Skocz do zawartości

Rekrutacja do A-SARA v2 czerwiec 2020r.

papcio
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: TRWS_YT

Imie: Patryk 

SID: 64501

Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Jasne że tak 

Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: TAK 

Ile minut masz na serwerze?: 4620 I ciągle rośnie 

Przeczytałeś regulamin?: Tak nawet zostawiłem po sobie serduszko ❤

Znajomość RP/Ortografii (0-10): 9 bo się nauczyłem odgrywania RP tylko że miałem minusy i mnie wywalono a chciał bym jeszcze raz spróbować z większymi szansami na nie łamaniem regulaminu takimi jak powyżej 80km/h  w terenie zabudowanym i skracaniu 

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): Od 3 do 5g dziennie,ale też sa takie dni co mogę grać nocami to mogę nawet na służbę poświecić 9/10 godzin

Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Myślę ze sprawdził bym sie na ta służbę tylko ostatnim razem troszkę poleciałem za grubo w nosa i mi odbiło,ale teraz juz odrzucam to i bd próbował jak najlepiej szanować regulamin i RP a dlaczego ja ? Zapewnie jak każdemu kto napisał podanie to przyszedł tu po to bo mu sie nudzi na Import export i na innych pracach i z checia chcieli by wpaść do frakcji tak jak ja. Dlatego pisze podanie ponieważ także sie nudzę i nie mam co robić. Wiec  sobie jeżdżę samochodem wszędzie gdzie sie da .Wiec pomyślałem ze może napiszę podanie na SARA i  mi sie uda dostać ponownie tylko z większa spostrzegawczościa na ograniczenie i skracanie.

Coś o sobie:  Mam na imię Patryk,mam lat 18.Jestem pomocną  i ogarniętą osobą lubię sobie wyjść z kumplami na piwko jak prawie każdy z nas dla tych co nie wiedza mieszkam w Radomiu dla ciekawych Woj.Mazowickie myślę że spisze się w tej funkcji bo za pierwszym razem zawaliłem bo skracalem, ale można mi zaufać i zobaczyć jak sie spisuje po błędzie jak to się mówi coś nie wyszło można to naprawić .Obiecuje ze bede na każdym spotkaniu na 100% i że was nie zawiodę 

Jezeli mnie wybierzecie poraz kolejny bede dziękował prosto z serca ❤

Dziękuję za wyrozumiałość i danie mi następnej szasny ❤❤ pozdrawiam TRWS_YT 

Edytowane przez TRWS_YT

Nick: qrNt* Imie: Piotr
SID: 21028
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: tak
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: tak
Ile minut masz na serwerze?: 20004
Przeczytałeś regulamin?: Tak
 Laweta to misiak ❤️ Znajomość RP/Ortografii (0-10): 8/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę (realnie): 3-6h
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): bardzo lubię grać w gry i Laweta to misiak ❤️ 
Coś o sobie: Witam ma na imię Piotrek mam 12 lat jestem miły 

Edytowane przez Piotrek_S20

Nick:NEQWIST 
Imie:Bartek 
SID:45015
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:Tak
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:Tak

Ile minut masz na serwerze?:ponad 15k
Przeczytałeś regulamin?:Tak, nawet dwa razy
Znajomość RP/Ortografii (0-10):10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):5h
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Ponieważ potrafię odgrywać RP, Świetnie znam ortografię, jestem spokojny oraz uczciwy, umiem dopilnować porządku. 
Coś o sobie:Na imię mam Bartek, chodzę do szkoły Mundurowej, moje zainteresowania to sport oraz wędkarstwo, GTA San Andreas interesowało mnie od najmłodszych lat, bez Gta San Andreas nie dało się przeżyć dnia , dalej się tą grą interesuje ale wskoczyłem na wyższy etap gry (Mta), chciałbym zacząć kolejny krok i dołączyć do frakcji  Życzę powodzenia dla innych którzy także złożyli podanie❤️😁

Nick:bebsztyk6363
Imie:Mikołaj
SID:
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:tak
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:tak

Ile minut masz na serwerze?:około 6k
Przeczytałeś regulamin?:tak,laweta to misiek
Znajomość RP/Ortografii (0-10):10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):2-5h dziennie
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):bardzo lubie grac w gry, ,jestem spokojny,jestem kulturalny, lubie pomagac, interesuje sie motoryzacja,lubie jezdzic cierarowkami 
Coś o sobie:Jestem Mikołaj, jestem z okolic lubuskiego,mam nadzieje ze sie dostane, zycze sobie i wszystkim powodzenia 3>, moje hobby to nauka jezyka niemieckiego,Mam nadzieję, że moja rekrutacja zostanie  pozytywnie rozpatrzona. Pozdrawiam całą Administarcję.

W dniu 7.06.2020 o 11:54, papcio napisał:

Nick: Mafixxx720
Imie: Mateusz
SID: 31473
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak.
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Posiadam obydwa.

Ile minut masz na serwerze?: 31 000, ale cały czas rolsną 🙂
Przeczytałeś regulamin?: Tak, 
"Laweta to misiak" 🧡
Znajomość RP/Ortografii (0-10): RP 8/10 Orografia 9/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):  Wystarczająco aby zrobić norme. Około 3/4 h.
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Z tego względu, że
 chcę pokazać swoje umiejętności, ale będzie trzeba trochę mnie przeszkolić.  Jestem bardzo poukładaną osobą wiec jak ktoś mi wyda jakieś polecenie to nie zostawiam tego na później tylko staram to sie wykonać w jak najszybszym tempie. Nie będe robić żadnych wyjątków nawet, dla osób z organizacji albo kolegów. Staram się jak najwięcej czasu grać, lecz zależy to od wolnego czasu. Będę godnie reprezentował tą frakcje.
Coś o sobie: Mam na imię Mateusz, mam 13 lat. Mieszkam w woj. Lubelskim. Moje ulubione kolory to: Fioletowy,Zielony,Czarny oraz Szary. Moje hobby to: motoryzacja, gry komputerowe. W wolnym czasie bardzo lubie  jezdzic rowerem, spotykac sie z przyjaciółmi i siedzieć w garażu i remontować mój motcykl (WSK 125) 

💜ZYCZĘ POWODZENIA💜

Nick:Kapixorc
Imie:Kacper
SID:44128

Ile minut masz na serwerze?:5240
Przeczytałeś regulamin?:Oczywiście
Znajomość RP/Ortografii (0-10):9/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):3h (dziennie
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Ponieważ byłem w tej frakcji na innym serwerze ogarniam RP itd. Jestem spokojny nie przeklinam słucham się wyższych rang. Będe godnie reprezentował tą frakcje ogrywał RP itd. Ta frakcja też jest bardzo dobrą frakcją jak i sam lider jest dobry <3.
Coś o sobie:Jestem Kacper mieszkam  w województwie Kujawsko-Pomorskim lubię grać w kosza i MTA. Interesuje się też składaniem Komputerów jak i Inormatyką. Lubię dużo jeść choć waże 40kg. 

ŻYCZE POWODZENIA 
Edytowane przez Kapilator
Musiałem coś dodać.

Nick:Rambo13
Imie:Antek
SID:63983
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:tak
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Posiadam discord i TS3

Ile minut masz na serwerze?:8570
Przeczytałeś regulamin?:Tak laweta to misiak
Znajomość RP/Ortografii (0-10):8/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 2godz
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):ponieważ jest dobry w rp lubie grac w multrpg sprawia mi dużo przyjemności...
Coś o sobie:Nazywam się Antek mam 14 lat lubie grac w mta ale najbardziej w multrpg,lubię grac w piłkę  nożną  chciałbym skonczyć studia w przyszłości pozdrawiam całą admistrację Antek 🙂

Nick:HalfDonkey2
Imie:Kami
SID:10550

Ile minut masz na serwerze?:ponad 7 tysięcy
Przeczytałeś regulamin?:Tak
Znajomość RP/Ortografii (0-10):9
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):2-4 godzin
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Ponieważ ogarniam rp z lawet holowników i ogólne rp.Jestem osobą ogarniającą rp.Jestem osobą która nie ma żadnego problemu do polecen wyższych rang
Coś o sobie:Jestem Kamil mam 14 lat pochodzę z województwa śląskiego.Interesuję się służbami mundurowymi ale również graniem w mta na różnych serwerach.Mam nadzieję że moje podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie i życzę powodzenia innym

Nick: kacperooo5
Imię: Kacper
SID:18279
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: tak
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: tak

Ile minut masz na serwerze?: 11011
Przeczytałeś regulamin?: tak laweta to Misiak
Znajomość RP/Ortografii (0-10):9/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę (realnie): 4h
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):
 Sara to moja ulubiona frakcja dlatego chce do niej dołączyć, byłem w tej frakcji na innym serwerach kiedyś ale miałem przerwę dlatego już nie gram tam, a tak jeśli chodzi o multirpg to lubię odgrywać rp i myślę ze bym się nadawał bo rzadko widzę że sara gdzieś rp odgrywa
Coś o sobie: Mam na imię Kacper  mieszkam w województwie łódzkim na jakimś zadupiu, na co dzień pomagam rodzicom w gospodarstwie, interesuje się informatyką a bardziej programowaniem oraz składaniem komputerów, no i ogólnie jestem no life'em 🙂

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.