MDeath Opublikowano 26 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2020 No ogólnie to będziemy grać w tą rozjebaną lige Krokodolski xD 😂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespa velutina Opublikowano 26 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2020 żegnam cię 😞 nie oznaczenie = masz dojazd czaisz ? nie no kc dobry sapd a nie taki sztywniak jak niektórzy proste 😜 paaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajorSvchodolski Opublikowano 26 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2020 2 godziny temu, KQBA napisał: Major szkoda że odchodzisz :c Byłeś bardzo pomocnym człowiekiem (pościg z argo za jakimś cieciem xDD) i to jeszcze off duty 0. 0 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zhave. Opublikowano 26 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2020 3maj sie ;c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajorSvchodolski Opublikowano 26 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2020 (edytowane) 10 minut temu, starypijany_ napisał: no mnie nie oznaczył no ale cóz majorku miałes pyszne mięsko papatki jak mialem oznaczyc jak ciebie nawet nie kojarze z nicku z forum Edytowane 26 Lipca 2020 przez MajorSvchodolski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pientacho Opublikowano 26 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2020 :0 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Promil9876 Opublikowano 28 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 Trzymaj się mordo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spejson. Opublikowano 31 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2020 Kocham cie żegnaj misiu ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pientacho Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 to fajnie odchdozisz piszesz se rekru na suppa XDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanTrolix123 Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Czekaj skarge napisze że mnie nazywasz konfidentem 😀 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajorSvchodolski Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Godzinę temu, PanTrolix123 napisał: Czekaj skarge napisze że mnie nazywasz konfidentem 😀 NIE MASZ PSYCHY 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanTrolix123 Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 17 minut temu, MajorSvchodolski napisał: NIE MASZ PSYCHY mam psyche 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi