jasiek324 Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 (edytowane) Nick:jasiek324 Imie:jasiek Wiek:13 SID:36372 Czy posiadasz sprawny mikrofon?:tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:tak Ile minut masz na serwerze?:9k Przeczytałeś regulamin?:takLaweta to misiakZnajomość RP/Ortografii (0-10):9/10 8/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):5h dziennie Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Bradzo chciałbym byc w SARA- poniewaz mysle że się spisze się w taj roli.Byłem w SARA już na 4 innych serwera (nie będę wymieniac ) i nie zostałem wyrzucony ani razu tylko sam odchodziłem.Moim trzecim argumentem jest długa obecnosc na serwerze oraz miłe zachowanie wobec innych członków zerwera i szacunek do innych. Coś o sobie:Cześc ! mam na imię Jasiek interesuje się motoryzacja oraz sportem. Bardzo lubie grać w gry lecz nie powięcam na to całego dnia.Mieszkam w woj.Lubelskim. i badzo chcialbym pełnic dzielną służbę w SARA. Pozdrawiam Jasiek324 PS.PRZEPRASZAM ZA NIE PISANIE Ą Ę ALE CHE ŻEBY PODANIE TEŻ ŁADNIE WYGLĄDAŁO A ZNAKI POLSKIE NIE SĄ JAKIEŚ ŁADNE Edytowane 7 Czerwca 2020 przez jasiek324 zły zapis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niebieski_smerf Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Nick:niebieski_smerf Imie:konrad Wiek:16 SID:40851 Czy posiadasz sprawny mikrofon?:tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:tak Ile minut masz na serwerze?:6100 Przeczytałeś regulamin?:tak Znajomość RP/Ortografii (0-10):10/10 a RP 9/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):2/3h dziennie Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Ponieważ byłbym dobry w tej pracy Angażował bym się bardzo w moja pracę I bym pracował najlepiej jak bym mógł Coś o sobie: Jestem Konrad pochodzę że slaska Lubie grać w piłkę grać w mta i jeździć na rowerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol.pl Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Nick:|BSK|GeMxImie: Karol Wiek:14lat SID:61216 Czy posiadasz sprawny mikrofon?:TAK Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:TAK Ile minut masz na serwerze?:23675min(rośnie) Przeczytałeś regulamin?:TAK "Laweta to misiak"Znajomość RP/Ortografii (0-10):9 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):od 5 do 10 godzin dziennie Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Mega podoba mi się ta frakcja i chciałbym spróbować swoich sił w SARA ,umiem wysłuchać i wykonać dobrze polecenia szybko się uczę nie jestem osobą toksyczną i ogólnie to bardzo często gram na MultiRPG więc większość czasu na serwerze poświęce dla frakcij Coś o sobie :Mam na imię Karol mam 14 lat lubię grać na Multi RPG jestem spokojną i miłą osobą 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>Edek> Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Nick:11oskar123 Imie:Oskar Wiek:15 SID:56808 Czy posiadasz sprawny mikrofon?:Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:Tak Ile minut masz na serwerze?:12 tys ale mi się zerowało bo mam nowego laptopa i teraz mam 5tys ale cały czas rośnie. Przeczytałeś regulamin?:Tak Znajomość RP/Ortografii (0-10):10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):Nawet cały dzień Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Ponieważ jestem ogarniętą osobą umiem zachować kulturę nie odwala a na pewno nie we frakcji słucham się wyższych rang od siebie stosuję się do regulaminu będę spędzał bardzo długo czasu na służbie szybko się uczę i będę wkładał całe swoje serce w tą frakcje żeby się lepiej rozwijała. Coś o sobie:Witam mam na imię Oskar i mam 15 lat chodzę do 8 klasy podstawowej interesuje się frakcją SARA bo jest to dla mnie interesująca frakcja lubię dużo spędzać czasu na mta mieszkam w woj.Pomorskim i to tyle dziękuję Laweta to misiak . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeRsEK Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Nick: MeRsEK Imie: Michał Wiek: 14 SID: 63814 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak Ile minut masz na serwerze?: 3912 Przeczytałeś regulamin?: Tak Znajomość RP/Ortografii (0-10): 10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 8-10h Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Ponieważ, nie dostałem sie w poprzedniej rekrutacji do SARA, i nie poddaje się i próbuje dalej. Jestem człowiekiem miłym oraz lubię rozmawiać z ludźmi. Umiem odgrywać RP. Znam ortografię oraz nie przeklinam i jestem kulturalny. Coś o sobie: Mam na imię Michał, chodze do 7 klasy szkoły podstawowej. Mieszkam w woj. Lubuskim przy granicy. Jestem miłym graczem MTA na co dzień zajmuję gram w MTA oraz chodzę na dwór. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szyszka Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 (edytowane) Nick:|LZUK|SONIX Imie:Sasza Wiek:14 ale bez mutacji 😞 SID:39791 Czy posiadasz sprawny mikrofon?:TAK Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:TAK Ile minut masz na serwerze?:7690 Przeczytałeś regulamin?:Tak Znajomość RP/Ortografii (0-10):9 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):3-4 godz Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Nigdy nie byłem w tej frakcji chciałbym spróbować swoich sił w tej frakcji. Też bardzo bym chciał że by ulice Są Andreas byle czyste że by nie było wszędzie po rozlanych aut. Lubię takie pracę typu:Tsa lub właśnie Sara bo można jeździć bo całym SA Andreas. Coś o sobie:Witam jestem Sasza lubię grać w mta albo jakieś inne gierki. Kibicuje Lech poznań nw czy wgl kogoś to interesuje. Gram od 2lat mta a na multi też duży okres na multi. Laweta to misiak ❤️❤️ Edytowane 7 Czerwca 2020 przez Szyszka Zapomniałem dodać co najważniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chlupek99 Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Nick: Matt_eusz Imie: Mateusz Wiek: 20SID: 63101 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: TakCzy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak, oczywiście Ile minut masz na serwerze?: ponad 12k minut Przeczytałeś regulamin?: Tak, "Laweta to misiak" Znajomość RP/Ortografii (0-10): RP-8 Ortografia-10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): Od 4-5 godz w tygodniu, a weekendy nawet do 10 godzin. Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Moim zdaniem, jestem odpowiednią osobą na to stanowisko, mimo małego doświadczenia w tego typu frakcjach, potrafię szybko się uczyć i dostosować do otaczającego mnie środowiska. Potrafię pracować samodzielnie jak i w grupie. Zawsze przestrzegam wszelkich regulaminów i przepisów. Uważam, że jestem osobą godną zaufania i będę mógł godnie reprezentować frakcję A-SARA na serwerze. Coś o sobie: Na ogół jestem miłą, spokojną i szczerą osobą. Potrafię pośmiać się z każdej rzeczy oraz mam ogromny dystans do siebie. Nie lubię wdawać się w żadne kłótnie. Jestem również odpowiedzialny, konsekwentny oraz punktualny, zawsze staram się wykonywać swoją pracę w jak najlepszy sposób. Nie jestem osobą, która daje się prowokować. Ciężko mnie wyprowadzić z równowagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Win3kks33kks Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 (edytowane) Nick: Win3kks33kks Imie: Dominik Wiek: 14,5 SID: 60830 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak, oczywiście. Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak, posiadam DSC i TS3. Ile minut masz na serwerze?: 5500min. - ciągle rośnie. Przeczytałeś regulamin?: Oczywiście, "Laweta to misiak". Znajomość RP/Ortografii (0-10): Takie 9/10. Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 3/4h. dziennie. Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Ponieważ kręcą mnie takie rzeczy jak jeźdźenie lawetą po mapie i odgrywania swej roli, myślę, że się nadam. ❤️ Coś o sobie: Witam, nazywam się Dominik, mam prawie 15lat, lubię oglądać sport oraz go uprawiać, a także bardzo mnie interesuje ta frakcja. POZDRAWIAM całą frakcję SARY. 😘😘😘 Edytowane 8 Czerwca 2020 przez Win3kks33kks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rewool Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Nick: |BSK|Rewool Imie: Jędrzej Wiek: 13 SID: 60789 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Posiadam Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Posiadam Ile minut masz na serwerze?: 5330 minut ale wbijam więcej Przeczytałeś regulamin?: przeczytałem Laweta to misiak Znajomość RP/Ortografii (0-10): ortografia 10/10 rp 9/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 2-4h Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Umiem wyjść z trudnych sytuacji. Mam wiele wad i zalet, moimi zaletami są: pomagam innym, bym holował auta źle zaparkowane, słucham się wyższych rang zawsze, moimi wadami są: czasami się umiem zdenerwować. Chciałbym zobaczyć jak wygląda praca w SARA. Coś o sobie: Siema jestem Jedrzej mam 13 lat lubie grać w MTA i chce odegrać RP. Jestem aktywny na serwerze i wbijam ciągle więcej minut.Znam dobrze mapę San Andreas. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UrSon2006 Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 (edytowane) nick UrSon2006 imie Dominik wiek 14 sid 53582 sprawny mikrofon mam czy mam dsc i ts3 tak 9k min przegrane minut 4158srp regulamin przeczytany "Laweta to misiak". ortografia 8/10 na służbie poświęce ok 2-4h albo więcej dlaczego ty ??? ponieważ jestem ogarnięty kulturalny spokojny wykonuje dobrze polecenia lubię pracować na multirpg bym dobrze wykonywal swoje obowiążki w sara bym pomagał w rozwijaniu serwa itp... coś o sobie Interesuje się motoryzacją lubię szybkie auta i motocykle sam popierdzielam skuterem w ogóle lubię grać na multirpg Mam nadzieje że się dostanie pozdro dla administracji serwera Edytowane 8 Czerwca 2020 przez UrSon2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oleky8 Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Nick: Olek Imie: Aleksander Wiek: 16 SID: 26712 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:T ak,posiadam Ile minut masz na serwerze?:12k Przeczytałeś regulamin?:Tak Znajomość RP/Ortografii (0-10):9/10 (każdemu zdarzają się błędy) Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):2-4h Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Ponieważ jestem aktywnym, miłym, kulturalnym ,Odpowiedzialnym i pomocnym graczem. Idealnie pasuje na to stanowisko. Potrzebujecie kogoś takiego jak ja 🙂 Życzę wszystkim powodzenia. Coś o sobie: Nazywam się Olek, mam 16 lat moim hobby jest mma i gry (np. Mta czy CSGO) Jestem sympatyczną i otwartą osobą. Lubię pomagać ludzią i ich wspierać. 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadio Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 (edytowane) Nick: SergioDImie: PatrykWiek: 14 (po mutacji)SID: 43935Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Oczywiście ża tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak Ile minut masz na serwerze?: okolo 23000minPrzeczytałeś regulamin?: tak ''Laweta to Misiak'' Znajomość RP/Ortografii (0-10): 8/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 4/5hDlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Bym chciał dostać się do tej frakcji ponieważ lubię pomagać innym. Była by to moja pierwsza frakcjia do której chce się dostać trzymam się regulaminu. Przeczytałem regulamin i zapoznałem się z taryfikatorem. Pozdrawiam ❤️Coś o sobie: Jestem Patryk mam 14 lat lubię motoryzacje jezdze na rowerze nieraz trasy 60km dziennie. Pozdrawiam ❤️ Edytowane 10 Czerwca 2020 przez dziadio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZbychuZorro Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Nick: ZbychuZorro Imie: Jakub Wiek: 16 SID: Jak będę w grze to podam Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Jasne Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Jasne Ile minut masz na serwerze?: coś koło 3k Przeczytałeś regulamin?: Tak, laweta to misiak Znajomość RP/Ortografii (0-10):10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):4h Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Ponieważ bardzo chciałabym dołączyć do tej frakcji, dlatego, że lubię jeździć autami, a praca we frakcji łączy się tylko z jazda autem. Bardzo podoba mi się klimat frakcji oraz obowiązki frakcji. Bardzo podobają mi się lawetki. Mam też dwie ważne cechy, które przydadzą się w pracy we frakcji, pierwsza z nich to odpowiedzialność, a druga to towarzyski, dzięki czemu nie będę miał problemu z porozumiewaniem się z ludźmi z serwera Coś o sobie: cześć jeztesm Jakub, mam 16 lat, uczęszczam do szkoły morskiej, jestem towarzyski, szczery, miły, odpowiedzialny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawideq_566 Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Nick: |LZUK|Dawideq_566 Imie: Dawid Wiek: 15 SID: 47319 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak Ile minut masz na serwerze?: 7k, ponieważ przez 8k minut byłem połączony z innym dc i wyszło że mam 7k minut 😕 Przeczytałeś regulamin?: Tak "Laweta to misiak" Znajomość RP/Ortografii (0-10): 9/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 2h - 4h Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Jestem osobą spokojną, którą trudno wytrącić z równowagi. Myślę że się na laweciarza gdyż szybko się uczę oraz bardzo bym się starał. Jestem kulturalny oraz pomocny. Coś o sobie: Mam na imię Dawid, mam 15 lat. Aktualnie mam prawo jazdy kategorii AM i jestem posiadaczem fajnego motoru :). Kocham zwierzęta bez znaczenia jakie są. Lubię pomagać wujkowi w jego warsztacie samochodowym. Wiem dużo o mechanice aut jak i jednośladów. Uwielbiam grę na serwerze multiRPG. Pozdro laweciarze ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheSensej Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Nick: TheSensej Imie: Mateusz Wiek: 16 SID: 40532Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Posiadam Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Posiadam tylko Discorda Ile minut masz na serwerze?: 174h Przeczytałeś regulamin?: tak Znajomość RP/Ortografii (0-10): takie 8/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): tak na oko 4 h Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Ponieważ bardzo dużo spędzam czasu na serwie i chciał bym być w frakcji Coś o sobie: Jestem Mateusz, mam 16 lat bardzo lubię grać na multirpg i bym chciał się bardzo i to bardzo dostać do frakcji sara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy_ Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Nick: Jerzy Imię: Piotrek Wiek: 15 lat SID: 49445 Czy posiadasz sprawny mikrofon: Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak Ile masz minut na serwerze: 17362min Przeczytałeś regulamin?: Tak Znajomość RP/Ortografii (0/10): 8/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę (realnie): Tak mniej więcej z 2h. Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Ponieważ jestem osobą odpowiedzialną, kulturalną, a takzę miłą. Jestem również pomocny. Coś o sobie: Mam na imię Piotrek mam 15 lat. Interesuję się grami komputerowymi, a także jazda na rowerze. Jestem osobą spokojną o stalowych nerwach i lubię grać w MTA jak również w Fortnite i CS:GO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erykspider161 Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 (edytowane) Nick: lubkaszanke123 Imie:Eryk Wiek:18 SID:40151 Czy posiadasz sprawny mikrofon?:tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: tak posiadam obydwa Ile minut masz na serwerze?:12300 Przeczytałeś regulamin?:tak przeczytałem Znajomość RP/Ortografii (0-10):9Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę (realnie):Od 3 do 8h Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Jestem ogarnięty,lubię pomagać innym, jestem zrównoważony, nie mam problemu z nakazanymi mi zadaniami do zrobieniem żeby je wykonać. Umiem do gadać się z innymi graczami Coś o sobie:Mam na imię Eryk. mam 18 lat. pochodzę z Częstochowy,ale mieszkam 22 kilometry za w Kłomnicach. Uczęszczam do szkoły policyjnej.Interesuje się sportem a szczególnię piłką nożną,należę do ochotniczej straży pożarnej w Kłomnicach.Oprucz sportu interesuje się także muzyką. Edytowane 8 Czerwca 2020 przez erykspider161 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanTrolix123 Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Nick: PanTrolix123 Imie: Piotr Wiek: 13 SID: 42627 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: tak Ile minut masz na serwerze?: 308h 1m [SPRAWDZANE 08.06.2020 O GODZ. 14:04]Przeczytałeś regulamin?: takZnajomość RP/Ortografii (0-10): 9,5/10Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę (realnie): prawie cały dzieńDlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Zawsze interesowała mnie praca budowlańca, laweciarza itp. Chciałbym sprawdzić swoją siłę jako laweciarz. I dlatego pisze podanie do SARA. Chciałbym zadbać o porządek na tym serwerze, oraz odgrywać fajne RP.Coś o sobie: Jestem miły, oraz szczery dla ludzi. lubię spacerować po rynku, oraz jeździć rowerem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arosplay51 Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 (edytowane) Nick:arosplay51 Imie:ariel Wiek:18 SID:60317 Czy posiadasz sprawny mikrofon?:tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:tak Ile minut masz na serwerze?:12955 Przeczytałeś regulamin?:ta Znajomość RP/Ortografii (0-10):7 na 10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 3-4h Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):poniewaz nigdy nie udalo mi sie nigdzie dolaczyc mam nadzieje ze mi sie uda poniewaz jestem mily i uprzejmy lubie ten serwerr i bardzo mi zalezy Coś o sobie:to tak nazywam sie ariel mam 18 lat lubie informatyke i motoryzacje licze ze mi sie uda Życzę sobie oraz wszystkim co biora udzal w rekrutacji powodzenia Laweta to misiak Edytowane 8 Czerwca 2020 przez arosplay51 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes1 Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Nick:Prezes1 Imie:Hubert Wiek:14 SID:47944 Czy posiadasz sprawny mikrofon?:Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:Discorda oraz TS3 Ile minut masz na serwerze?:4200 Przeczytałeś regulamin?:Tak"laweta to misiek" Znajomość RP/Ortografii (0-10):9/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):3 godziny dziennie Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Bo zawsze chciałem pracować w sara 😄❤️Coś o sobie:Mam na imię Hubert moją pasją jest cziężarówki lubie również grać w gry,jestem miły pogodny i wyrozumiały jak na swój wiek mam nadzieje że się dostane ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heafly yes Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Nick: Heafly Imie: Marcel Wiek:13 SID: 45334 Czy posiadasz sprawny mikrofon?:Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:Tak Ile minut masz na serwerze?:7900 Przeczytałeś regulamin?:Tak Znajomość RP/Ortografii (0-10):8/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):3/4h Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Moim marzeniem byłoby aby dołaczyć do tej frakcji, chciałbym pomagać Coś o sobie:Mam na imie Marcel mam 13 lat jestem spokojną osoba a nie toksyczną Życzę powodzenia wszystkim! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiann.5 Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 (edytowane) Nick: SteuX Imie: Krystian Wiek: 10 SID: 44911Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Mam Discord Ts3 Niestety Nie Posiadam Ale Mogę Ogarnąć Ile minut masz na serwerze?: 9276 Przeczytałeś regulamin?: Tak Znajomość RP/Ortografii (0-10): 7,5 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 3/4h Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Ponieważ bardzo chciałbym byc w tej frakcji Coś o sobie: Nazywam się Krystian mam 10lat Bardzo lubię grać w MultiRPG nie jestem osobą toxic bardzo lubię lawety więc mam nadzieje że się dostanę. Edytowane 8 Czerwca 2020 przez LeppyGuyPHHH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popek Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Nick:|LZUK|Popek Imie:Tomek Wiek:16 SID:32895 Czy posiadasz sprawny mikrofon?:Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:Tak Ile minut masz na serwerze?:14k Przeczytałeś regulamin?:Tak Znajomość RP/Ortografii (0-10):10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):od 3 do 5 Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Gram już dosyć długo na tym serwerze i chciałbym dołączyć do tej frakcji. Byłem na jednym serwerze w owej frakcji więc lekkie doświadczenie mam. Lubie pomagać ludziom więc raczej się sprawdzę.Chce godnie reprezentować ten Serwer MlutiRPG i zrobić coś na dobro mu. Coś o sobie:Mam na imię Tomek interesuje się motoryzacją dlatego kształcę się w tym kierunku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz69 Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Nick: Tobiasz69Imię: TobiaszWiek: 17SID: 17379Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak.Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak. Ile minut masz na serwerze?: 4600 Minut.Przeczytałeś regulamin?: Tak.Znajomość RP/Ortografii (0-10): 8Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę (realnie): 3-6 godzin dziennie.Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Ponieważ chcę dołączyć do najlepszej frakcji na serwerze. Widać że się bardzo dobrze rozwija, nie ma problemów ze zgraniem zespołu. Od zawsze podobały mi się lawetki :3 więc chcę spróbować swoich sił i tutaj.Coś o sobie: Witam mam na imię Tobiasz. Lubię siedzieć na serwerach MTA, napisałbym też że grać na MultiRPG, ale tego nie lubię tylko kocham :) . Moim hobby jest jazda lawetkami, nie wiem samo jakoś to się stało, bo jakoś nigdy mnie to do siebie nie przekonywało :D.Charakter mam dosyć zróżnicowany... Chwilami sam siebie nawet nie rozumiem... Czasem siedzę cicho i z nikim nie rozmawiam, chyba, że mnie nagle najdzie na rozmowę. I tak czasami mam w szkole, dlatego nauczyciele mówią, że jestem aspołeczny. No, ale częściej jednak jestem wesoły i raczej lubię rozmawiać z ludźmi ;). Zazwyczaj jestem dosyć poważny, ale to tylko bez moich znajomych :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S0BER Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Nick:S0BER Imie:Jakub Wiek:16 SID:39828 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: tak"laweta to misiak"Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak Ile minut masz na serwerze?: 17315 Przeczytałeś regulamin?: Tak Znajomość RP/Ortografii (0-10): 8/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 5/6h dziennie Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Zawsze chcialem być w jakieś frakcji. Jestem bardzo aktywny i znudziły mi się juz prace dorywcze itp. Bardzo chce do was dołączyć Coś o sobie: Mam 16 lat ,lubie grac w piłkę nożnka hokeja na lodzie .Wolny czas poświęcam na granie w MTA a dokładnie na Multi RPG . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi