Skocz do zawartości

[Odrzucam]Odwolanie od zawieszenia

-M4ksiu-
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Frakcja do której należysz : SAPD

Nick : - M4ksiu-

Powód: Napisanie na /112 jp 

Typ kary ( zawieszenia etc.) : zawieszenie

Coś od siebie : Mialem binda zrobionego, bo baitowalem ludzi na ts3, i zapomnialem go usunac. Nie zauwazylem ze rzeczywiście wysłałem to zgłoszenie, lecz sprawdzilem logi i jednak bylo. Dodatkowo apeluje o ukaranie osoby która powiedziała zarządowi i sam zarząd, za krycie jednej pewnej osoby.

XD  powiem tak
Po 1: Nie rób dymu, jeśli nie potrafisz się do błędu przyznać
Po 2: Już wczoraj "skakałeś" , że minusa dostałeś więc nie licz na skrócenie kary z mojej strony
Po 3: " Dodatkowo apeluje o ukaranie osoby która powiedziała zarządowi i sam zarząd, za krycie jednej pewnej osoby." Coś wymyśleliście z krycie osoby, tego nie wywnioskujesz czy celowy kryje, czy przegapił zgłoszenie itd.
Po 4:  Jak można mieć binda na /112 o treści JP? XDDDDDDD Kłamanie ci nie wychodzi.
Po 5; Jeśli chcesz odwalać na służbie zmień frakcje nie szanuje ludzi, którzy naginają niewidoczną granice. Odwalać bez przypałowo trzeba umieć 😛 

2 minuty temu, NinjSS napisał:

XD  powiem tak
Po 1: Nie rób dymu, jeśli nie potrafisz się do błędu przyznać
Po 2: Już wczoraj "skakałeś" , że minusa dostałeś więc nie licz na skrócenie kary z mojej strony
Po 3: " Dodatkowo apeluje o ukaranie osoby która powiedziała zarządowi i sam zarząd, za krycie jednej pewnej osoby." Coś wymyśleliście z krycie osoby, tego nie wywnioskujesz czy celowy kryje, czy przegapił zgłoszenie itd.
Po 4:  Jak można mieć binda na /112 o treści JP? XDDDDDDD Kłamanie ci nie wychodzi.
Po 5; Jeśli chcesz odwalać na służbie zmień frakcje nie szanuje ludzi, którzy naginają niewidoczną granice. Odwalać bez przypałowo trzeba umieć 😛 

wszedłem przez przypadek na wasz kanał, z puszczonym jakims bindem ranodowym, ktory wlaczylem przez przypadek, a ty mi chciales za to - dac XDDD

3. tu mam na mysli ciebie 🙂

4. baitowanie?

5. XDDD

3 minuty temu, -M4ksiu- napisał:

wszedłem przez przypadek na wasz kanał, z puszczonym jakims bindem ranodowym, ktory wlaczylem przez przypadek, a ty mi chciales za to - dac XDDD

3. tu mam na mysli ciebie 🙂

4. baitowanie?

5. XDDD

Jak kryje zawsze osoby które donoszą na czyjeś przewinienia normalnne zachowanie by nie doprowadzić do efektu Mszczennia się udpierdalania na siłe, jeśli nie umiesz tego tak pojąć to już twój problem.
Hahahah BAITOWANIE pisanie na 112 JP za to jest mute o tresci dzidziaJP na 997 minutek

w SAPD nie ma miejsca na odpierdalaczy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.