Hrabia_Klocek Opublikowano 26 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2020 Frakcja do której należysz : ----- Nick : Hrabia_Klocek Powód : Nie odczekanie 7 dni po wyrzuceniu z frakcji w czasnie napisania podania do nowej Frakcji Typ Kary (zawieszenie etc.) : umieszczenie na Blackliscie Coś od siebie : przepraszam nie wiedziałem że tak trzeba, proszę o wypisanie mnie z BL ponieważ SAPD to moja ulubiona frakcja na serwerach MTA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 26 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2020 Napisz za tydzień odwołanie pomyślimy wtedy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hrabia_Klocek Opublikowano 28 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 Czemu za tydzien W dniu 27.07.2020 o 00:11, NinjSS napisał: Napisz za tydzień odwołanie pomyślimy wtedy. Czemu za tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoW Opublikowano 28 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi