Skocz do zawartości

Rekrutacja do A-SARA v2 czerwiec 2020r.

papcio
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

LogoByVIKER.png.ac10f4e50e51ff1037f199b8605fbccf.png.f7e1d1d30e0746d821ce27e14a2dec8f.png

Rekrutacja do A-SARA

WYMAGANIA:

-sprawny mikrofon.

-duża aktywność, jeżeli masz czas na frakcje na tydzień to nie pisz podania.

-minimum 14 lat.(za oszustwo od razu lota)

-dojrzałość emocjonalna

-dokładne zapoznanie się z regulaminem, zwiększa szanse(jeżeli przeczytales regulamin to zostaw pod nim reakcje)

-komunikator discord oraz ts3, bez tego nawet nie pisz podania

-pracowitość i chęć wzmocnienia struktur frakcji

-Jeżeli macie odejść po 2 dniach z frakcji to nawet nie piszcie podania i dajcie szanse innym

-Pisząc trzy zdania, gdzie minimum trzeba trzy okazujecie tylko chęć na przynależność do frakcji.

-Liczymy na rozbudowane podania, powodzonka!

Wzór:

Nick:
Imie:
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:

Ile minut masz na serwerze?:
Przeczytałeś regulamin?:
Znajomość RP/Ortografii (0-10):
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):
Coś o sobie:

REKRUTACJA POTRWA DO ŚRODY  10.06.2020 GODZINY 19 : 30

Edytowane przez papcio
  • Like 11
  • Dzięki 1
  • Haha 1

5 minut temu, papcio napisał:

Nick: KamilYT21
Imie: Kamil
SID: 36182
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Nie posiadam mikrofonu 😞
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Posiadam tylko Discorda

Ile minut masz na serwerze?: 32k min
Przeczytałeś regulamin?: nie przeczytalem ale będę czytał 🙂
Znajomość RP/Ortografii (0-10): takie 7/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): takie z 2h
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Ponieważ bardzo długo gram na tym serverze, bardzo lubię tutaj grać więc chciałbym się dostać do frakcji sara
Coś o sobie: Jestem Kamil, mam 15 lat bardzo lubię grać na tym serverze i bym chciał się bardzo i to bardzo dostać do frakcji sara. 

Nick:|MG|xmichux
Imie:Michał
SID:54016
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:tak
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:tak

Ile minut masz na serwerze?:14048
Przeczytałeś regulamin?:tak,
"Laweta to misiak"
Znajomość RP/Ortografii (0-10):9/10,9/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):4-6h dziennie
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):uważam,że praca w SARA jest dla mnie,ponieważ jestem sprawiedliwy i sumienny.Poza tym bardzo trzymam się regulaminu i staram się nie robić wyjątków dla nikogo.Potrafię też bardzo dobrze kierowac pojazdami w tej grze.Moją cechą moze byc jeszcze to ,że bardzo szybko sie uczę.
Coś o sobie:Jak wyżej wspomniałem mam na imię Michał i pochodzę z małego miasta w województwie kujawsko-pomorskim.Moim największym hobby jest granie w koszykówkę.W grę mta gram już ponad rok lecz z serwerem MultiRPG zacząłem przygodę 3 miesiące temu.

Pozdrawiam i do zobaczenia grze.

Edytowane przez kubol69
zmiana nicku

Nick:b.tolik

Imie:Błażej

SID:29451

Ile minut masz na serwerze?:960

Przeczytałeś regulamin?:W większości tak,[będę czytał]

Znajomość RP/Ortografii (0-10):8/10,10/10

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 3-5h dziennie

Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Ponieważ nie lubię jak na serwerze jest "brudno" . Wiadomo że ulica bardziej wygląda przejrzyście jak nie ma na niej samochodów .Bardzo lubię ten serwer i na pewno będzie on lepiej wyglądał.

Coś o sobie:Lubię holować auta!Nie będę ukrywał że też uciekać przed policją. Mam 15 lat i zakochałem się w tym serwerze!!!

• Like 1

Nick: |BSK|AmEryCzkA
Imie: Wiktor
SID: 3477
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak

Ile minut masz na serwerze?: 16709
Przeczytałeś regulamin?: Tak
Znajomość RP/Ortografii (0-10): 8/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 2/3h dziennie
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Lubię ten zawód więc myślę, że nadam się do tej pracy. Staram się być miły, słuchać wyższych rang i pomagać na Serwerze. Bardzo szybko się uczę. Dostosuję się do wszystkich i nie powinno być ze mną problemów.

Coś o sobie: Nazywam się Wiktor, mam 14 lat, moim hobby jest motoryzacja oraz informatyka. Słucham różnych piosenek - nie ograniczam się do jednego gatunku, ale najczęściej jest to rap. Mój ulubiony kolor to czerwony. Jeśli chodzi o mój charakter to jestem czasem miły czasem wredny. Mówią ,że jestem wiecznie zakręcony i pozytywnie walnięty.

Nick:Dropskoks
Imie:Jakub
SID:57246
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:Tak
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Oczywiście

Ile minut masz na serwerze?:11265min.
Znajomość RP/Ortografii (0-10):7/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): Od 2-5h
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Gram od dawna na tym serwerze i zawsze chciałem być w jakiejś frakcji.Bardzo lubię wszystkie frakcje i mam do nich szacunek.Padło na SARA, ponieważ bardzo lubię jeżdzić i pomagać.Chciałbym być w sarze i utrzymywać porządek na drogach San Andreas
Coś o sobie:Mam na imię Jakub,Mam 15 lat.Lubie pomagać ludzią jestem miły i konsekwętny.Moimi pasjami jest motoryzacja i granie w mta. Pozdrawiam:)

Edytowane przez Dropskoks 123
Poprawienie jednej luki
  • Like 1

Gość JamniczeKKK

Nick: |BSK|JamniczeKKK
Imie: Maciej
SID:41109
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:tak

Ile minut masz na serwerze?:obecnie 27832
Przeczytałeś regulamin?:"laweta to misiak"
Znajomość RP/Ortografii (0-10): 9
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): dziennie około 4h
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):ponieważ świetnie odnalazł bym się w tej frakcji. Chciałbym się sprawdzić w tej roli "laweciarza". Powierzone mi zadanie zawsze wykonuje jak najlepiej tylko mogę. Będę reprezentować tą frakcje jak najlepiej tylko mogę. Proszę o szansę a na pewno was nie zawiodę.

Coś o sobie: Hejka mam na imię Maciek i mam 14 lat, pochodzę z Małopolski, Interesuję się informatyką. W wolnym czasie gram w gry, szybko łapie kontakt z graczami.

pozdrawiam.                        

Nick: |Kubsonn|
Imie: Jakub
SID: 49664
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak posiadam.
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak posiadam to i to.

Ile minut masz na serwerze?: 3985 minut.
Przeczytałeś regulamin?: Tak.
Znajomość RP/Ortografii (0-10): 7/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbe (realnie): 2h-3h dziennie.
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Dołączyłem niedawno na serwer bardzo mi się spodobał jest voice chat ładne podmianki i fajni gracze. Chciałbym dołączyć do SARA ponieważ zawsze lubiłem jeździć lawetą ,pomagać innym. Często jestem z rana na serwerze i widzę pozostawione lub źle zaparkowane autka to chciałbym je posprzątać. Jeśli jest rp i potrzebna jednostka frakcji SARA od razu jestem chętny do pomocy. Widzę że ktoś mnie wzywa to się nie zastanawiam tylko jadę. SARA to jak dla mnie najlepsza frakcja dużo jest roboty i fajnie się przy tym bawisz. Kiedyś chciałbym pojeździć taką lawetką w realu.
Coś o sobie: Mam na imię Jakub, mam 14 lat. Uczęszczam do klasy 7. Jestem miły, przyjacielski, pomocny. Moje hobby to skoki na BMX. Lubię bardzo grać w gry a zwłaszcza w MTA na serwerze MultiRPG. W wolnych chwilach kiedy tylko mogę to siadam i gram. Interesuje się informatyką i motoryzacją.

Za niedługo mam zamiar kupić swój pierwszy motocykl. Mam nadzieję że się dostane a jeśli nie to będę próbował następnym razem. Bo jeśli się czegoś chce to się do tego dążyć. Pamiętajcie nigdy się nie poddawajcie.

Edytowane przez |Kubsonn|

Nick: t!k3r
Imie: Michał
SID: 6308
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: tak
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: tak

Ile minut masz na serwerze?: prawie 10k
Znajomość RP/Ortografii (0-10): 8/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 4-10h
Coś o sobie: Mam na imię Michał i mam 12 lat. Jestem osobą kulturalną i nie mam problemów z wykonywaniem poleceń wyższych rang/zarządu frakcji. Wiem, że nie spełniam wymagania odnośnie wieku, ale chciałbym być w tej frakcji, ponieważ jest bardzo ciekawa, byłaby to moja pierwsza frakcja i jest w niej mój brat. Jestem osobą uczciwą, i bardzo szybko uczę się nowych rzeczy. Niestety nie przeszedłem jeszcze mutacji  :/.

Laweta to misiak ❤️

Nick: masnyszymek
Imię: Szymon
SID: 63871
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: tak
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: oczywiście

Ile minut masz na serwerze?: 6334 (aktualnie)
Przeczytałeś regulamin?: tak
Znajomość RP/Ortografii (0-10): RP sądzę że będę musiał się troszkę poduczyć (6/10), ortografia (10/10)
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę (realnie): tak ze 3/4 godzinki 
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): chciałbym uczestniczyć we frakcji ponieważ lubię jak na serwerze jest porządek. Sądzę że jestem dosyć ogarnięty i  można mi zaufać w takich sprawach. Umiem wywiązać się z obowiązku i jestem dobry w tym co robię
Coś o sobie: 
Mam na imię Szymon i mam 16 lat. Jestem osobą kulturalną i nie mam problemów z wykonywaniem poleceń u wyższych rang/zarządu frakcji. Chciałbym uczestniczyć w tej frakcji, ponieważ uważam że jest bardzo ciekawa, byłaby to moja pierwsza frakcja. Jestem osobą uczciwą, i bardzo szybko uczę się nowych rzeczy. 

sądzę że moje podanie jest całkiem dobre❤️

Nick : Kaksonn<3

Imię : Ksawier 

SID : 61731

Czy posiadasz sprawny mikrofon? : Tak

Czy posiadasz komunikator discord oraz ts3? : Tak posiadam te 2 programy.

Ile minut masz na serwerze? : 14000

Przeczytałeś regulamin? : Tak - Laweta to misiak.
Znajomość RP/ortografii : RP - 8/10 , ortografia - 10/10

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę (realnie) : od 4 do 6 godzin dziennie, czasami nawet więcej.

Dlaczego ty (min. 3 zdania) : Gram na tym serwerze nie zbyt długo ale przez ten czas zdążyłem pracować w każdej z możliwych prac. Ale żadna z nich nie jest tak ciekawa jak prace we frakcjach najbardziej przypadła mi do gustu SARA. Jestem sumiennym graczem, gdy się za coś wezmę to już w tym trwam do końca jestem pewny że po dodaniu mnie nie odszedł bym po kilku dniach, chciał bym zagościć tutaj na kilka może kilkanaście miesięcy. Nie mam problemu z podporządkowaniem się co do graczy wyższych rangą niż ja, wiem że oni też musieli sobie zapracować na to gdzie właśnie są.

Coś o sobie : Cześć, jestem Ksawier aktualnie nie gram w inne gry ponieważ cały wolny czas spędzam właśnie tutaj na serwerze. Jestem sumiennym pracowitym i dążącym do celów graczem, moim aktualnym celem jest to dostanie się do SARY. Napewno nie pożałujecie  swojego wybory wybierając mnie na tą posadę.

Pozdrawiam Kaksonn<3

Edytowane przez Kaksonn
Zapomniałem SID wpisać przepraszam😔
  • Like 2

Nick:dostawcaPizzyMati
Imie:Mateusz
SID:50063

Ile minut masz na serwerze?:7000 min
"Laweta to misiak"
Przeczytałeś regulamin?:tak
Znajomość RP/Ortografii (0-10):10/9
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):5-6
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Gdyż posiadam obecnie dużo czasu  i mogę je przeznaczyć na pomoc w porządku na serwerze która na pewno się wam przyda.
Jestem także sumienny i zawsze staram się coś wykonać jak najlepiej.Chce aby na serwerze panował porządek. Bardzo podoba mi się 
wasz serwer ,oraz chciałbym pomóc w rozbudowie go 🙂 

Coś o sobie: Mam na imię Mateusz lubię grać w piłkę nożną interesuje się samochodami
uczęszczam do 1 klasy liceum ogólnokształcącego i mam nadzieje że przyjmiecie mnie tym razem.

Edytowane przez dostawcaPizzyMati
  • Like 2

Nick: imgores
Imie: Hubert
SID: 63442
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak, posiadam
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak, posiadam

Ile minut masz na serwerze?: 1560 min
Przeczytałeś regulamin?: Tak (Laweta to misiak)
Znajomość RP/Ortografii (0-10): 9/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę (realnie): około 4 godziny dziennie
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Ponieważ Lubie pomagać. Wybrałem akurat tą frakcje dlatego, że uwielbiam tematykę aut i myślę, że się tutaj odnajdeęi będzie mi to sprawiać przyjemność. Jestem ogarniętym, sumiennym i spokojnym graczem. Trzymam się regulaminu i będę próbował, żeby na serwerze inni też się go trzymali.
Coś o sobie: Mam na imię Hubert, pochodzę z województwa Kujawsko-pomorskiego, jak już pisałem uwielbiam samochody jak i rzeczy związane z nimi. W czasie wolnym lubię jeździć na rowerze jak i grać w MTA.

• Like 1

Nick: bolowskiset
Imię: Paweł
SID: 41422
Czy posiadasz sprawny mikrofon? Tak
Czy posiadasz komunikator Discord lub TS3? Tak, posiadam Discord'a ale w razie potrzeby założę również TS'a.
Ile masz minut na serwerze? 2122 min, ale wciąż rośnie ❤️
Przeczytałeś regulamin? Oczywiście
Znajomość RP/Ortografii (0-10): 4/8
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę (realnie): 5 h, ponieważ dziennie spędzam 6 h na serwerze.
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Jak wchodzę na serwer zawsze parkuję w miejscach do tego przeznaczonych, tylko czasami zapominam o ręcznym, ale mniejsza. Skupiam bardzo duża uwagę na szczegóły, tzn. umiałbym dostrzec samochody w najbardziej ukrytych miejscach. Jak dostałbym się do danej frakcji to dla bezpieczeństwa odholowałbym WSZYSTKIE samochody, które łamią prawo.
Coś o sobie: No to ogółem, gram na serwie od lutego. Gram Sobie na zabicie czasu ale też chciałbym pomagać naszej kochanej administracji 😘

Edytowane przez bolowski

Nick: DziXu
Imie: Emil
SID: 7595
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak posiadam.
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak posiadam.

Ile minut masz na serwerze?: około 6 tysięcy ale jest to zpowodowane moją kilku miesięczną przerwą.
Przeczytałeś regulamin?: Tak przeczytałem go.
Znajomość RP/Ortografii (0-10): RP 8/10 Ortografia 10/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): od godziny do 3 godzin takie minimum raczej. Proszę nie wierzyć ludziom co piszą cyt. ,,NOOO JA BEDE 1000 godzin dziennie grał" a co do czego max 10 minut albo wcale po tygodniu, bo mu się znudzi, a ja taki nie jestem.
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Dlatego iż chcę pokazać swoje umiejętności, jednakże będzie trzeba mnie trochę przeszkolić. Teraz staram się być bardzo aktywny. Jestem cierpliwy oraz miły.
Coś o sobie: Powodzenia wszystkim życzę, oraz pozdrawiam czytającego.

Nick:kajtosz13
Imie:Kajetan
SID:57879

Ile minut masz na serwerze?:9k
Przeczytałeś regulamin?:tak ,,Laweta to misiak"
Znajomość RP/Ortografii (0-10):7/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):4-6h
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):ponieważ spędzam dużo godzin w ostatnim czasie i bardzo spodobał mi się serwer. Chciał bym dołończyć  do frakcji Sara bo lubię pomagać innym i jeździć. 

coś o sobie:Siema jestem Kajetan bardzo lubię grać w gry moje hobby to piłka nożna 

Edytowane przez kajtosz13
Błąd
  • Like 1

Nick: Angota 

Imie: Daniel 

SID: 64067 

Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak 

Ile minut masz na serwerze?: 6058, cały czas rosną. Gram na tym serwerze bardzo dużo czasu przez ostatni okres spowodowany tym, że nie chcę się narażać na zarażenie wirusem. I wydaje mi się, że jeszcze będę spędzał dużo ale to dużo ilość czasu na serwerze ponieważ wakacje się zbliżają  i niestety nigdzie nie jadę, więc będę mógł poświęcić czas na gierki. 

Przeczytałeś regulamin?: Tak, Laweta to misiak 

Znajomość RP/Ortografii (0-10): Znajmość RP wydaje mi się, że całkiem na wysokim poziomie ale na pewno będę musiał się nieco pouczyć,  wydaje mi się, że całkiem dobrze improwizuje więc mogę stwierdzić, że ok 8. Ortografia 9 

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): Aktualnie jak już wspominałem wyżej są to niebotyczne ilości czasu ponieważ jest taka sytyłacja a nie inna i jestem zmuszony do spędzania czasu przed komputerem, aktualnie jest to w graniach od 2 do nawet 12, jeżeli wszystko się unormuje będzie to wynosić od 2 do 4 h dziennie 

Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Dlaczego ja? wydaje mi się, że jestem w stanie wam zaoferować jakiś poziom RP na dobry początek szybko chwytam wiedze do głowy, ale też jesteście taką frakcją, która nie wymaga nie wiadomo ile tego RP więc szybko idzie przyswoić taka wiedze. Jestem dosyć koleżeński  i mam wysoko rozwinięte umiejętności interpersonalne i bardzo szybko zawieram znajomości i wiem jak rozmawiać z nowo poznanymi osobami. 

Coś o sobie: Mam na imię Daniel, mam 18 lat uczęszczam do technikum informatyczne. Wybrałem się tam głównie bo zawsze ciekawiło mnie to jak działają komputery. Przychodzą do szkoły byłem na to nastawiony, że się dowiem. Ale niestety system edukacji pokazał mi środkowy palec a nauczyciele jak barany robili sobie konkurs recytacyjny na lekcji, więc zacząłem  się uczyć samemu aktualnie wiem tyle ile chciałem wiedzieć i poprzestałem z nauka apropo komputerów, na co dzień można powiedzieć, że bawię się programowaniem z czym może będę wiązał swoją przyszłość co jest bardzo nie wiadome w moim przypadku bo wszystko będzie uzależnione od tego jak napiszę maturę z rozszerzonej matematyki, fizyki. Jeżeli wszystko pójdzie po mojej myśli wybiorę się na studia na Astronomię. Jest to nauka, która ciekawi mnie do takiego stopnia, że po prostu wpierdalam książki pod wieczór a potem nie mogę spać. 

Wytłumaczenie: A to jest taki mały punkcik dodany ode mnie. Ostatnią przy poprzedniej rekrutacji nieco się pogniewałem na serwer i wypisywałem na forum dosyć niestosowane słowa nie będę tutaj cytował, zdaję sobie sprawę, że napisałem przy poprzedniej rekrutacji aby nie brać mojego podania pod uwagę ale tutaj chciałbym abyście zwrócili na mnie uwagę i dali mi szanse, zdaję sobie sprawę, że postąpiłem trochę niepoprawnie i będzie to teraz rzutować na moje drugie podanie apropo rekrutacji ale liczę na to, że się dostane. Chciałbym za to przeprosić bo jest mi trochę z tym głupio. 

• Like 2

Nick:|LZUK|Bombel
Imie:Michał
SID:33043
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Jasne że tak 
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: oczywiście 

Ile minut masz na serwerze?: 16420
Przeczytałeś regulamin?: tak"laweta to misiak"
Znajomość RP/Ortografii (0-10): RP 9/10 Ortografia 10/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): od 4-8h nawet jeżeli będzie trzeba to cały dzień
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Z tego względu, że dużo interesuję się motoryzacją  i myślę, że ta frakcja była by dla mnie idealna. Nie mam posiadam problemów  takich jak: przyjmowanie poleceń od wyższej rangi, odgrywania RP itp. Jestem ogarnięty na serwerze jak i miły dla innych graczy, bardzo ciężko jest mnie wyprowadzić z równowagi. 
Coś o sobie:Mam na imię Michał Uczęszczam do technikum klasy o zawodzie technik mechanik. Moje hobby to: sport, gry komputerowe takie  jak: FIFA , ETS, MTA. Moim ulubionym serwerem jest właśnie MultiRPG, spędziłem dosyć sporo czasu na tym serwerze i czuję się fantastycznie.
Mam nadzieję, że moja rekrutacja zostanie  pozytywnie rozpatrzona. Pozdrawiam całą Administarcję. ❤️

• Like 1

Nick:Miczsubiszi 
Imie:Krystian
SID:53526

Ile minut masz na serwerze?: 15k
Przeczytałeś regulamin?: tak
Znajomość RP/Ortografii (0-10):9/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): od 3 do 6 godzin 
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Czuje się w lawecie jak w domu. Laweta to mój ulubiony pojazd. Chciałbym poznać nowe rzeczy. Nauczyć się czegoś nowego i popatrzeć na ten serwer z innej perspektywy. Chciałbym też poznać nowe osoby, przyszłych współpracowników, oraz może przyszłych kolegów z pracy.
Coś o sobie:Mam na imię Krystian, mam 14 lat, rekreacyjnie biegam oraz jeżdżę na rowerze, moim celem jest dbać o mięśnie nóg ponieważ chciałbym w przyszłości chodzić na olimpiady i zdobywać własną satysfakcje oraz nagrody.

• Like 1

Nick: Blawek
Imie: Daniel
SID: 42935
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak

Ile minut masz na serwerze?: 18999
Znajomość RP/Ortografii (0-10): 5/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę (realnie): Sporo, zależy czy nie będę miał spraw rodzinnych
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Ponieważ jestem spokojny, śmiały, ogarnięty, kulturalny, i w porządku co do innych.
Coś o sobie: Życzę wszystkim powodzenia 🙂❤️ 

• Like 1

Nick lubiedisa  

Imię Jakub

SID 63550

Wiek 12

Czy posiadasz sprawny mikrofon ? Tak

Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3 ? Tak

Ile minut masz na serwerze ? 2543

Przeczytałeś regulamin ? Tak Laweta to misiek 

Znajomość RP/Ortografii (0-10) 8/10

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę (realnie) 5h dziennie 

Dlaczego ty zdania (min 3 zdania ) ponieważ 

Lubie grac na tym serwerze i moim marzeniem było dolnczyc do jakieś frankcji na multirpg .chciałbym dolonczyc do Sary nie tak na 1dzien tylko na 2lata  Francja sary dlatego ze lubię jedzic  takimy  ciężarówkami. 

coś o sobie witam jestem Jakub  lubie grac w gry moje  hoby to nauka jezyka angileksiego

Nick: Pogodny 
Imie: Norbert 
SID: 63877
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: nie ale będę załatwiał
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Discord ale mogę załatwić ts3

Ile minut masz na serwerze?: 159h
Znajomość RP/Ortografii (0-10): 8/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę (realnie): dużo chyba że wypadną mi jakieś ważne sprawy 
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Ponieważ jestem spokojny, wstydliwy staram się być kulturalny zazwyczaj tak jest ,staram się wszystkim pomóc lubię motoryzację 
Coś o sobie: jestem pogodny jak mówi mój nick mam dziwny głos mam nadzieję że się dostanę 

Życzę sobie oraz wszystkim zdrówka ❤️😘

Nick: nexusekyt

Imie: Filip

SID: 40507

Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak

Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Oby dwa ale głównie korzystam z Discorda i tam wykazuje się największą aktywnością

Ile minut masz na serwerze?: 2614 ale idzie w górę❤️

Przeczytałeś regulamin?: Tak jest kapitanie

Znajomość RP/Ortografii (0-10): Myślę, że tak 8

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 2-5h dziennie (+1-2h w nocy)

Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Ponieważ jestem w miarę doświadczoną osobą jeżeli chodzi o rozgrywkę RP. Również bardzo szybko uczę się nowych rzeczy więc nie będzie problemu z dostosowaniem się do roli laweciarza. Chcę pomagać innym, ponieważ gdy odholuję samochód z drogi to będzie swobodnie można przejechać

Coś o sobie: Nazywam się Filip i mam 16 lat, posiadam kanał na YouTube głównie o tematyce cs:go jak i vlogów ale gdy złożę nowy komputer to również będzie nagrywane mta. W gry gram około 12lat i można powiedzieć, że jestem nałogowym graczem. Na codzień zajmuję się grafiką komputerową także myślę, że w miarę sensowną rzeczą 😄 Znam się również w miarę na komputerach i jestem w trakcie składania własnego. Ogółem szanuję administrację jak i wszystkich graczy na serwerze bo nie wolno robić drugiemu tego co tobie nie miłe. 😘Niestety nie wiem co mam o sobie napisać.

Edytowane przez nexusekk
Pomyłka
  • Like 1

Nick:|BSK|Polaczeq_
Imie:Jacek
SID:42511
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:Tak
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:Tak

Ile minut masz na serwerze?:25450min
Przeczytałeś regulamin?:Tak
"Laweta to misiak"
Znajomość RP/Ortografii (0-10):9/10 Każdy może popełnić nieraz błąd
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):7od 6h do 9h
Mam na imię Jacek i pochodzę z  Lublina oraz interesuję się grami i wszystko co z nimi  związane. Na co dzień siedzę w domu i gram na MultiRPG z ziomkami .Ogólnie jestem osobą spokojną chociaż często ludzie wyprowadzają mnie z równowagi i bywa dosyć toksycznie. Chętnie nawiązuje nowe znajomości i szybko łapie kontakt z ludźmi. Szybko się uczę nowych rzeczy i z łatwością nauczył bym się działania w SARZE. Ogólnie jestem wielkim fanem piłki nożnej od 2 lat ,chociaż nie byłem w ani jednym klubie piłkarskim
Coś o sobie:Mam na imię Jacek lubię zwierzęta no i większość napisałem wyżej 

• Haha 1

Nick: kali1
Imie: sebastian
SID:6350
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: tak posadam 
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: posadam 

Ile minut masz na serwerze?:20214
Przeczytałeś regulamin?: tak zapoznałem się 
Znajomość RP/Ortografii (0-10):rp to 9 bo juz byłem w te frakci a ort 9 
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): od 2 do 3 h dzenie 
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): ponieważ już byłem  w tej frakci i chciałbym  dalej w tej frakci pracować ja byłem w tej frakci na inym serwerze ale pamiętam jak sie rozgrywał rp 

liczę na szansę 
Coś o sobie cześć mam na imię sebastian chdzę do 7 kl mam skączone 14 lat mieszkam na podlasiu  interesuje sie motoryzacjo i teraz i grami najlepszą grą  w jaką lubię grac to mta na serwerze multi rpg 

pozdrawiam liczę na sznasę:))

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.