Skocz do zawartości

Skarga na Wilku

NinjSS
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick:NinjSS (Skarga pisana w imieniu funkcjonariuszy, którzy podjeli próbę (RP))

Nick pracownika na którego jest skarga: #wilku

Za co jest skarga: Pracownik, który został wezwany do zatrzymania się w celu kontroli itd. Uciekł na służbę wyrzekając się, że ma spotkanie. Osoba nigdy nie powinna tak robić. Powinna zatrzymać przyjąć mandat i powiedzieć jaki był powód spotkania.
No i jeszcze brak kultury podczas próby wytłumaczenia.

@Tropeuhh @Psajcho @Suszek21 @Kacperx<--- Osoby które poinfomowały o zaistniałej sytucji.
@typowy Świadek rozmowy.

Dowody w postaci ss: 

FIlm przedstawia tylko próbę wyjaśnienia osobnikowi co zrobił źle, jak słychać próba zakończona porażką.
Nie słychać mojego głosu ponieważ mój program nie nagrywa DC ch*j wie czemu. 

Edytowane przez NinjSS
  • Like 1
  • Dzięki 1
  • Haha 3

Gdybyś się zatrzymał, powiedział że się spieszysz na spotkanie i wgl, to by raczej całkiem inaczej wyglądała interwencja z naszej strony. Ale jak ty masz wywalone i lecisz przez miasto z 250km/h to się dziwisz, że lecimy za Tobą na sygnałach świetlnych oraz dźwiękowych. Mandat to nie koniec świata, a spotkanie minute czy dwie poczeka, do tego jak siedzisz na ts'ie ze swoim zarządem i mówisz, że masz problem i się spóźniesz chwilę to raczej to zrozumieją mówiąc, że masz kontrole czy coś w tym stylu. Źle postąpiłeś do tego wyzywałeś na wytłumaczeniach. Tyle ode mnie.

• Dzięki 1

z chęcią się wypowiem .

pierwsze jak wrzucasz dwody w postaci nagrań to tez z udziałem swojego głosu

jadać na spotkanie SARY napotkałem na tak zwana przez ("kolege" piszącego na mnie skarge) "kontrolą"  owszem nie zatrzymałem się bo wolałem tą godzinkę więźienia niż minus we frakcji

po spotkaniu frakcyjnym i odebraniu wypłaty uciekłem ów funkcjonariuszom przy pomocy helikoptera . uznałem ze skoro i tak jestem poszukiwany to mogę uciekać . zostałem złapany na gleen park .nie wychodziłem z auta ponieważ chciałem usłyszeć zarzuty wobec mnie . "jest pan zatrzymany z powodu ucieczki od kontroli pojazdu " wystarczyło by tyle wkońcu odgrywacie role policji nieprawda? 

odnosząc się do materiału zamieszczonego ugóry 

przedewszystkim skoro to jest dowod to czm nie sluchac ciebie jak mowisz? 

nie słychac  nawet do zdania niepozwalałes mi dojsc  gdy ja cos prubowałem powiedziec to słyszałem tylko słowa "spłakałeś się" 

poszły z mojej strony niecenzuralne słowa w stronę tego pana ze względu braku szacunku . skoro przyszlismy na kanał wyjaśnic sytuacje to czemu nie dałes mi nawwet do zdania dojść?

dziekukę za uwage 😄

15 minut temu, Normi napisał:

Nie został zatrzymany do kontroli  po prostu przejechał koło was i zaczęliście go gonić. Więc się nie broń kontrolą drogową bo tak nie było. Wiem bo byłem obok tego jak ruszyliście na nim. 

Do tego nie zostałeś oznaczony, nie wypowiadaj się jak nic nie wiesz.

1 minutę temu, | 𝖂𝕴𝕷𝕶𝖀 | napisał:

z chęcią się wypowiem .

pierwsze jak wrzucasz dwody w postaci nagrań to tez z udziałem swojego głosu

Gdybyśmy na teamspeaku rozmawili jak najbardzie by był mój piękny głosik 🙂 Nie umiem naprawić nakładki xbox by nagrawał dzwięk mój z discorda. Może być to podejrzane ale  no niestety.

2 minuty temu, | 𝖂𝕴𝕷𝕶𝖀 | napisał:

po spotkaniu frakcyjnym i odebraniu wypłaty uciekłem ów funkcjonariuszom przy pomocy helikoptera . uznałem ze skoro i tak jestem poszukiwany to mogę uciekać . zostałem złapany na gleen park .nie wychodziłem z auta ponieważ chciałem usłyszeć zarzuty wobec mnie . "jest pan zatrzymany z powodu ucieczki od kontroli pojazdu " wystarczyło by tyle wkońcu odgrywacie role policji nieprawda? 

Uciekasz przed SAPD a następnie wchodzisz na zebranie XD to jest już dziwne. Zachowałeś się jak typowy dzieciaczek który pisze "JP" a następnie loga z serwera.

13 minut temu, Tropeuhh napisał:

@Normi nie chodzi o tą sytuacje co zaczął uciekać corvetta tylko wcześniej przed godziną 16 był pościg za niebieskim Porsche ponieważ nie zatrzymał się do kontroli po czym wjechał tym porsche na bazę SARA i poszedł na spotkanie wtedy jego kolega wyjechał tym porsche w stronę LS  więc wjechaliśmy na bazę SARA żeby go poszukać wtedy Zarząd frakcji powiedział ze po wypłacie możemy go zatrzymać więc pojechaliśmy za SARA wypłacić pieniądze gdy wróciliśmy na Bazę SARA wtedy Wilku uciekł tyłem bazy zaczęliśmy go szukać gdy byłem w dillmore przejechał obok mnie więc zacząłem go gonić uciekał dalej nie zatrzymał się do kontroli dojechały inne jednostki i go blokowaliśmy ty oraz inny gracz przeszkadzaliście nam w pracy więc jeden dostał prawko

Ja dobrze znam tą sytuację bo tak się składa ze do czasu spotkania wilka ciągle z nim rozmawiałem. A wy też nie bierzecie ze może ten kolega co dostał prawko chciał RP odbicie? takie zachowanie nie jest karalne ze chce kumpla odbic ja odbiłem i co teraz mam byc ukarany. Jeden kolega z waszej frakcji też odegrał dziś 0 RP nie pamiętam kto to był ale jak RP u was polega na tym że jak ktoś do was celuje z broni palnej to wyciągacie tazer w ciągu sekundy i na glebe.

8 minut temu, | 𝖂𝕴𝕷𝕶𝖀 | napisał:

tak odegrałem 0 rp bo nie miałem ochoty ani czasu w danej chwili bawic sie z wami w rp

Powinieneś zatrzymać się przyjąc mandat i się spóźnić a nie sp***dalać na spotkanie a później czuć sie bezkarny

• papcio zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.