BBQ2006 Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 (edytowane) Nick : BBQ2006 SID :64447 z jakiej frakcji chcesz odejść : sara Ranga posiadane we frakcji: doświadczony budowlany powód : Sprawy prywatne które uniemożliwiają mi granie i zapewne przez kilka tygodni nie będę grać, więc nie wbije normy Dziękuję za wszystko, myślałem że będę dłużej, ale nic nie poradzę. dzieki viker za egzaminek zdany na maksa pozdro papcio, żartownisiu 😄 Pozdro typowyk pozdro Pietrosz Pozdro Seba, wstań w końcu XD Pozdro Ania, zawsze byłaś spoko 😄 Oraz pozdrawiam wszystkich członków Sary ❤️ To tyle, (i tak nie wiedziałem za bardzo jak opisać XD) Edytowane 3 Sierpnia 2020 przez BBQ2006 1 4 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tome_kk Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Narkaa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipson Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 wkońcu 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Haricks Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Siema bobuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Haricks Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 ale dla mnie pozdro nie dales B( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JKKJ Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Narka, trzymaj sie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja3kubeq Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Trzym się bobek pamiętaj kocham Cię ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BBQ2006 Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 1 godzinę temu, Haricks napisał: ale dla mnie pozdro nie dales B( Już git XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Haricks Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 18 minut temu, BBQ2006 napisał: Już git XD B)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoW Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi