-M4ksiu- Opublikowano 13 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 Frakcja do której należysz : SAPD Nick : - M4ksiu- Powód: Napisanie na /112 jp Typ kary ( zawieszenia etc.) : zawieszenie Coś od siebie : Mialem binda zrobionego, bo baitowalem ludzi na ts3, i zapomnialem go usunac. Nie zauwazylem ze rzeczywiście wysłałem to zgłoszenie, lecz sprawdzilem logi i jednak bylo. Dodatkowo apeluje o ukaranie osoby która powiedziała zarządowi i sam zarząd, za krycie jednej pewnej osoby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 13 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 XD powiem tak Po 1: Nie rób dymu, jeśli nie potrafisz się do błędu przyznać Po 2: Już wczoraj "skakałeś" , że minusa dostałeś więc nie licz na skrócenie kary z mojej strony Po 3: " Dodatkowo apeluje o ukaranie osoby która powiedziała zarządowi i sam zarząd, za krycie jednej pewnej osoby." Coś wymyśleliście z krycie osoby, tego nie wywnioskujesz czy celowy kryje, czy przegapił zgłoszenie itd. Po 4: Jak można mieć binda na /112 o treści JP? XDDDDDDD Kłamanie ci nie wychodzi. Po 5; Jeśli chcesz odwalać na służbie zmień frakcje nie szanuje ludzi, którzy naginają niewidoczną granice. Odwalać bez przypałowo trzeba umieć 😛 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 13 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 @KrzysztoW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-M4ksiu- Opublikowano 13 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 2 minuty temu, NinjSS napisał: XD powiem tak Po 1: Nie rób dymu, jeśli nie potrafisz się do błędu przyznać Po 2: Już wczoraj "skakałeś" , że minusa dostałeś więc nie licz na skrócenie kary z mojej strony Po 3: " Dodatkowo apeluje o ukaranie osoby która powiedziała zarządowi i sam zarząd, za krycie jednej pewnej osoby." Coś wymyśleliście z krycie osoby, tego nie wywnioskujesz czy celowy kryje, czy przegapił zgłoszenie itd. Po 4: Jak można mieć binda na /112 o treści JP? XDDDDDDD Kłamanie ci nie wychodzi. Po 5; Jeśli chcesz odwalać na służbie zmień frakcje nie szanuje ludzi, którzy naginają niewidoczną granice. Odwalać bez przypałowo trzeba umieć 😛 wszedłem przez przypadek na wasz kanał, z puszczonym jakims bindem ranodowym, ktory wlaczylem przez przypadek, a ty mi chciales za to - dac XDDD 3. tu mam na mysli ciebie 🙂 4. baitowanie? 5. XDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 13 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 3 minuty temu, -M4ksiu- napisał: wszedłem przez przypadek na wasz kanał, z puszczonym jakims bindem ranodowym, ktory wlaczylem przez przypadek, a ty mi chciales za to - dac XDDD 3. tu mam na mysli ciebie 🙂 4. baitowanie? 5. XDDD Jak kryje zawsze osoby które donoszą na czyjeś przewinienia normalnne zachowanie by nie doprowadzić do efektu Mszczennia się udpierdalania na siłe, jeśli nie umiesz tego tak pojąć to już twój problem. Hahahah BAITOWANIE pisanie na 112 JP za to jest mute o tresci dzidziaJP na 997 minutek w SAPD nie ma miejsca na odpierdalaczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoW Opublikowano 13 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi