-M4ksiu- Opublikowano 20 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 Twój nick: -M4ksiu- Na kogo jest skarga: Zhave Dowody (SS.Filmik) : https://imgur.com/a/ECszMPO na filmiku akurat jest papaj na chacie, ale dorzucam screena czatu XD Oczekiwania: nie wiem jakas kara dla niego elo XD proba odegrania crimerp, naduzycie wyposazenia CZEMU W TYM WZORZE NIE MA POWODU XDDDD 5 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 20 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 @WilQ we ten regulamin przy okazji z 4laga edytuj go bo troszkę beczka. 3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zhave. Opublikowano 20 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespa velutina Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 (edytowane) @-M4ksiu- nadużywanie sprzętu jest wtedy kiedy go używa a nie kiedy go trzyma więc według mnie do odrzucenia + on jest na służbie więc nie masz prawa odgrywać z nim takiego RP (widać że on trolluje) btw. czm nie ma powodu we wzorze XD ? dostosuj się Edytowane 21 Lipca 2020 przez Hornet 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespa velutina Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 No wiem xd troche ale on nie zmienil 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi