Skocz do zawartości

Rekrutacja do A-SARA v2 czerwiec 2020r.

papcio
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:eryl2
Imie:Eryk
SID: 28051
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:owszem posiadam ROUD nt-1
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:owszem mam 

Ile minut masz na serwerze?:2500
Przeczytałeś regulamin?:oczywiście 
Znajomość RP/Ortografii (0-10):RP 9/10 Orto 7/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): Narazie gram całymi dniami
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):ponieważ jestem miłą,spokojną i pracowitą osobą staram się unikać przekleństw, lecz niestety takowe się zdarzają nie bendę  kłamał, też chce by miasta były czyste od porzuconych aut lubię też pomagać ludziom mam nadzieje że mój wniosek zostanie pozytywnie rozpatrzony.
Coś o sobie:Cześć jestem Eryk mam 15 lat interesuję się grafiką , informatyką , autami, Strimingiem gier

życzę wszystkim osobą powodzenia 🙂 a i jeszcze jedno "Laweta to misiak"

Edytowane przez eryl2

Nick: LeeRamirez
Imie: Karol
SID: 27404
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Jasne
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: jestem w posiadaniu obydwu

Ile minut masz na serwerze?: 5712
Przeczytałeś regulamin?: Tak
Znajomość RP/Ortografii (0-10): Rp znam dosyć dobrze więc 8/10 a ortografia 10/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę (realnie): w tygodniu (pn-pt) 7-8 godzin a w weekendy trochę mniej ponieważ zazwyczaj pracuje. Warto wspomnieć że gram w godzinach wczesniejszych, czyli tak w okolicach 10 do 17
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Myślę że przydałbym się w tej oto frakcji. Potrafię odgrywać roleplay oraz jestem uczciwy. Znam przepisy ruchu drogowego więc nie będzie "Taranującego sara". Ortografię ogarniam wiec myśle że nadaje się idealnie 😜
Coś o sobie: Jestem chłopcem ( no bo nie męszczyzną ), Jestem szalony lecz kiedy trzeba to potrafię się ogarnąć i wysłuchać danego gracza/ odegrać rp

Nick: RyBa7
Imie: Oliwier
SID: 
63844
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak

Ile minut masz na serwerze?: 1220
Przeczytałeś regulamin?: Tak, laweta to misiak
Znajomość RP/Ortografii (0-10): 9/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 5h
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): 
Ponieważ bardzo lubię ten serwer i widziałem jak pracownicy SARA odcholowują auta i to jest bardzo ciekawe. Stwierdziłem również, że Chciałbym pracować we frakcji i wypadło na SARA. Jestem bardzo aktywną osobą i nie mam problemu z wykonywaniem poleceń zarządu
Coś o sobie: Życzę wszystkim powodzenia w rekrutacji ❤️

• Like 1

2 godziny temu, ~Mini Snax~ napisał:

Nick: _Tazor_
Imie:Daniel
SID: 57718
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Posiadam mikrofon
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Posiadam to i to

Ile minut masz na serwerze?: Ponad 16k min
Przeczytałeś regulamin?: nie przeczytalem ale będę czytał 
Znajomość RP/Ortografii (0-10): takie 7/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): tak z 3h
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Ponieważ bardzo długo gram na tym serwerze, bardzo lubię tutaj grać więc chciałbym się dostać do frakcji sara
Coś o sobie: Jestem Daniel, mam 13(rocznikowo 14) lat, moją pasją jest motoryzacja i programowanie,  bardzo lubię grać na tym serverze i bym chciał się bardzo mocno dostać do frakcji sara. 

Nick: |CH|Ziutekwlaczkach 
Imie: Patryk
SID: 60198
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Oczywiście że tak
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak posiadam oba Discord: Ziutekwlaczkach#0011

Ile minut masz na serwerze?:24k
Przeczytałeś regulamin?: Tak sara to misiaki
Znajomość RP/Ortografii (0-10): 9
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 1-2h
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Dlaczego ja już Ci mówie byłem w sara na innym serwerze i wiem co się tam robi miał bardzo podobny skrypt jak na multirpg więc pewnie będę wszystko wiedział co jest grane. Umiem poświęcać na serwer po 22h dziennie i czasami nawet dłużej teraz niestety mam problemy i internetem więc nie mogę zbytnio grać ale się staram. Z poprzedniego serwera mam bidy więc nie będę musiał ich robić 2 raz. Nie wiem do jeszcze dodać ale myślę że jestem dobrym kandydatem na sara i to może być moja szansa

Coś o sobie: Witam nazywam się Patryk mam 14 lat chodzę do 7 klasy bardzo lubię grać w mta. Poświęcam większość mojego mojego czasu na MTA. Ogólnie w mta mam już +/- 1k godzin. Bardzo lubię komputery wiem jak go złożyć rozłożyć wymienić pastę termoprzewodzącą itp. itd. To moje 4 próba dostania się do frakcji sara i wieże że tym razem się uda. dziękuję na przeczytanie i pozdrawiam Papcia i Maczo tego cj co czyta moje podania ❤️

• Like 1

Imie: Jan
SID: 43028

Ile minut masz na serwerze?: 7k ciągle rośnie
Znajomość RP/Ortografii (0-10): 10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 8h
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):   Jestem osobą ambitną która lubi pracować oraz pomagać innym ludziom. Chcę mieć lepsze zajęcie na tym serwerze jak właśnie ta frakcja. By mieć siłę dla frakcji wycisnę swoje ostatnie kropelki potu

Coś o sobie: Jestem Jan pochodzę z województwa Lubelskiego. Chodzę do 8 klasy bo niestety bądż stety poszedłem rok wcześniej. W wolnym czasie gram w piłkę nożną oraz ręczną z kolegami. Lubię grać w gry takie jak Gta The Wither, Farcy i itp. W Grand Theft Auto San Andreas  gram od wieku 7 lat jak pokazał mi ją kuzyn bardzo ją polubiłem po roku dowiedziałem się co to jest MTA oraz SAMP i zacząłem przygodę z niektórymi serwerami na których poznałem dużo osób. Słucham dużo muzyki jakim gatunkiem jest hip hop rap pop oraz czasami techno. 

Edytowane przez Ja3siek

Nick: Vnecix
Imie: Dawid
SID: 4563
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak

Ile minut masz na serwerze?: 22513
Przeczytałeś regulamin?: Oczywiście, Laweta to misiak
Znajomość RP/Ortografii (0-10): 8
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): ok. 3-4 godziny
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Ponieważ jestem bardzo ogarniętym graczem oraz nie raz byłem w takowej frakcji, gram na serwerze już z rok i znam większość graczy, ogarniam rp i ogólnie grę na serwerze.
Coś o sobie: Siema nazywam się Dawid pochodzę z woj. Kujawsko-pomorskiego oraz interesuje się koszykówką i elektroniką, jestem osobą nieśmiałą, boję się poznawać nowych ludzi jestem typem samotnika, na codzień nie używam polskich znaków, korzystam z nich tylko w jakichś podaniach lub innych rzeczach, no dobra, odemnie to tyle mam nadzieję że się dostanę. Pozdro z fartem

Edytowane przez VnetaZabieraNeta
Błąd w opisie siebie

W dniu 7.06.2020 o 11:54, papcio napisał:

Nick:hubert00
Imie:hubert00
SID:47582
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:Tak
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:Tak

Ile minut masz na serwerze?:21k minut
Przeczytałeś regulamin?:Tak,,Laweta to misiak,,
Znajomość RP/Ortografii (0-10):9/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):3-5godz dziennie
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Ponieważ  bardzo lubię jeździć samochodami i chciałbym się sprawdzić w roli laweciarza. Jestem dobry kierowcą i  staram się nikogo nie taranować. Przestrzegam zasady ruchu drogowego. Lubie jeździć samochodami i zwiedzać cała mapę. Poświęcam dużo czasu dla serwera w wolnej chwili.

Coś o sobie:Mam na imię Hubert mieszkam w woj. Lubuskim w małej wsi obok Zielonej Góry. Od paru lat gram w gry komputerowe a zwłaszcza w MTA. Moją pasją jest motoryzacja i majserkowanie. Uczę się w szkole na zawód mechanik samochodowy. 

Pozdrawiam całą ekipa SARA i całą administarację serwera.

Edytowane przez Hubert001

Nick:Positive
Imie:Tomek
SID:
61369
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:Tak
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:Tak 

Ile minut masz na serwerze?:208h 12m
Przeczytałeś regulamin?:Tak
Znajomość RP/Ortografii (0-10):rp7/10 ortografia10/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):Dużo czasu nie umiem dokładnie określić gram dziennie bardzo dużo
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): szybko się uczę słucham wyższych rang umiem okazać skruchę i przeprosić za złe zachowanie szybko się uczę lubię grać bardzo na Multirpg spędzam dużo czasu na serwerze dużo graczy mnie lubi mam nadzieje że administracja też 😛 
Coś o sobie: życzę każdemu powodzenia ! niech dostana się najlepsi 

Edytowane przez Positive

Nick:Borsuczek
Imie:Sebastian
SID:32936
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:TAK
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:TAK

Ile minut masz na serwerze?:20k+ 
Przeczytałeś regulamin?:TAK 
Laweta to misiak"
Znajomość RP/Ortografii (0-10): RP 8/10 Ortografii 5/10 mam dyslekcjie
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):tak 3h-6h
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Jestem pomocnym miły graczem szybko się uczę chce  sprawdzić swoje siły w SARA radziłem sobie dobrze w SAMC I PSP to myślę że tu też sobie poradzę.Nie ponoszą mnie za bardzo emocje wiadomo jak ktoś zacznie mnie wyzywać to mu odpowiem raz i nie będę z nim się kłócić.Przez to że byłem w wielu frakcjach dużo się nauczyłem o RP więc  ogarniam
Coś o sobie:Mam na imię Sebastian mieszkam w małym mieście na Podlasiu lubię grać w gry typu gta,unturned. Chodzę do 8 klasy podstawowej po szkole podstawowej chce iść na elektromechanika bo od pewnego czasu interesuję się tym i jest to ciekawe dla mnie.Kiedyś lubiłem grać w piłkę nożną ale z czasem mi się to znudziło interesuję się także sztukami walki typu mma  kick boxing. 

Edytowane przez Borsuk321
  • Like 1

Nick: kopson
Imie: Jakub
SID: 28005
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: tak
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: posiadam dsc i ts3

Ile minut masz na serwerze?: 14/15k
Przeczytałeś regulamin?: tak
Znajomość RP/Ortografii (0-10): 9/8
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): dużo tak w tygodniu z 5 godzin dziennie a w weekendy z 7 godzin dziennie
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): bo chce spróbować na waszym serwerze. byłem w takiej frakcji 1 raz. jestem miły superowy i spoko 🙂
Coś o sobie: 
Siema jestem Kuba mam 14 nie przeszedłem mutacji. Uprawiam sport często to jest piłka nożna w sumie zawsze bo to moja pasja i chodzę na treningi piłkarskie i moim zdaniem sport 1 miejsce ale w gry też często gram. Oglądam dużo seriali i filmów. Kocham pieski i mógłbym mieć 3 psy w domu ale no tak średnio bo za dużo pilnowania i sprzątania. czasem sobie pożartuje ale tak to jestem poważny ale mam dobry humor zawsze. Lubie pomagać ludziom i chce wam pomóc.  Lubie sie pośmiać i jestem nawet GIT. jak trzeba w ważnych sprawach to sie ogarne ale to tak to se czasem walne tam tego żarta . a pieski są GIT

• Like 1

Nick: Paui
Imie: Paweł
SID:35858
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak posiadam sprawny mikrofon
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Ts3

Ile minut masz na serwerze?:4100 minut na ten czas ale cały czas on rośnie
Znajomość RP/Ortografii (0-10): Ortografia 10/10 RP 9/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): od 2-4h dziennie 
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Zawsze chciałem dołączyć do sara na większym serwerze. Jestem aktywnym graczem gram po 4-7h dziennie więc z aktywnością nie ma problemu . Jak i chciałem sprawdzić się w tej roli 
Coś o sobie: A więc tak w życiu codziennym zajmuję się jazda na desce jak i parkourem Jak i lubie poznawać nowe osoby mam 15 lat no i tyle co by dalej opowiadać

❤️ Wszystkim życzę aby się dostali ❤️ 
❤️ Jak i pozdrawiam całą administracje  ❤️ 

Edytowane przez Paui69
Zmieniłem czas gry
  • Like 1

Nick:Mastero82
Imie:Gracjan
SID:12182
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:tak
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:tak

Ile minut masz na serwerze?: ponad 200h.
Przeczytałeś regulamin?:tak
Znajomość RP/Ortografii (0-10):9/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):4-8h
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Dlatego ja ponieważ znam się na frakcji i chciałbym, spróbowac swojich sił oraz chciałbym zacząć służbe jako sara!.
Coś o sobie jestem miła pomocną osoba bardzo lubię frakcje sara

Nick: PoProstuJanek
Imie: Janek
SID: 56740
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Oczywiście
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak posiadam

Ile minut masz na serwerze?: 3 637 min
Znajomość RP/Ortografii (0-10): 8
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę (realnie): 1-3 godzin dziennie, w weekendy 2-4
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Ponieważ jestem osobą która posiada chęci do odgrywania RP potrafię zachować kulturę osobistą na vchat i chat-cie zwykłym. Chciałbym przede wszystkim znaczyć coś więcej na serwerze niż być zwykłym graczem chciałbym mieć większy cel na serwerze niż tylko zarabianie pieniędzy. Jako członek załogi SARA doświadczę z pewnością nowych rzeczy niż to co ma do zaoferowania serwer dla graczy którzy nie są w żadnej organizacji.

Coś o sobie: Jestem osobą sumienną, miłą, towarzyską, z chęcią zawieram nowe znajomości

Nick: SzczypiorekYT
Imię: Piotrek
SID: 25533
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak, posiadam.
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak, posiadam.

Ile minut masz na serwerze?: 5636
Przeczytałeś regulamin?: Tak, przeczytałem. Reakcja pod regulaminem została zostawiona.
Znajomość RP/Ortografii (0-10): Myślę, że spokojnie mogę ocenić na 8.
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): Myślę, że jestem w stanie poświęcić na służbę około 2-3 godziny dziennie.
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Myślę, że odpowiedź będzie prosta, ponieważ jestem dojrzały, oraz potrafię współpracować w grupie, dlatego myślę że nie było by żadnych problemów ze mną. Staram się jak najwięcej czasu grać, lecz wiadomo w głównej mierze zależy to od ilości wolnego czasu.
Coś o sobie: Nazywam się Piotrek, mam piętnaście lat i pochodzę z województwa Mazowieckiego. Interesuję się głównie informatyką oraz siatkówką, w wolnym czasie bardzo lubię jeździć na rowerze. 

Nick: Krzysztof_Puczyk
Imię: Kasper
SID: 64830
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak, ale nie słychać mnie na MTA postaram się to naprawić.

Ile minut masz na serwerze?: Nie wiem jestem top 1 ie robię codziennie 40~ to pewnie około 600 min
Znajomość RP/Ortografii (0-10): 6/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę (realnie): Sporo, zależy od e-lekcji.
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Lubie graczy na tym serwerze i chciałbym jakoś się przydać. Poza tym lubię jeździć autem i pomagać innym. Myślę ze nadaje się świetnie na to stanowisko.
Coś o sobie: Bardzo nie lubię toxiczności i hejtu. Jestem raczej radosny i żartobliwy. Życzę wszystkim powodzenia.

Nick:MeltkiQ.
Imie:krystian
SID:50874
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:tak

Ile minut masz na serwerze?:16k
Znajomość RP/Ortografii (0-10):8,5
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): na dzień 5-6godz
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Jestem zateresowany.to już 3 próba.nie mam co robić na serwie to se popracuje
Coś o sobie:lubie grać w mta a na serwerwie mutlirpg

Nick: BartexYT
Imie: Karol
SID: 20055

Ile minut masz na serwerze?: 763
Znajomość RP/Ortografii (0-10): 8/10   10/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 2h-3h
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Byłem na wielu serwerach w różnych frakcjach i potrafię odgrywać rp bardzo dobrze.Też potrafię utrzymywać powagę na akcjach RP i nie jestem toxic i nie wyzywam graczy.Byłem też na różnych serwerach liderem frakcji więc wiem jak się robi RP
Coś o sobie: ❤️ Pozdrowionka 

Nick: ICHIexeen2
Imie: Kacper
SID: 43695
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: tak

Ile minut masz na serwerze?:32282
"Laweta to misiak"
Znajomość RP/Ortografii (0-10): 9/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 3h dziennie
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): chciałbym spróbować podjąć się pracy w tej frakcji bo mnie taka praca ciekawi,jestem cierpliwy,wykonuje polecenia,jestem codziennie aktywny na serwerze,zawsze sprawdzam 2 razy żeby mieć pewność .Od samego początku grania na multi rpg chciałem dostać się do SARA ale nie miałem odwagi na napisania podania bo to były moje pierwsze początki w mta  szybko się uczę nowych rzeczy. Jak coś mi nie wychodzi to staram się jak najbardziej to naprawić   Coś o sobie: mam na imię kacper mam 17 lat jestem osobą cierpliwą,miłą,kreatywna,zawsze każdego wysłuchuje do końca, moim hobby jest tworzenie przydatnych rzeczy do życia codziennego i bardzo przez multi rpg polubiłem mta 

Edytowane przez exeen2
dopisanie

Nick: Spajdermen
Imie: Mateusz
SID: 2632
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak.
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak.

Ile minut masz na serwerze?: około 7,5k
Przeczytałeś regulamin?: Tak "Laweta To Misiak"
Znajomość RP/Ortografii (0-10): 8/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): około jednej (1) godziny lub czasami dwóch godzin zależy od dnia.
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Ponieważ jestem osobą kulturalną oraz opanowaną. Nigdy gdy byłem w SARA nikt mnie nie denerwował ale to miałem reputacje na tamtym serwerze. Od zawsze kiedy byłem w SARA mi się podobało dlatego czemu nie spróbować jeszcze raz?
Coś o sobie: Witam, jestem Mateusz dla znajomych szczurek mam 12 lat moje zainteresowania to piłka nożna i piłka siatkowa.

Wiem, że się nie dostane więc możecie przeczytać i nie reagować ale gdybym się dostał to dziękuje :)

Nick: Hazmat
Imie: Szymon
SID: 49482
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: tak posiadam sprawny mikrofon
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: tak posiadam

Ile minut masz na serwerze?: 1849
Przeczytałeś regulamin?: tak przeczytałem, "laweta to misiak"
Znajomość RP/Ortografii (0-10): moim zdaniem oceniam moją znajomość RP na 9 a ortografii na 10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 2-3H
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Po prostu bardzo chciałbym się dostać do SARA. Umiem odgrywać RP oraz jestem miłą i kulturalną osobą 😄. Będę też dostosowywał się do zasad panujących w tej frakcji, a także godnie reprezentował tą frakcje.
Coś o sobie: Hej mam na imię Szymon, a gram pod pseudonimem Hazmat . Mam 15 lat. Pochodzę z małej wsi w Wielkopolsce. W wolnym czasie wychodzę z psem na spacery, spotykamy się ze znajomymi. oglądam filmy, seriale i gram w gry. Jestem osobą spokojną, która szybko dostosowuje się do nowego środowiska i poznaje nowych przyjaciół 😄 

• Like 1

Nick: PeterParker
Imie: Jakub
SID: 65372
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Posiadam Discorda

Ile minut masz na serwerze?: Gram na serwerze od dawna tylko na nowym koncie bo stracilem moje stare
Znajomość RP/Ortografii (0-10): Rp 8 Orto 9
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): Wiele czasu na tym serwerze jest bardzo ciekawie
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Ponieważ chciałbym zarobić trochę pitosu to oczywiste ;). Holowanie jest ciekawe i sie nie nudzi. Ogarniam co i jak w tej Frakcji juz wiele razy byłem.
Coś o sobie: Witam, jestem Kuba lubie motoryzację oraz historię w przyszłości będę starał sie o posadę w wojsku nie wiem na jakim stanowisku lecz interesuje się tym od dawna już od małego zaczynałem czytać o takich sprawach. Historia to moje Hobby czytam wiele oraz oglądam filmy dokumentalne i wojenne związane z drugą wojną światową oraz pierwszą to najbardziej kocham. W Wolnym czasie gram na takich serwerach jak własnie Multirpg i moim zdaniem jest to najlepszy serwer rpg oraz rp wiele graczy umie sie zachować i nie odwala za to szanuje ten serwer. Dobrze to tyle z mojej strony liczę że dostanę się tak samo życzę innym kandydatom  tego samego ;) :D.

Nick:|CH|Pablo
Imie:Eryk
SID:29347

Ile minut masz na serwerze?:14485
Przeczytałeś regulamin?:Tak
"Laweta to misiak"
Znajomość RP/Ortografii (0-10): Rp 10, Ortografia 9.5
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): od 6 do 10h
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):

To może się trochę na ten temat rozpisze, chyba o to chodzi.
Jestem osobą pomocną która zawsze stawia "Pomoc za darmo" Nie oczekuje niczego w zamian, liczy się tylko to ze mogłem danej osobie pomóc i jest zadowolona z mojej pomocy
Humor jak wiadome nie u każdego jest taki sam, ja zawsze twierdzę że lepiej patrzeć na świat jako optymista, owszem znajdą się u mnie te chwilę kiedy mam brak chęci do życia i staję się totalnym Pesymistą
Zawsze wysłucham co ma do powiedzenia, wtedy więcej się dowiem oraz zrozumiem to co dana osoba ma na myśli ja również oczekuje tego samego od drugiej , aby mnie wysłuchała.
Jestem osobą otwartą na nowe znajomości zawsze lepiej mieć kogoś kto w razie czego będzie nam mógł pomóc. Niż być samemu W grupie Rażniej
Staram się nie używać wulgaryzmów, zdarza się, że wypadnie jakieś słowo którego nie chciałem wypowiedzieć lecz zazwyczaj dzieję się to wtedy kiedy jestem zdenerwowany lub zestresowany.
Jako iż Byłem w wielu frakcjach Takich Jak SAPD, ASA, SAMD, SAFD, TSA, San News, Chciałbym spróbować swoich sił we Frakcji SARA
Jestem z ogólnie osobą która się słucha nie wyśmiewa. Myślę że mogę się nadać ze swoim doświadczeniem

Coś o sobie:Witam, Nazywam się Eryk mam 18 lat mieszkam w Łodzi, uczęszczam do Liceum na profil Dziennikarz-Prawnik, Moimi zainteresawaniami są między innymi: Motoryzacja, Militaria, Muzyka, Beatbox, Zloty samochodowe, W wolnym czasie uczęszczam na różne imprezy organizowane przez moich znajomych których poznałem na Zlotach samochodowych tych legalnych oraz i tych nielegalnych, życie prywatne od Wirtualnego oddzielam aby potem nie było żadnych konfliktów, Jestem osobą która się nie wywyższa swoją posadą, żyję zasadą każdy jest równy Etnicze, Relegijne. jak robię jakąś pracę staram się ją wykonać jak najlepiej. Lubię bardzo odgrywać RP z różnymi Frakcjami na serwerach RP na Fivem, oraz RPG na MTA Czasami mam tak że jak Wchodze na serwer RPG to mam od czasu do czasu rzeczy takie jak np odgrywanie bólu najwidoczniej za dużo RP na serwerach Fivem

Nick: patryczek123

Imie: Patryk

SID:  43007

Ile minut masz na serwerze?: prawie 20k

Przeczytałeś regulamin?: tak

Znajomość RP/Ortografii (0-10): 10/10

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 4-7h

Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): myśle, że fajnie by mi się pracowało w takiej roli. Ogólnie interesuje się motoryzacja więc jakąś wiedzę w tym mam. 

Coś o sobie: Jestem Patryk inaczej Żeluś, mam 18 lat, jestem miłym graczem dla innych, potrafię dojść do sprawiedliwości, mam nadzieje, że moja rekrutacja zostanie pozytywnie rozpatrzona . Pozdrawiam całą administrację ❤️

• Like 1

Nick: Azer
Imie: Dawid
SID: 65371

Ile minut masz na serwerze?: 630 ciągle rośnie ta liczba i będę się starał o jak największą liczbę minut. 
Przeczytałeś regulamin?: Tak Zostawiłem Reakcje *laweta to misiak*

Znajomość RP/Ortografii (0-10): Rp 8/10 Orto 7/10  
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę (realnie): Mogę poświęcić no nie wiem z 5h ale to zależy czasami od mojego Humoru Oraz nocki będe robił więc +2h coś takiego. 😄 Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Dlaczego ja Ponieważ Widzę że fajny Serwerek to bym chciał jakiś Role Play porobić 😄 w SARA. Dlatego że chciałbym oczyszczać drogi bo widzę że dużo aut jest porozwalanych na drogach i uliczkach. Oraz chciałbym Spróbować swoich Sił w tej Frakcji ponieważ tylko 2 razy byłem w tej frakcji na innych serwerach. Coś o sobie: Lubię Grać w gry typu MMO RPG oraz MTA i CS:GO. Lubię Odgrywać Role Play. Interesuję się skryptowaniem oraz mapowaniem.  Oraz jeszcze interesuję się Wojskiem. 

życzę Powodzenia Wszystkim 😄 

Edytowane przez Azer

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.