nacxx Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 To tak do wygrania jest za: 1 miejsce jest amg stereo i lgbt 2 miejsce jest rs7 stereo 3 miejsce jest 850kk Co trzeba zrobić żeby wygrać? Trzeba napisać jakiś miły komentarz i dla czego właśnie ty masz wygrać. Wyniki będą 19 sierpnia 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samurai Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Miły komentarz: Najlepszy lider LPR, nigdy nie będzie w lpr tak samo bez ciebie❤️ Dlaczego ja: a tak o bo nigdy nic nie wygrałem chyba można spróbować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIKER Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 No dobry gracz z ciebie komputerowy i był SAMC, dobre RP robiłes. Nie oszukujmy się, chce coś dostać za darmo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrDeath Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Jesteś Kozakiem Totalnym W Tą Gierkę Komputerową ❤️❤️❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myven_ Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Super jestes nie zmieniaj sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kot Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Chciałbym wygrać bo jestem biedny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Pogodny Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Kochać samc kochać wszystkich ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolczanek1 Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 mój wujek walczył pod monte cassino i wiesz co i wygrał wiec ja bym chciał wygrać coś od ciebie wiec trzymaj fason,zrobimy kiedyś kurwa napad na bank, panowie robimy napad na bank wyjebane w te zycie robimy kurwa napad.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamtokox123 Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Jesteś kozakiem że robisz taki konkurs. Chciałbym wygrać aby oddać pieniądze dla kolegów, bo sie zapożczyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinek Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Bardzo fajny taki konkursik. Ogólnie to pozdrawiam z całego serduszka kto przeczyta ten komentarz a w szczególności właściciela posta♥️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosy.exe Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 ch*jem estes i i tak nie wygram wiec wylosuj mnie es Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sothapple Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 fajen z ciebie samiec był uguem hora curka prosi o amg bądź rs7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shaadow Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 (edytowane) Miły komentarz: Kc ❤️ Dlaczego chce wygrać: Jestem biedny 😞 Edytowane 17 Sierpnia 2020 przez Shaadow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haradus Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Kozak i kocur z ciebie!! Stary na wersalce auuuuuuu!!! Ja mam wygrać bo jestem biedakiem i nie mam auta dobrego tylko Cytat Bliste Compact Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nacxx Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Wyniki 1. @Kosin 2. @Samurai 3. @KQBA Zwycięzcy proszeni na pv 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi