Skocz do zawartości

Rekrutacja do A-SARA v2 czerwiec 2020r.

papcio
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:jasiek324
Imie:jasiek
SID:36372
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:tak
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:tak

Ile minut masz na serwerze?:9k
Przeczytałeś regulamin?:tak
Laweta to misiak
Znajomość RP/Ortografii (0-10):9/10 8/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):5h dziennie
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Bradzo chciałbym byc w SARA- poniewaz mysle że się spisze się w taj roli.Byłem w SARA już na 4 innych serwera (nie będę wymieniac ) i nie zostałem wyrzucony ani razu tylko sam odchodziłem.Moim trzecim argumentem jest długa obecnosc na serwerze oraz miłe zachowanie wobec innych członków zerwera i szacunek do innych.
Coś o sobie:Cześc ! mam na imię Jasiek interesuje się motoryzacja oraz sportem. Bardzo lubie grać w gry lecz nie powięcam na to całego dnia.Mieszkam w woj.Lubelskim. i badzo chcialbym pełnic dzielną służbę w SARA. Pozdrawiam Jasiek324

PS.PRZEPRASZAM ZA NIE PISANIE Ą Ę ALE CHE ŻEBY PODANIE TEŻ ŁADNIE WYGLĄDAŁO A ZNAKI POLSKIE NIE SĄ JAKIEŚ ŁADNE 

Edytowane przez jasiek324
zły zapis

Nick:niebieski_smerf 

Imie:konrad

SID:40851

Czy posiadasz sprawny mikrofon?:tak

Ile minut masz na serwerze?:6100

Przeczytałeś regulamin?:tak

Znajomość RP/Ortografii (0-10):10/10 a RP 9/10

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):2/3h dziennie

Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):

Ponieważ byłbym dobry w tej pracy 

Angażował bym się bardzo w moja pracę 

I bym pracował najlepiej jak bym mógł 

Coś o sobie:

Jestem Konrad pochodzę że slaska 

Lubie grać w piłkę grać w mta i jeździć na rowerze 

Nick:
|BSK|GeMx
Imie: Karol
SID:61216
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:TAK
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:TAK

Ile minut masz na serwerze?:23675min(rośnie)
Przeczytałeś regulamin?:TAK 
"Laweta to misiak"
Znajomość RP/Ortografii (0-10):9
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):od 5 do 10 godzin dziennie
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Mega podoba mi się ta frakcja i chciałbym spróbować swoich sił w SARA ,umiem wysłuchać i wykonać dobrze polecenia szybko się uczę nie jestem osobą toksyczną i ogólnie to bardzo często gram na MultiRPG więc większość czasu na serwerze poświęce dla frakcij 
Coś o sobie :Mam na imię Karol mam 14 lat lubię grać  na Multi RPG jestem spokojną i miłą osobą

• Haha 1

Nick:11oskar123
Imie:Oskar
SID:56808
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:Tak
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:Tak

Ile minut masz na serwerze?:12 tys ale mi się zerowało bo mam nowego laptopa i teraz mam 5tys ale cały czas rośnie.
Przeczytałeś regulamin?:Tak
Znajomość RP/Ortografii (0-10):10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):Nawet cały dzień 
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Ponieważ jestem ogarniętą osobą umiem zachować kulturę nie odwala a na pewno nie we frakcji słucham się wyższych  rang od siebie stosuję się do regulaminu będę spędzał bardzo długo czasu na służbie szybko się uczę i będę wkładał całe swoje serce w tą frakcje żeby się lepiej rozwijała. 
Coś o sobie:Witam mam na imię Oskar i mam 15  lat chodzę do 8 klasy podstawowej  interesuje się frakcją SARA bo jest to dla mnie interesująca frakcja lubię dużo spędzać czasu na mta mieszkam w woj.Pomorskim i to tyle dziękuję   
Laweta to misiak .

Nick: MeRsEK
Imie: Michał
SID: 63814
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak

Ile minut masz na serwerze?: 3912
Przeczytałeś regulamin?: Tak
Znajomość RP/Ortografii (0-10): 10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 8-10h
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Ponieważ, nie dostałem sie w poprzedniej rekrutacji do SARA, i nie poddaje się i próbuje dalej. Jestem człowiekiem miłym oraz lubię rozmawiać z ludźmi. Umiem odgrywać RP. Znam ortografię oraz nie przeklinam i jestem kulturalny.
Coś o sobie: Mam na imię Michał, chodze do 7 klasy szkoły podstawowej. Mieszkam w woj. Lubuskim przy  granicy. Jestem miłym graczem MTA na co dzień zajmuję gram w MTA oraz chodzę na dwór.

• Haha 1

Nick:|LZUK|SONIX
Imie:Sasza
SID:39791
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:TAK
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:TAK

Ile minut masz na serwerze?:7690
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):3-4 godz
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Nigdy nie byłem w tej frakcji chciałbym spróbować swoich sił w tej frakcji. Też bardzo bym chciał że by ulice Są Andreas byle czyste że by nie było wszędzie po rozlanych aut. Lubię takie pracę typu:Tsa lub właśnie Sara bo można jeździć bo całym SA Andreas. 
Coś o sobie:Witam jestem Sasza lubię grać w mta albo jakieś inne gierki. Kibicuje Lech poznań nw czy wgl kogoś to interesuje. Gram od 2lat mta a na multi też duży okres na multi.

Laweta to misiak ❤️❤️ 

Edytowane przez Szyszka
Zapomniałem dodać co najważniejsze

Nick: Matt_eusz
Imie: Mateusz

SID: 63101

Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak, oczywiście

Ile minut masz na serwerze?: ponad 12k minut
Przeczytałeś regulamin?: Tak, "Laweta to misiak"
Znajomość RP/Ortografii (0-10): RP-8 Ortografia-10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): Od 4-5 godz w tygodniu, a weekendy nawet do 10 godzin.
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Moim zdaniem, jestem odpowiednią osobą na to stanowisko, mimo małego doświadczenia w tego typu frakcjach, potrafię szybko się uczyć i dostosować do otaczającego mnie środowiska. Potrafię pracować samodzielnie jak i w grupie. Zawsze przestrzegam wszelkich regulaminów i przepisów. Uważam, że jestem osobą godną zaufania i będę mógł godnie reprezentować frakcję A-SARA na serwerze.
Coś o sobie: Na ogół jestem miłą, spokojną i szczerą osobą. Potrafię pośmiać się z każdej rzeczy oraz mam ogromny dystans do siebie. Nie lubię wdawać się w żadne kłótnie. Jestem również odpowiedzialny, konsekwentny oraz punktualny, zawsze staram się wykonywać swoją pracę w jak najlepszy sposób. Nie jestem osobą, która daje się prowokować. Ciężko mnie wyprowadzić z równowagi.

Nick: Win3kks33kks
Imie: Dominik
SID: 60830
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak, oczywiście.
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak, posiadam DSC i TS3.

Ile minut masz na serwerze?: 5500min. - ciągle rośnie.
Przeczytałeś regulamin?: Oczywiście,
"Laweta to misiak".
Znajomość RP/Ortografii (0-10): Takie 9/10.
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 3/4h. dziennie.
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Ponieważ kręcą mnie takie rzeczy jak jeźdźenie lawetą po mapie i odgrywania swej roli, myślę, że się nadam. ❤️
Coś o sobie: Witam, nazywam się Dominik, mam prawie 15lat, lubię oglądać sport oraz go uprawiać, a także bardzo mnie interesuje ta frakcja. POZDRAWIAM całą frakcję SARY. 😘😘😘

Edytowane przez Win3kks33kks

Nick: |BSK|Rewool
Imie: Jędrzej
SID: 60789
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Posiadam
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Posiadam

Ile minut masz na serwerze?: 5330 minut ale wbijam więcej
Przeczytałeś regulamin?: przeczytałem Laweta to misiak
Znajomość RP/Ortografii (0-10): ortografia 10/10 rp 9/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 2-4h
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Umiem wyjść z trudnych sytuacji. Mam wiele wad i zalet, moimi zaletami są: pomagam innym, bym holował auta źle zaparkowane, słucham się wyższych rang zawsze, moimi wadami są: czasami się umiem zdenerwować. Chciałbym zobaczyć jak wygląda praca w SARA.
Coś o sobie: Siema jestem Jedrzej mam 13 lat lubie grać w MTA i chce odegrać RP. Jestem aktywny na serwerze i wbijam ciągle więcej minut.Znam dobrze mapę San Andreas.

• Haha 1

nick UrSon2006 

imie Dominik

wiek 14

sid 53582

sprawny mikrofon mam 

czy mam dsc i ts3 tak 

9k min przegrane minut  4158srp 

regulamin przeczytany  "Laweta to misiak".

ortografia 8/10

na służbie poświęce ok 2-4h albo więcej 

dlaczego ty ??? ponieważ jestem ogarnięty kulturalny spokojny wykonuje dobrze polecenia  lubię pracować na multirpg bym dobrze wykonywal swoje obowiążki w sara  bym pomagał w rozwijaniu serwa itp...

coś o sobie  Interesuje się motoryzacją lubię szybkie auta i motocykle sam popierdzielam skuterem w ogóle lubię grać na multirpg 

Mam nadzieje że się dostanie pozdro dla administracji serwera 

Edytowane przez UrSon2006

Nick: Olek
Imie: Aleksander
SID: 26712 
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:T ak,posiadam

Ile minut masz na serwerze?:12k
Znajomość RP/Ortografii (0-10):9/10 (każdemu zdarzają się błędy)
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):2-4h
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Ponieważ jestem aktywnym, miłym, kulturalnym ,Odpowiedzialnym i pomocnym graczem. Idealnie pasuje na to stanowisko. Potrzebujecie kogoś takiego jak ja 🙂 Życzę wszystkim powodzenia.
Coś o sobie: Nazywam się Olek, mam 16 lat moim hobby jest mma i gry (np. Mta czy CSGO) Jestem sympatyczną i otwartą osobą. Lubię pomagać ludzią i ich wspierać. 😄 

Nick: SergioD
Imie: Patryk
SID: 43935
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Oczywiście ża tak 

Ile minut masz na serwerze?: okolo 23000min
Przeczytałeś regulamin?: tak ''Laweta to Misiak'' 
Znajomość RP/Ortografii (0-10): 8/10 
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 4/5h
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Bym chciał dostać się do tej frakcji ponieważ lubię pomagać innym. Była by to moja pierwsza frakcjia do której chce się dostać  trzymam się regulaminu. Przeczytałem regulamin i zapoznałem się z taryfikatorem. Pozdrawiam ❤️
Coś o sobie: Jestem Patryk mam 14 lat lubię motoryzacje jezdze na rowerze nieraz trasy 60km dziennie. Pozdrawiam ❤️

Edytowane przez dziadio

Nick: ZbychuZorro

Imie: Jakub

SID: Jak będę w grze to podam 

Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Jasne

Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Jasne 

Ile minut masz na serwerze?: coś koło 3k

Przeczytałeś regulamin?: Tak, laweta to misiak

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):4h

Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Ponieważ bardzo chciałabym dołączyć do tej frakcji, dlatego, że lubię jeździć autami, a praca we frakcji łączy się tylko z jazda autem. Bardzo podoba mi się klimat frakcji oraz obowiązki frakcji. Bardzo podobają mi się lawetki. Mam też dwie ważne cechy, które przydadzą się w pracy we frakcji, pierwsza z nich to odpowiedzialność, a druga to towarzyski, dzięki czemu nie będę miał problemu z porozumiewaniem się z ludźmi z serwera 

Coś o sobie: cześć jeztesm Jakub, mam 16 lat, uczęszczam do szkoły morskiej, jestem towarzyski, szczery, miły, odpowiedzialny

• Haha 1

Nick: |LZUK|Dawideq_566
Imie: Dawid
SID: 47319

Ile minut masz na serwerze?: 7k, ponieważ przez 8k minut byłem połączony z innym dc i wyszło że mam 7k minut 😕
Przeczytałeś regulamin?: Tak "Laweta to misiak" 
Znajomość RP/Ortografii (0-10): 9/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 2h - 4h
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Jestem osobą spokojną, którą trudno wytrącić z równowagi. Myślę że się na laweciarza gdyż szybko się uczę oraz bardzo bym się starał. Jestem kulturalny oraz pomocny.
Coś o sobie: Mam na imię Dawid, mam 15 lat. Aktualnie mam prawo jazdy kategorii AM i jestem posiadaczem fajnego motoru :). Kocham zwierzęta bez znaczenia jakie są. Lubię pomagać wujkowi w jego warsztacie samochodowym. Wiem dużo o mechanice aut jak i  jednośladów. Uwielbiam grę na serwerze multiRPG.

Pozdro laweciarze ❤️

Nick: TheSensej
Imie: Mateusz
SID: 40532

Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Posiadam
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Posiadam tylko Discorda

Ile minut masz na serwerze?: 174h
Przeczytałeś regulamin?: tak
Znajomość RP/Ortografii (0-10): takie 8/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): tak na oko 4 h 
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Ponieważ bardzo dużo spędzam czasu na serwie i chciał bym być w frakcji 
Coś o sobie: Jestem Mateusz, mam 16 lat bardzo lubię grać na multirpg  i bym chciał się bardzo i to bardzo dostać do frakcji sara. 

Nick: Jerzy

Imię: Piotrek

SID: 49445

Czy posiadasz sprawny mikrofon: Tak

Ile masz minut na serwerze: 17362min

Przeczytałeś regulamin?: Tak

Znajomość RP/Ortografii (0/10): 8/10

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę (realnie): Tak mniej więcej z 2h.

Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Ponieważ jestem osobą odpowiedzialną, kulturalną, a takzę miłą.  Jestem również pomocny.

Coś o sobie: Mam na imię Piotrek mam 15 lat. Interesuję się grami komputerowymi, a także jazda na rowerze. Jestem osobą spokojną o stalowych nerwach i lubię grać w MTA jak również w Fortnite i CS:GO.

Nick: lubkaszanke123
Imie:Eryk
SID:40151
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: tak posiadam obydwa

Ile minut masz na serwerze?:12300
Przeczytałeś regulamin?:tak przeczytałem

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę (realnie):Od 3 do 8h
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Jestem ogarnięty,lubię pomagać innym, jestem zrównoważony, nie mam problemu z nakazanymi mi zadaniami do zrobieniem żeby je wykonać. Umiem do gadać się z innymi graczami
Coś o sobie:Mam na imię Eryk. mam 18 lat. pochodzę z Częstochowy,ale mieszkam 22 kilometry za w Kłomnicach. Uczęszczam do szkoły policyjnej.Interesuje się sportem a szczególnię piłką nożną,należę do ochotniczej straży pożarnej w Kłomnicach.Oprucz sportu interesuje się także muzyką.

Edytowane przez erykspider161

Nick: PanTrolix123
Imie: Piotr
SID: 42627
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: tak
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: tak

Ile minut masz na serwerze?: 308h 1m [SPRAWDZANE 08.06.2020 O GODZ. 14:04]
Przeczytałeś regulamin?: tak
Znajomość RP/Ortografii (0-10): 9,5/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę (realnie): prawie cały dzień
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Zawsze interesowała mnie praca budowlańca, laweciarza itp. Chciałbym sprawdzić swoją siłę jako laweciarz. I dlatego pisze podanie do SARA. Chciałbym zadbać o porządek na tym serwerze, oraz odgrywać fajne RP.
Coś o sobie: Jestem miły, oraz szczery dla ludzi. lubię spacerować po rynku, oraz jeździć rowerem.

Nick:arosplay51
Imie:ariel
SID:60317

Ile minut masz na serwerze?:12955
Przeczytałeś regulamin?:ta
Znajomość RP/Ortografii (0-10):7 na 10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 3-4h
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):poniewaz nigdy nie udalo mi sie nigdzie dolaczyc mam nadzieje ze mi sie uda poniewaz jestem mily i uprzejmy lubie ten serwerr i bardzo mi zalezy
Coś o sobie:to tak nazywam sie ariel mam 18 lat lubie informatyke i motoryzacje licze ze mi sie uda

Życzę sobie oraz wszystkim co biora udzal w rekrutacji powodzenia

Laweta to misiak

Edytowane przez arosplay51

Nick:Prezes1
Imie:Hubert
SID:47944
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:Discorda oraz TS3

Ile minut masz na serwerze?:4200 
Przeczytałeś regulamin?:Tak"laweta to misiek"
Znajomość RP/Ortografii (0-10):9/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):3 godziny dziennie
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Bo zawsze chciałem pracować w sara 😄❤️

Coś o sobie:Mam na imię Hubert moją pasją jest cziężarówki lubie również grać w gry,jestem miły pogodny i wyrozumiały jak na swój wiek mam nadzieje że się dostane ❤️

Nick: Heafly
Imie: Marcel
SID: 45334

Ile minut masz na serwerze?:7900
Znajomość RP/Ortografii (0-10):8/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):3/4h
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Moim marzeniem byłoby aby dołaczyć do tej frakcji, chciałbym pomagać
Coś o sobie:Mam na imie Marcel mam 13 lat  jestem spokojną osoba a nie toksyczną

Życzę powodzenia wszystkim!

• Like 1

Nick: SteuX
Imie: Krystian
SID: 
44911
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Mam Discord Ts3 Niestety Nie  Posiadam Ale Mogę Ogarnąć

Ile minut masz na serwerze?: 9276
Znajomość RP/Ortografii (0-10): 7,5
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 3/4h
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Ponieważ bardzo chciałbym byc w tej frakcji
Coś o sobie: Nazywam się Krystian mam 10lat Bardzo lubię grać w MultiRPG nie jestem osobą toxic bardzo lubię lawety więc mam nadzieje że się dostanę.

Edytowane przez LeppyGuyPHHH

Nick:|LZUK|Popek
Imie:Tomek
SID:32895

Ile minut masz na serwerze?:14k
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):od 3 do 5
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Gram już dosyć długo na tym serwerze i chciałbym dołączyć do tej frakcji. Byłem na jednym serwerze w owej frakcji więc lekkie doświadczenie mam. Lubie pomagać ludziom więc raczej się sprawdzę.Chce godnie reprezentować ten Serwer MlutiRPG i zrobić coś na dobro mu.
Coś o sobie:Mam na imię Tomek interesuje się motoryzacją dlatego kształcę się w tym kierunku.

Nick: Tobiasz69
Imię: Tobiasz
SID: 17379
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak.
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:  Tak.

Ile minut masz na serwerze?: 4600 Minut.
Przeczytałeś regulamin?: Tak.
Znajomość RP/Ortografii (0-10): 8
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę (realnie): 3-6 godzin dziennie.
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Ponieważ chcę dołączyć do najlepszej frakcji na serwerze. Widać że się bardzo dobrze rozwija, nie ma problemów ze zgraniem zespołu. Od zawsze podobały mi się lawetki :3 więc chcę spróbować swoich sił i tutaj.
Coś o sobie: Witam mam na imię Tobiasz. Lubię siedzieć na serwerach MTA, napisałbym też że grać na MultiRPG, ale tego nie lubię tylko kocham :) . Moim hobby jest jazda lawetkami, nie wiem samo jakoś to się stało, bo jakoś nigdy mnie to do siebie nie przekonywało :D.Charakter mam dosyć zróżnicowany... Chwilami sam siebie nawet nie rozumiem... Czasem siedzę cicho i z nikim nie rozmawiam, chyba, że mnie nagle najdzie na rozmowę. I tak czasami mam w szkole, dlatego nauczyciele mówią, że jestem aspołeczny. No, ale częściej jednak jestem wesoły i raczej lubię rozmawiać z ludźmi ;). Zazwyczaj jestem dosyć poważny, ale to tylko bez moich znajomych :D.

Nick:S0BER
Imie:Jakub 
SID:39828
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: 
tak"laweta to misiak"

Ile minut masz na serwerze?: 17315
Znajomość RP/Ortografii (0-10): 8/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 5/6h dziennie 
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Zawsze chcialem być w jakieś frakcji. Jestem bardzo aktywny i znudziły mi się juz prace dorywcze itp. Bardzo chce do was dołączyć
Coś o sobie:
 Mam 16 lat ,lubie grac w piłkę nożnka hokeja na lodzie .Wolny czas poświęcam na granie w MTA a dokładnie na Multi RPG .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.