kamilwwww Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 (edytowane) Frakcja do której należy oskarżony : SAMC Nick osoby oskarżonej : Nacxx i MaFi12 Powód : dodanie Technika Ratoenicstwa do bl bez powodu @krakanax Dowody : podałem Oczekiwania : wywalenie lidera SAMC i znalezienie nowego+ Wywalenie z frakcji @nacxx Edytowane 14 Sierpnia 2020 przez kamilwwww 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nacxx Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Oj sam chciałeś kosić frakcje SAMC i już przeginales. Tamten chłopak dostał słusznie black listę. Jeżeli chodzi o to że pisałem obalamy lidera to napislem bo byłem mega wkurwiony na lidera i przeprosiłem za to co odwalałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samurai Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Sorki ze się wypowiadam ale z tego co wiem to podobały ci się rządy nowego lidera a teraz nagle chcesz go usunąć proszę bądźcie zdecydowani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilwwww Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Teraz, Samurai napisał: Sorki ze się wypowiadam ale z tego co wiem to podobały ci się rządy nowego lidera a teraz nagle chcesz go usunąć proszę bądźcie zdecydowani No fakt. Był nowy lider którego lubiłem. Ale teraz chce zmianę lidera dlatego że przywrócił Nacxxa BEZ POWODU NA V LIDERA 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nacxx Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Dobra to już się śmieszne robi. Najlepiej nie drążyć tematu i zostawić to dla krzystow i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 To że jesteście kidami i myślicie, że wszystko wam wolno to XDDDDDDD, @nacxx postąpił słusznie wypierdzielił z frakcji odwalacza i płaczka. A po 2 dodanie nowej rangi jest zależne od zarządu frakcji i to on decyduje jakie tam bd rangi, jak bd materiały szkoleniowe i jak będzie ogólnie prowadził frakcje.@KrzysztoW zamknij to bo ich zwyzywam. 4 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samurai Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Polać ninjy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nacxx Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 24 minuty temu, czitos napisał: daj 20 psc to ci zmienią Lub dostanie perma 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoW Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 @NinjSS Brawo, napisałeś coś mądrego w końcu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoW Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi