Kaksonn Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 Nick : Kaksonn<3 SID : 61731 z jakiej frakcji chcesz odejść : SARA Ranga posiadane we frakcji: Doświadczony budowlany powód : Brak czasu na normę i znudzenie frakcja dostałem się do fabryki przez co normę mam jeszcze większą. Aktualnie chce z siebie dać wszystko w fabryce i spróbuje tam coś osiągnąć. Dziękuje wam za wszystko naprawdę świetnie się bawiłem życzę samych sukcesów frakcji Sara. Może kiedyś się jeszcze zobaczymy.❤️ 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja3kubeq Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 Yo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIKER Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 nała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tome_kk Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoW Opublikowano 24 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi