eryl2 Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 (edytowane) Nick:eryl2 Imie:Eryk Wiek:15lat SID: 28051 Czy posiadasz sprawny mikrofon?:owszem posiadam ROUD nt-1 Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:owszem mam Ile minut masz na serwerze?:2500 Przeczytałeś regulamin?:oczywiście Znajomość RP/Ortografii (0-10):RP 9/10 Orto 7/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): Narazie gram całymi dniami Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):ponieważ jestem miłą,spokojną i pracowitą osobą staram się unikać przekleństw, lecz niestety takowe się zdarzają nie bendę kłamał, też chce by miasta były czyste od porzuconych aut lubię też pomagać ludziom mam nadzieje że mój wniosek zostanie pozytywnie rozpatrzony. Coś o sobie:Cześć jestem Eryk mam 15 lat interesuję się grafiką , informatyką , autami, Strimingiem gier życzę wszystkim osobą powodzenia 🙂 a i jeszcze jedno "Laweta to misiak" Edytowane 9 Czerwca 2020 przez eryl2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeeRamirez Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Nick: LeeRamirez Imie: Karol Wiek: 14 SID: 27404 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Jasne Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: jestem w posiadaniu obydwu Ile minut masz na serwerze?: 5712 Przeczytałeś regulamin?: Tak Znajomość RP/Ortografii (0-10): Rp znam dosyć dobrze więc 8/10 a ortografia 10/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę (realnie): w tygodniu (pn-pt) 7-8 godzin a w weekendy trochę mniej ponieważ zazwyczaj pracuje. Warto wspomnieć że gram w godzinach wczesniejszych, czyli tak w okolicach 10 do 17 Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Myślę że przydałbym się w tej oto frakcji. Potrafię odgrywać roleplay oraz jestem uczciwy. Znam przepisy ruchu drogowego więc nie będzie "Taranującego sara". Ortografię ogarniam wiec myśle że nadaje się idealnie 😜 Coś o sobie: Jestem chłopcem ( no bo nie męszczyzną ), Jestem szalony lecz kiedy trzeba to potrafię się ogarnąć i wysłuchać danego gracza/ odegrać rp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyBa7 Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Nick: RyBa7 Imie: Oliwier Wiek: 15 SID: 63844Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak Ile minut masz na serwerze?: 1220 Przeczytałeś regulamin?: Tak, laweta to misiak Znajomość RP/Ortografii (0-10): 9/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 5h Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Ponieważ bardzo lubię ten serwer i widziałem jak pracownicy SARA odcholowują auta i to jest bardzo ciekawe. Stwierdziłem również, że Chciałbym pracować we frakcji i wypadło na SARA. Jestem bardzo aktywną osobą i nie mam problemu z wykonywaniem poleceń zarząduCoś o sobie: Życzę wszystkim powodzenia w rekrutacji ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
~Mini Snax~ Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 2 godziny temu, ~Mini Snax~ napisał: Nick: _Tazor_ Imie:Daniel Wiek: 13(rocznikowo 14) SID: 57718 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Posiadam mikrofon Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Posiadam to i to Ile minut masz na serwerze?: Ponad 16k min Przeczytałeś regulamin?: nie przeczytalem ale będę czytał Znajomość RP/Ortografii (0-10): takie 7/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): tak z 3h Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Ponieważ bardzo długo gram na tym serwerze, bardzo lubię tutaj grać więc chciałbym się dostać do frakcji sara Coś o sobie: Jestem Daniel, mam 13(rocznikowo 14) lat, moją pasją jest motoryzacja i programowanie, bardzo lubię grać na tym serverze i bym chciał się bardzo mocno dostać do frakcji sara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutekwlaczkach Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Nick: |CH|Ziutekwlaczkach Imie: Patryk Wiek: 14 SID: 60198 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Oczywiście że tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak posiadam oba Discord: Ziutekwlaczkach#0011 Ile minut masz na serwerze?:24k Przeczytałeś regulamin?: Tak sara to misiaki Znajomość RP/Ortografii (0-10): 9 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 1-2h Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Dlaczego ja już Ci mówie byłem w sara na innym serwerze i wiem co się tam robi miał bardzo podobny skrypt jak na multirpg więc pewnie będę wszystko wiedział co jest grane. Umiem poświęcać na serwer po 22h dziennie i czasami nawet dłużej teraz niestety mam problemy i internetem więc nie mogę zbytnio grać ale się staram. Z poprzedniego serwera mam bidy więc nie będę musiał ich robić 2 raz. Nie wiem do jeszcze dodać ale myślę że jestem dobrym kandydatem na sara i to może być moja szansa Coś o sobie: Witam nazywam się Patryk mam 14 lat chodzę do 7 klasy bardzo lubię grać w mta. Poświęcam większość mojego mojego czasu na MTA. Ogólnie w mta mam już +/- 1k godzin. Bardzo lubię komputery wiem jak go złożyć rozłożyć wymienić pastę termoprzewodzącą itp. itd. To moje 4 próba dostania się do frakcji sara i wieże że tym razem się uda. dziękuję na przeczytanie i pozdrawiam Papcia i Maczo tego cj co czyta moje podania ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmeczek fajny ziomeczek Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 (edytowane) Imie: Jan Wiek: 14 SID: 43028 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak Ile minut masz na serwerze?: 7k ciągle rośnie Przeczytałeś regulamin?: Tak Znajomość RP/Ortografii (0-10): 10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 8h Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Jestem osobą ambitną która lubi pracować oraz pomagać innym ludziom. Chcę mieć lepsze zajęcie na tym serwerze jak właśnie ta frakcja. By mieć siłę dla frakcji wycisnę swoje ostatnie kropelki potuCoś o sobie: Jestem Jan pochodzę z województwa Lubelskiego. Chodzę do 8 klasy bo niestety bądż stety poszedłem rok wcześniej. W wolnym czasie gram w piłkę nożną oraz ręczną z kolegami. Lubię grać w gry takie jak Gta The Wither, Farcy i itp. W Grand Theft Auto San Andreas gram od wieku 7 lat jak pokazał mi ją kuzyn bardzo ją polubiłem po roku dowiedziałem się co to jest MTA oraz SAMP i zacząłem przygodę z niektórymi serwerami na których poznałem dużo osób. Słucham dużo muzyki jakim gatunkiem jest hip hop rap pop oraz czasami techno. Edytowane 8 Czerwca 2020 przez Ja3siek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vnecix.PDW Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 (edytowane) Nick: Vnecix Imie: Dawid Wiek: 14 SID: 4563 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak Ile minut masz na serwerze?: 22513 Przeczytałeś regulamin?: Oczywiście, Laweta to misiak Znajomość RP/Ortografii (0-10): 8 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): ok. 3-4 godziny Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Ponieważ jestem bardzo ogarniętym graczem oraz nie raz byłem w takowej frakcji, gram na serwerze już z rok i znam większość graczy, ogarniam rp i ogólnie grę na serwerze. Coś o sobie: Siema nazywam się Dawid pochodzę z woj. Kujawsko-pomorskiego oraz interesuje się koszykówką i elektroniką, jestem osobą nieśmiałą, boję się poznawać nowych ludzi jestem typem samotnika, na codzień nie używam polskich znaków, korzystam z nich tylko w jakichś podaniach lub innych rzeczach, no dobra, odemnie to tyle mam nadzieję że się dostanę. Pozdro z fartem Edytowane 8 Czerwca 2020 przez VnetaZabieraNeta Błąd w opisie siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert001 Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 (edytowane) W dniu 7.06.2020 o 11:54, papcio napisał: Nick:hubert00 Imie:hubert00 Wiek:15 SID:47582 Czy posiadasz sprawny mikrofon?:Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:Tak Ile minut masz na serwerze?:21k minut Przeczytałeś regulamin?:Tak,,Laweta to misiak,, Znajomość RP/Ortografii (0-10):9/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):3-5godz dziennie Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Ponieważ bardzo lubię jeździć samochodami i chciałbym się sprawdzić w roli laweciarza. Jestem dobry kierowcą i staram się nikogo nie taranować. Przestrzegam zasady ruchu drogowego. Lubie jeździć samochodami i zwiedzać cała mapę. Poświęcam dużo czasu dla serwera w wolnej chwili.Coś o sobie:Mam na imię Hubert mieszkam w woj. Lubuskim w małej wsi obok Zielonej Góry. Od paru lat gram w gry komputerowe a zwłaszcza w MTA. Moją pasją jest motoryzacja i majserkowanie. Uczę się w szkole na zawód mechanik samochodowy. Pozdrawiam całą ekipa SARA i całą administarację serwera. Edytowane 9 Czerwca 2020 przez Hubert001 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Positive Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 (edytowane) Nick:Positive Imie:Tomek Wiek:16 SID:61369Czy posiadasz sprawny mikrofon?:Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:Tak Ile minut masz na serwerze?:208h 12mPrzeczytałeś regulamin?:Tak Znajomość RP/Ortografii (0-10):rp7/10 ortografia10/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):Dużo czasu nie umiem dokładnie określić gram dziennie bardzo dużo Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): szybko się uczę słucham wyższych rang umiem okazać skruchę i przeprosić za złe zachowanie szybko się uczę lubię grać bardzo na Multirpg spędzam dużo czasu na serwerze dużo graczy mnie lubi mam nadzieje że administracja też 😛 Coś o sobie: życzę każdemu powodzenia ! niech dostana się najlepsi Edytowane 8 Czerwca 2020 przez Positive Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borsuczek Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 (edytowane) Nick:Borsuczek Imie:Sebastian Wiek:15 SID:32936 Czy posiadasz sprawny mikrofon?:TAK Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:TAK Ile minut masz na serwerze?:20k+ Przeczytałeś regulamin?:TAK Laweta to misiak"Znajomość RP/Ortografii (0-10): RP 8/10 Ortografii 5/10 mam dyslekcjie Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):tak 3h-6h Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Jestem pomocnym miły graczem szybko się uczę chce sprawdzić swoje siły w SARA radziłem sobie dobrze w SAMC I PSP to myślę że tu też sobie poradzę.Nie ponoszą mnie za bardzo emocje wiadomo jak ktoś zacznie mnie wyzywać to mu odpowiem raz i nie będę z nim się kłócić.Przez to że byłem w wielu frakcjach dużo się nauczyłem o RP więc ogarniam Coś o sobie:Mam na imię Sebastian mieszkam w małym mieście na Podlasiu lubię grać w gry typu gta,unturned. Chodzę do 8 klasy podstawowej po szkole podstawowej chce iść na elektromechanika bo od pewnego czasu interesuję się tym i jest to ciekawe dla mnie.Kiedyś lubiłem grać w piłkę nożną ale z czasem mi się to znudziło interesuję się także sztukami walki typu mma kick boxing. Edytowane 10 Czerwca 2020 przez Borsuk321 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopson Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Nick: kopson Imie: Jakub Wiek: 14 SID: 28005 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: posiadam dsc i ts3 Ile minut masz na serwerze?: 14/15k Przeczytałeś regulamin?: tak Znajomość RP/Ortografii (0-10): 9/8 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): dużo tak w tygodniu z 5 godzin dziennie a w weekendy z 7 godzin dziennie Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): bo chce spróbować na waszym serwerze. byłem w takiej frakcji 1 raz. jestem miły superowy i spoko 🙂 Coś o sobie: Siema jestem Kuba mam 14 nie przeszedłem mutacji. Uprawiam sport często to jest piłka nożna w sumie zawsze bo to moja pasja i chodzę na treningi piłkarskie i moim zdaniem sport 1 miejsce ale w gry też często gram. Oglądam dużo seriali i filmów. Kocham pieski i mógłbym mieć 3 psy w domu ale no tak średnio bo za dużo pilnowania i sprzątania. czasem sobie pożartuje ale tak to jestem poważny ale mam dobry humor zawsze. Lubie pomagać ludziom i chce wam pomóc. Lubie sie pośmiać i jestem nawet GIT. jak trzeba w ważnych sprawach to sie ogarne ale to tak to se czasem walne tam tego żarta . a pieski są GIT 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paui69 Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 (edytowane) Nick: Paui Imie: Paweł Wiek: 15 SID:35858 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak posiadam sprawny mikrofon Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Ts3 Ile minut masz na serwerze?:4100 minut na ten czas ale cały czas on rośnie Przeczytałeś regulamin?: Tak Znajomość RP/Ortografii (0-10): Ortografia 10/10 RP 9/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): od 2-4h dziennie Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Zawsze chciałem dołączyć do sara na większym serwerze. Jestem aktywnym graczem gram po 4-7h dziennie więc z aktywnością nie ma problemu . Jak i chciałem sprawdzić się w tej roli Coś o sobie: A więc tak w życiu codziennym zajmuję się jazda na desce jak i parkourem Jak i lubie poznawać nowe osoby mam 15 lat no i tyle co by dalej opowiadać❤️ Wszystkim życzę aby się dostali ❤️ ❤️ Jak i pozdrawiam całą administracje ❤️ Edytowane 10 Czerwca 2020 przez Paui69 Zmieniłem czas gry 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastero822 Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Nick:Mastero82 Imie:Gracjan Wiek:14 SID:12182 Czy posiadasz sprawny mikrofon?:tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:tak Ile minut masz na serwerze?: ponad 200h. Przeczytałeś regulamin?:tak Znajomość RP/Ortografii (0-10):9/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):4-8h Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Dlatego ja ponieważ znam się na frakcji i chciałbym, spróbowac swojich sił oraz chciałbym zacząć służbe jako sara!. Coś o sobie jestem miła pomocną osoba bardzo lubię frakcje sara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoProstuJanek Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Nick: PoProstuJanek Imie: Janek Wiek: 19 SID: 56740 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Oczywiście Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak posiadam Ile minut masz na serwerze?: 3 637 minPrzeczytałeś regulamin?: TakZnajomość RP/Ortografii (0-10): 8Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę (realnie): 1-3 godzin dziennie, w weekendy 2-4Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Ponieważ jestem osobą która posiada chęci do odgrywania RP potrafię zachować kulturę osobistą na vchat i chat-cie zwykłym. Chciałbym przede wszystkim znaczyć coś więcej na serwerze niż być zwykłym graczem chciałbym mieć większy cel na serwerze niż tylko zarabianie pieniędzy. Jako członek załogi SARA doświadczę z pewnością nowych rzeczy niż to co ma do zaoferowania serwer dla graczy którzy nie są w żadnej organizacji.Coś o sobie: Jestem osobą sumienną, miłą, towarzyską, z chęcią zawieram nowe znajomości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PietuR Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Nick: SzczypiorekYT Imię: Piotrek Wiek: 15 SID: 25533 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak, posiadam. Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak, posiadam. Ile minut masz na serwerze?: 5636 Przeczytałeś regulamin?: Tak, przeczytałem. Reakcja pod regulaminem została zostawiona. Znajomość RP/Ortografii (0-10): Myślę, że spokojnie mogę ocenić na 8. Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): Myślę, że jestem w stanie poświęcić na służbę około 2-3 godziny dziennie. Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Myślę, że odpowiedź będzie prosta, ponieważ jestem dojrzały, oraz potrafię współpracować w grupie, dlatego myślę że nie było by żadnych problemów ze mną. Staram się jak najwięcej czasu grać, lecz wiadomo w głównej mierze zależy to od ilości wolnego czasu. Coś o sobie: Nazywam się Piotrek, mam piętnaście lat i pochodzę z województwa Mazowieckiego. Interesuję się głównie informatyką oraz siatkówką, w wolnym czasie bardzo lubię jeździć na rowerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karismo Pizdo Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Nick: Krzysztof_Puczyk Imię: Kasper Wiek: 15 SID: 64830 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak, ale nie słychać mnie na MTA postaram się to naprawić. Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak Ile minut masz na serwerze?: Nie wiem jestem top 1 ie robię codziennie 40~ to pewnie około 600 min Przeczytałeś regulamin?: Tak Znajomość RP/Ortografii (0-10): 6/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę (realnie): Sporo, zależy od e-lekcji. Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Lubie graczy na tym serwerze i chciałbym jakoś się przydać. Poza tym lubię jeździć autem i pomagać innym. Myślę ze nadaje się świetnie na to stanowisko. Coś o sobie: Bardzo nie lubię toxiczności i hejtu. Jestem raczej radosny i żartobliwy. Życzę wszystkim powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|AOD|MeltkiQ Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Nick:MeltkiQ. Imie:krystian Wiek:14 SID:50874 Czy posiadasz sprawny mikrofon?:tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:tak Ile minut masz na serwerze?:16k Przeczytałeś regulamin?:tak Znajomość RP/Ortografii (0-10):8,5 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): na dzień 5-6godz Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Jestem zateresowany.to już 3 próba.nie mam co robić na serwie to se popracuje Coś o sobie:lubie grać w mta a na serwerwie mutlirpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wcinij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Nick: BartexYT Imie: Karol Wiek: 15 SID: 20055 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak Ile minut masz na serwerze?: 763Przeczytałeś regulamin?: TakZnajomość RP/Ortografii (0-10): 8/10 10/10Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 2h-3hDlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Byłem na wielu serwerach w różnych frakcjach i potrafię odgrywać rp bardzo dobrze.Też potrafię utrzymywać powagę na akcjach RP i nie jestem toxic i nie wyzywam graczy.Byłem też na różnych serwerach liderem frakcji więc wiem jak się robi RPCoś o sobie: ❤️ Pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exeen2 Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 (edytowane) Nick: ICHIexeen2 Imie: Kacper Wiek: 17 SID: 43695 Czy posiadasz sprawny mikrofon?:tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: tak Ile minut masz na serwerze?:32282 Przeczytałeś regulamin?:tak "Laweta to misiak"Znajomość RP/Ortografii (0-10): 9/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 3h dziennie Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): chciałbym spróbować podjąć się pracy w tej frakcji bo mnie taka praca ciekawi,jestem cierpliwy,wykonuje polecenia,jestem codziennie aktywny na serwerze,zawsze sprawdzam 2 razy żeby mieć pewność .Od samego początku grania na multi rpg chciałem dostać się do SARA ale nie miałem odwagi na napisania podania bo to były moje pierwsze początki w mta szybko się uczę nowych rzeczy. Jak coś mi nie wychodzi to staram się jak najbardziej to naprawić Coś o sobie: mam na imię kacper mam 17 lat jestem osobą cierpliwą,miłą,kreatywna,zawsze każdego wysłuchuje do końca, moim hobby jest tworzenie przydatnych rzeczy do życia codziennego i bardzo przez multi rpg polubiłem mta Edytowane 9 Czerwca 2020 przez exeen2 dopisanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagicPL Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Nick: Spajdermen Imie: Mateusz Wiek: 12 SID: 2632 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak. Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak. Ile minut masz na serwerze?: około 7,5k Przeczytałeś regulamin?: Tak "Laweta To Misiak" Znajomość RP/Ortografii (0-10): 8/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): około jednej (1) godziny lub czasami dwóch godzin zależy od dnia. Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Ponieważ jestem osobą kulturalną oraz opanowaną. Nigdy gdy byłem w SARA nikt mnie nie denerwował ale to miałem reputacje na tamtym serwerze. Od zawsze kiedy byłem w SARA mi się podobało dlatego czemu nie spróbować jeszcze raz? Coś o sobie: Witam, jestem Mateusz dla znajomych szczurek mam 12 lat moje zainteresowania to piłka nożna i piłka siatkowa. Wiem, że się nie dostane więc możecie przeczytać i nie reagować ale gdybym się dostał to dziękuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hazmat Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Nick: Hazmat Imie: Szymon Wiek: 15 SID: 49482 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: tak posiadam sprawny mikrofon Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: tak posiadam Ile minut masz na serwerze?: 1849 Przeczytałeś regulamin?: tak przeczytałem, "laweta to misiak" Znajomość RP/Ortografii (0-10): moim zdaniem oceniam moją znajomość RP na 9 a ortografii na 10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 2-3H Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Po prostu bardzo chciałbym się dostać do SARA. Umiem odgrywać RP oraz jestem miłą i kulturalną osobą 😄. Będę też dostosowywał się do zasad panujących w tej frakcji, a także godnie reprezentował tą frakcje. Coś o sobie: Hej mam na imię Szymon, a gram pod pseudonimem Hazmat . Mam 15 lat. Pochodzę z małej wsi w Wielkopolsce. W wolnym czasie wychodzę z psem na spacery, spotykamy się ze znajomymi. oglądam filmy, seriale i gram w gry. Jestem osobą spokojną, która szybko dostosowuje się do nowego środowiska i poznaje nowych przyjaciół 😄 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterParker Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Nick: PeterParker Imie: Jakub Wiek: 15 SID: 65372 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Posiadam Discorda Ile minut masz na serwerze?: Gram na serwerze od dawna tylko na nowym koncie bo stracilem moje stare Przeczytałeś regulamin?: Tak Znajomość RP/Ortografii (0-10): Rp 8 Orto 9 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): Wiele czasu na tym serwerze jest bardzo ciekawie Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Ponieważ chciałbym zarobić trochę pitosu to oczywiste ;). Holowanie jest ciekawe i sie nie nudzi. Ogarniam co i jak w tej Frakcji juz wiele razy byłem. Coś o sobie: Witam, jestem Kuba lubie motoryzację oraz historię w przyszłości będę starał sie o posadę w wojsku nie wiem na jakim stanowisku lecz interesuje się tym od dawna już od małego zaczynałem czytać o takich sprawach. Historia to moje Hobby czytam wiele oraz oglądam filmy dokumentalne i wojenne związane z drugą wojną światową oraz pierwszą to najbardziej kocham. W Wolnym czasie gram na takich serwerach jak własnie Multirpg i moim zdaniem jest to najlepszy serwer rpg oraz rp wiele graczy umie sie zachować i nie odwala za to szanuje ten serwer. Dobrze to tyle z mojej strony liczę że dostanę się tak samo życzę innym kandydatom tego samego ;) :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Espect Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Nick:|CH|Pablo Imie:Eryk Wiek:18 SID:29347 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak Ile minut masz na serwerze?:14485 Przeczytałeś regulamin?:Tak "Laweta to misiak"Znajomość RP/Ortografii (0-10): Rp 10, Ortografia 9.5 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): od 6 do 10h Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): To może się trochę na ten temat rozpisze, chyba o to chodzi. Jestem osobą pomocną która zawsze stawia "Pomoc za darmo" Nie oczekuje niczego w zamian, liczy się tylko to ze mogłem danej osobie pomóc i jest zadowolona z mojej pomocy Humor jak wiadome nie u każdego jest taki sam, ja zawsze twierdzę że lepiej patrzeć na świat jako optymista, owszem znajdą się u mnie te chwilę kiedy mam brak chęci do życia i staję się totalnym Pesymistą Zawsze wysłucham co ma do powiedzenia, wtedy więcej się dowiem oraz zrozumiem to co dana osoba ma na myśli ja również oczekuje tego samego od drugiej , aby mnie wysłuchała. Jestem osobą otwartą na nowe znajomości zawsze lepiej mieć kogoś kto w razie czego będzie nam mógł pomóc. Niż być samemu W grupie Rażniej Staram się nie używać wulgaryzmów, zdarza się, że wypadnie jakieś słowo którego nie chciałem wypowiedzieć lecz zazwyczaj dzieję się to wtedy kiedy jestem zdenerwowany lub zestresowany. Jako iż Byłem w wielu frakcjach Takich Jak SAPD, ASA, SAMD, SAFD, TSA, San News, Chciałbym spróbować swoich sił we Frakcji SARA Jestem z ogólnie osobą która się słucha nie wyśmiewa. Myślę że mogę się nadać ze swoim doświadczeniem Coś o sobie:Witam, Nazywam się Eryk mam 18 lat mieszkam w Łodzi, uczęszczam do Liceum na profil Dziennikarz-Prawnik, Moimi zainteresawaniami są między innymi: Motoryzacja, Militaria, Muzyka, Beatbox, Zloty samochodowe, W wolnym czasie uczęszczam na różne imprezy organizowane przez moich znajomych których poznałem na Zlotach samochodowych tych legalnych oraz i tych nielegalnych, życie prywatne od Wirtualnego oddzielam aby potem nie było żadnych konfliktów, Jestem osobą która się nie wywyższa swoją posadą, żyję zasadą każdy jest równy Etnicze, Relegijne. jak robię jakąś pracę staram się ją wykonać jak najlepiej. Lubię bardzo odgrywać RP z różnymi Frakcjami na serwerach RP na Fivem, oraz RPG na MTA Czasami mam tak że jak Wchodze na serwer RPG to mam od czasu do czasu rzeczy takie jak np odgrywanie bólu najwidoczniej za dużo RP na serwerach Fivem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryczek123 Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Nick: patryczek123 Imie: Patryk Wiek: 18 SID: 43007 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak Ile minut masz na serwerze?: prawie 20k Przeczytałeś regulamin?: tak Znajomość RP/Ortografii (0-10): 10/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 4-7h Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): myśle, że fajnie by mi się pracowało w takiej roli. Ogólnie interesuje się motoryzacja więc jakąś wiedzę w tym mam. Coś o sobie: Jestem Patryk inaczej Żeluś, mam 18 lat, jestem miłym graczem dla innych, potrafię dojść do sprawiedliwości, mam nadzieje, że moja rekrutacja zostanie pozytywnie rozpatrzona . Pozdrawiam całą administrację ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azer Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 (edytowane) Nick: Azer Imie: Dawid Wiek: 14 SID: 65371 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak Ile minut masz na serwerze?: 630 ciągle rośnie ta liczba i będę się starał o jak największą liczbę minut. Przeczytałeś regulamin?: Tak Zostawiłem Reakcje *laweta to misiak*Znajomość RP/Ortografii (0-10): Rp 8/10 Orto 7/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę (realnie): Mogę poświęcić no nie wiem z 5h ale to zależy czasami od mojego Humoru Oraz nocki będe robił więc +2h coś takiego. 😄 Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Dlaczego ja Ponieważ Widzę że fajny Serwerek to bym chciał jakiś Role Play porobić 😄 w SARA. Dlatego że chciałbym oczyszczać drogi bo widzę że dużo aut jest porozwalanych na drogach i uliczkach. Oraz chciałbym Spróbować swoich Sił w tej Frakcji ponieważ tylko 2 razy byłem w tej frakcji na innych serwerach. Coś o sobie: Lubię Grać w gry typu MMO RPG oraz MTA i CS:GO. Lubię Odgrywać Role Play. Interesuję się skryptowaniem oraz mapowaniem. Oraz jeszcze interesuję się Wojskiem. życzę Powodzenia Wszystkim 😄 Edytowane 10 Czerwca 2020 przez Azer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi