Skocz do zawartości

[Zaakceptowane]Skarga na zarząd SAMC

-M4ksiu-
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Frakcja do której należy oskarżony : SAMC

Nick osoby oskarżonej : nacxx

Powód : Pomimo tego, że pierwotnie skarga została zaakceptowana, była jakas "renowacja" forum, i cofneło odpowiedzi, a po tym restarcie została odrzucona pomimo jasnych dowodów na to.

Skarga na pracowników, została napisana za przewozenie innych graczy pojazdem służbowym. Jak widać, regulamin SAMC inaczej mowi  "3.6 – Przewożenie innych graczy bez stosowanej przyczyny."

Można więc wnioskować, iż w tej frakcji dochodzi do faworyzacji. Pozdrawiam z rodzinką

Dowody : https://imgur.com/a/KBsNPye  

Oczekiwania : Zmiana lidera, bo oni chyba zadnych minusow nie maja xd

Edytowane przez -M4ksiu-
  • Like 10
  • Haha 2

2 minuty temu, -M4ksiu- napisał:

Jest skarga, i nie czytasz jej do konca? XD

Bo była tam taka gówno burza, a i następnym razem dowody daje się w skardze a nie pod komentarzami. Bo ja jeżeli chce wyjaśnić to wtedy się pytam co się stało i czemu tak. Wiec nie muszę czytać wszyskich komentarzy😉

Teraz, nacxx napisał:

Bo była tam taka gówno burza, a i następnym razem dowody daje się w skardze a nie pod komentarzami. Bo ja jeżeli chce wyjaśnić to wtedy się pytam co się stało i czemu tak. Wiec nie muszę czytać wszyskich komentarzy😉

tam byly tlumaczenia, więc powinenes czytac 😄

• Like 1

Teraz, -M4ksiu- napisał:

tam byly tlumaczenia, więc powinenes czytac 😄

Przeczytałem dwa-trzy komentarze i już wiedziałem czemu tak zrobili. Wiec Powiec  mi czemu mam czytać wszytko?

Teraz, dajspokuj napisał:

nie poplacz sie jeszcze na kazdego piszesz skarge, jak ci sie cos nie podoba to wyjazd z serwisu

Widać odwala od rangi 

3 minuty temu, nacxx napisał:

, a i następnym razem dowody daje się w skardze a nie pod komentarzami. Bo ja jeżeli chce wyjaśnić to wtedy się pytam co się stało i czemu tak.😉

we wzorze nawet nie ma wymagania na dowody :D, tak samo jak pochwaly akceptujecie bez dowodow 😄

• Like 1

Teraz, nacxx napisał:

@-M4ksiu- wiesz ja nie żyje tylko internetem mam też dużo innych spraw do pozałatwiania w realu. Ale wiesz jak wolisz siedzieć cały czas w internecie i walić skargi które są bez sensu to już twoja sprawa. 

jeżeli nie masz czasu na grę, tylko "załatwiasz sprawy w realu", to czemu grasz?

• Like 1

Teraz, nacxx napisał:

@-M4ksiu- wiesz ja nie żyje tylko internetem mam też dużo innych spraw do pozałatwiania w realu. Ale wiesz jak wolisz siedzieć cały czas w internecie i walić skargi które są bez sensu to już twoja sprawa. 

Skoro nie masz czasu, to dlaczego jestes we frakcji, na zarządzie?

Wiesz, skoro odrzuciles w tamtym momencie skarge, w ktorej pracownicy ewidentnie lamią regulamin to cos tu jest nie tak 🙂

• Like 1

Teraz, -M4ksiu- napisał:

we wzorze nawet nie ma wymagania na dowody :D, tak samo jak pochwaly akceptujecie bez dowodow 😄

Chłopaczku proszę cię Zobacz teraz jaki jest wzór pochwały dałem że wymagam ss miałem dopisać to w skargach ale wyleciało mi z głowy😉

Teraz, -M4ksiu- napisał:

Skoro nie masz czasu, to dlaczego jestes we frakcji, na zarządzie?

Wiesz, skoro odrzuciles w tamtym momencie skarge, w ktorej pracownicy ewidentnie lamią regulamin to cos tu jest nie tak 🙂

ale maksiu ja ci mowie ze konsekwencje poniesli za to zachowanie... a odrzucil bo moze zle kliknal i nie zauwazyl wszystko jest juz poprawione od razu trzeba pisac skarge?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.