Pablo_Escobar Opublikowano 14 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 No niestety przyszła pora i na mnie, odchodzę dlatego że serwer mi się już znudził i nie miałem już co na nim robić, RP się stało dla mnie przymusem i rutynom. Bardzo chciałem podziękować wszystkim graczom za te wszystkie wspaniałe chwile i RP, chciałem podziękować również członkom administracji którzy ogarniają ten serwer. Pamiętajcie nie zmieniajcie się bo jesteście zajebiści. @Francik dzięki wielkie za szanse w PSP i na posadzie v-lidera, jesteś naprawdę spoko facet i można się z tobą o wszystko dogadać. Myślę że lepsza osoba od ciebie na posadzie lidera się nie znajdzie. @Arhael Z tobą mi się naprawdę super współpracowało, myślę że z nikim innym na posadzie v-lidera bym się tak nie dogadywał ale i tak ci nie wybaczę tego że nigdy nie chciałeś iść ze mną na kasynie. Trzymaj się i się nie zmieniaj @WujekDRAGON może i byłeś trochę ostry w stosunku do członków PSP ale chociaż każdy się ciebie bał 😂, dzięki za wszystko i pozdrów żonke 😉 @Inder00 Nawet jesteś spoko mordka i nieraz dało się z tobą normalnie pogadać, nie zmieniaj sie maciuś i nie resetuj mi konta bo będę nieraz wbijał zobaczyć co się zmieniło i kto wie, może kiedyś wrócę. @idk naczelny odwalacz, nigdy z tobą normalnie nie pogadałem bo jedyne co od ciebie słyszałem to JSAPD i wychodziłeś z kanału. A za te czerwone golfy zamiast wozów ty myślałem że cię zabije @Izaa93 z tobą też nigdy nie gadałem ale wierze w to że jesteś spoko osóbką @KrzysztoW trzymaj się, może zbyt długo nie gadaliśmy ale wydajesz się na spoko mordkę, pilnuj tam frakcji i klaudi żeby nie odwalała za bardzo 😆 @Klaudiiia Nigdy nie zapomnę nocnego odwalanka 😆 i dalej nie wiem czemu mówią na ciebie ulańcu @Spejson. grillowanko było xD, jesteś naprawdę za***isty nie zmieniaj się. @Nexury oj debry debry, trzymaj się i zrób coś z tym dsc @PucujSie trzymaj się wariacie, lecimy niedlugo na d*py 😆 @Positive ty to jesteś jak psycholog, naprawdę przyjemnie się z tobą gada @Kacperekto trzymaj się @jaros22 trzymaj się sekretarko @PiotrxD trzym się @dajspokuj zawsze beka była na ts @karas zadziwiająco spokojny człowiek 😆 nawet jak się z kimś kłóci to nie krzyczy, słyszałem jak krzyczałeś raz w życiu i to jak byłeś pijany 😂 @Molak94 nie przejmuj się tak tym że się na supa nie dostałeś, głowa do góry i idziesz dalej @Smallspy. pamiętam jak kiedyś na szkoleniu na ciebie nakrzyczałem jak byłaś na niewidce ale nie wiedziałem że to ty, przepraszam za to myślę że mi wybaczysz ❤ @papcio czemu ty taki spięty jesteś? wyluzuj trochę @GabbyHammock25 papa @Zhave. trzymaj się Zejw ty szlaufie xD @nacxx okazałeś się spoko człowiekiem @cinek7099 trzymaj się @WilQ narka @PatykYo trzymaj się mordko @Patryx66321x trzymaj się @JaJaMi czemu taki nick? XD trzymaj się wariacie Na serwerek będę nieraz wbijał zobaczyć co się zmieniło. Ja was żegnam kochani trzymajcie się ❤ 1 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Positive Opublikowano 14 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 jak ja psychologiem zostaje ❤️ kc trzymaj sie mordko byles dobrym vliderem nie zapomne o tobie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FilipQ Opublikowano 14 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Narka byczku ;( 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_Escobar Opublikowano 14 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 (edytowane) 4 minuty temu, xm3ku napisał: mnie to nie oznaczy :(( dziekuje za cale psp buzii ;3 Sorka zapomniałem mordeczko Edytowane 14 Lipca 2020 przez Pablo_Escobar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrxD Opublikowano 14 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 trzymaj sie kolego ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 14 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Hahah wybaczam misiu ❤️ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ Opublikowano 14 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Trzymaj się ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zhave. Opublikowano 14 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 dobra masz bana ale widzmy sie kotek ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoW Opublikowano 14 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 :c 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacperekto Opublikowano 14 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Nara wariacie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaudiiia Opublikowano 14 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Nie no Pablo, jeszcze kiedyś poodwalamy noszami w nocy, obiecuję! 😄 Mówią na mnie ulańcu, bo sami nimi są es Trzymaj się! ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plagatokoks Opublikowano 14 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Kiedy kilo koksu dowieziesz pablo? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_Escobar Opublikowano 14 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Teraz, plagatokoks napisał: Kiedy kilo koksu dowieziesz pablo? Chyba juz nigdy 😞 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_Escobar Opublikowano 14 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 (edytowane) 13 minut temu, Klaudiiia napisał: Nie no Pablo, jeszcze kiedyś poodwalamy noszami w nocy, obiecuję! 😄 Mówią na mnie ulańcu, bo sami nimi są es Trzymaj się! ❤️ No mam nadzieję że poodwalamy 😆 Edytowane 14 Lipca 2020 przez Pablo_Escobar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plagatokoks Opublikowano 14 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Teraz, Pablo_Escobar napisał: Chyba juz nigdy 😞 JA ci dam nigdy na jutro ma byc inaczej sie widzimy z wojtkiem pypciem w hamburgu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipson Opublikowano 14 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 trzym sie ;( 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nacxx Opublikowano 15 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 Trzymaj się pablo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papcio Opublikowano 15 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 Ja spięty nigdy w życiu. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboWojtek Opublikowano 15 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 Trzymaj się mordo ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatykYo Opublikowano 15 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 Cześć cześć Pabelko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tredox Opublikowano 15 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 🖐️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karas. Opublikowano 15 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 elo pablito pozdro i z fartem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GabbyHammock25 Opublikowano 15 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 Papa mam nadzieję że jeszcze wrócisz 😥😭 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_ZIIOLO Opublikowano 16 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 Siemaneczko trzymej się 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spejson. Opublikowano 18 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2020 Dzieki wariacie ty też jestes kozak czymej sie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi