Szymczoko Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Nick : Szymczoko SID :2124 z jakiej frakcji chcesz odejść : SAPD Ranga posiadane we frakcji: PO I powód :Nie mam chęci dalszej gry w SAPD. Nie chcę być w frakcji na siłę. Po prostu chciałbym spróbować czegoś innego, swoich sił w innej frakcji. Od kilku dni się zastanawiałem, czy warto zostać. Są tutaj naprawdę wspaniali ludzie więc pamiętajcie nie zmieniajcie się mordki :). Na pewno kiedyś zagoszczę w waszych progach i będziemy jeszcze razem na służbie. Po prostu wszystko jest do znudzenia i jeżdżenie ciągle na wypadki, skoczka, pościgi i napady jest na dłuższą metę jest nudne. Dzięki za wszystko, pamiętajcie nie zmieniajcie się. Widzimy się na jakiejś akcji RP To Protect And Serve 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymczoko Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 9 godzin temu, dajspokuj napisał: naura ale nie cwaniakuj juz oki? Bye ale dalej będziesz cwaniakował? XDDD 3maj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vandetta Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Nała 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoW Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi