TurboWojtek Opublikowano 9 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 Twój nick:TurboWojtek Nick pracownika na którego jest skarga: mitorom jakiś Za co jest skarga:Za to że miał subaru na lawecie i je porzucił na środku ja powiedziałem żeby to wział i jechał a on mnie ołał i pojechał dalej i stał na drodze i nic nie robił z innymi pracownikami mam nadzieję że zostanie on ukarany Dowody w postaci ss:https://imgur.com/a/EN0ybxx 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespa velutina Opublikowano 9 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 (edytowane) Potwierdzam dodatkowo było tak że kiedy jechał z tą subarką na lawecie jechali za nim jakieś typy i 1 z nich był właściciel pojazdu przez co ten go taranował a jak już @TurboWojtek się tp ci byli dla niego mili i prosili żeby zdjął z lawety oraz tak jak napisał admin że kazał zabrać bo będzie skarga to olał to Edytowane 9 Lipca 2020 przez Hornet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FilipQ Opublikowano 9 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 Potwierdzam byłem przy tym oskarżony pracownik miał subaru na lawecie i po chwili gracz którego mitorom czy jak on tam ma wziął to auto z maszynisty bo był źle zaparkowany dwóch graczy z niebieskiej bmw kazali mu dać auto do przecho a oskarżony zostawił je i pojechał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papcio Opublikowano 9 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 Odrzucam. Pracownika taranowali i wyzywali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi