek i pochodzę z Lublina oraz interesuję się grami i wszystko co z nimi związane. Na co dzień siedzę w domu i gram na MultiRPG z ziomkami .Ogólnie jestem osobą spokojną chociaż często ludzie wyprowadzają mnie z równowagi i bywa dosyć toksycznie. Chętnie nawiązuje nowe znajomości i szybko łapie kontakt z ludźmi. Szybko się uczę nowych rzeczy i z łatwością nauczył bym się działania w SARZE. Ogólnie jestem wielkim fanem piłki nożnej od 2 lat ,chociaż nie byłem w ani jednym klubie piłkarskimCoś o sobie:Mam na imię Jacek lubię zwierzęta no i większość napisałem wyżej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kali1 Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Nick: kali1 Imie: sebastian Wiek:14 SID:6350 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: tak posadam Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: posadam Ile minut masz na serwerze?:20214 Przeczytałeś regulamin?: tak zapoznałem się Znajomość RP/Ortografii (0-10):rp to 9 bo juz byłem w te frakci a ort 9 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): od 2 do 3 h dzenie Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): ponieważ już byłem w tej frakci i chciałbym dalej w tej frakci pracować ja byłem w tej frakci na inym serwerze ale pamiętam jak sie rozgrywał rp liczę na szansę Coś o sobie cześć mam na imię sebastian chdzę do 7 kl mam skączone 14 lat mieszkam na podlasiu interesuje sie motoryzacjo i teraz i grami najlepszą grą w jaką lubię grac to mta na serwerze multi rpg pozdrawiam liczę na sznasę:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi