.*|oLiX|*. Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2020 (edytowane) Twój nick: eoc.wayziQ. Nick pracownika na którego jest skarga: FreakyYT,Sad,Natalka_ Za co jest skarga: Za odholowanie moich aut, bramy z moonbeamów na mojej posesji. Dowody w postaci ss: mam ss tylko tego i jeszcze mojego domu który był bez aut ponieważ wysyłałem koledze gdzie będziemy mieli bazę. Edytowane 9 Sierpnia 2020 przez .*|oLiX|*. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Speed Booster Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Nie ma nic złego w tym, że zabrali pojazdy. Plaża to teren publiczny a nie prywatny, prywatność twojej posesji kończy się na murku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.*|oLiX|*. Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2020 (edytowane) Ale sothapple nic nie odholował jak patrzałem,tylko te 3 osoby Wcale nie ma nic złego, typowi obok też odholowaliście mimo że tam były nasze domki 🙂 To że pewnie jesteś oskarżony, to nie znaczy że masz kłamać. A to że jesteście je****mi adeptami we 3 to nie znaczy ze macie nie przestrzegac regulaminu.* Edytowane 9 Sierpnia 2020 przez .*|oLiX|*. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi