-M4ksiu- Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 (edytowane) Frakcja do której należy oskarżony : SAMC Nick osoby oskarżonej : nacxx Powód : Pomimo tego, że pierwotnie skarga została zaakceptowana, była jakas "renowacja" forum, i cofneło odpowiedzi, a po tym restarcie została odrzucona pomimo jasnych dowodów na to. Skarga na pracowników, została napisana za przewozenie innych graczy pojazdem służbowym. Jak widać, regulamin SAMC inaczej mowi "3.6 – Przewożenie innych graczy bez stosowanej przyczyny." Można więc wnioskować, iż w tej frakcji dochodzi do faworyzacji. Pozdrawiam z rodzinką Dowody : https://imgur.com/a/KBsNPye Oczekiwania : Zmiana lidera, bo oni chyba zadnych minusow nie maja xd Edytowane 23 Sierpnia 2020 przez -M4ksiu- 10 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aBlue Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 +1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nacxx Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Mój błąd i nie przeczytałem wszystkiego do końca, błąd zostanie naprawiony 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-M4ksiu- Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Teraz, nacxx napisał: Mój błąd i nie przeczytałem wszystkiego do końca, błąd zostanie naprawiony Jest skarga, i nie czytasz jej do konca? XD 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-M4ksiu- Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Teraz, czitos napisał: dobra kurwa prosta piłka lider SAMC ostatnio aktywny na forum tydzien temu tyle w temacie NIEZLE XD 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nacxx Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 2 minuty temu, -M4ksiu- napisał: Jest skarga, i nie czytasz jej do konca? XD Bo była tam taka gówno burza, a i następnym razem dowody daje się w skardze a nie pod komentarzami. Bo ja jeżeli chce wyjaśnić to wtedy się pytam co się stało i czemu tak. Wiec nie muszę czytać wszyskich komentarzy😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samurai Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Sori za wypowiedź ale wiem że konsekwencje zostały wyciągnięte z zachowania panów, Wydaje mi się że nacxx źle kliknął i nie zwrócił na to uwagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nacxx Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 1 minutę temu, czitos napisał: dobra kurwa prosta piłka lider SAMC ostatnio aktywny na forum tydzien temu tyle w temacie Prosta piłka nie jestem liderem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-M4ksiu- Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Teraz, nacxx napisał: Bo była tam taka gówno burza, a i następnym razem dowody daje się w skardze a nie pod komentarzami. Bo ja jeżeli chce wyjaśnić to wtedy się pytam co się stało i czemu tak. Wiec nie muszę czytać wszyskich komentarzy😉 tam byly tlumaczenia, więc powinenes czytac 😄 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veno_ Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 ale to akurat też prawda, że lider SAMC w ogóle nie wchodzi na forum 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nacxx Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Teraz, -M4ksiu- napisał: tam byly tlumaczenia, więc powinenes czytac 😄 Przeczytałem dwa-trzy komentarze i już wiedziałem czemu tak zrobili. Wiec Powiec mi czemu mam czytać wszytko? Teraz, dajspokuj napisał: nie poplacz sie jeszcze na kazdego piszesz skarge, jak ci sie cos nie podoba to wyjazd z serwisu Widać odwala od rangi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veno_ Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 1 minutę temu, dajspokuj napisał: nie poplacz sie jeszcze na kazdego piszesz skarge, jak ci sie cos nie podoba to wyjazd z serwisu daj spokój mu 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-M4ksiu- Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 3 minuty temu, nacxx napisał: , a i następnym razem dowody daje się w skardze a nie pod komentarzami. Bo ja jeżeli chce wyjaśnić to wtedy się pytam co się stało i czemu tak.😉 we wzorze nawet nie ma wymagania na dowody :D, tak samo jak pochwaly akceptujecie bez dowodow 😄 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nacxx Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 @-M4ksiu- wiesz ja nie żyje tylko internetem mam też dużo innych spraw do pozałatwiania w realu. Ale wiesz jak wolisz siedzieć cały czas w internecie i walić skargi które są bez sensu to już twoja sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veno_ Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Teraz, nacxx napisał: @-M4ksiu- wiesz ja nie żyje tylko internetem mam też dużo innych spraw do pozałatwiania w realu. Ale wiesz jak wolisz siedzieć cały czas w internecie i walić skargi które są bez sensu to już twoja sprawa. jeżeli nie masz czasu na grę, tylko "załatwiasz sprawy w realu", to czemu grasz? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-M4ksiu- Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Teraz, nacxx napisał: @-M4ksiu- wiesz ja nie żyje tylko internetem mam też dużo innych spraw do pozałatwiania w realu. Ale wiesz jak wolisz siedzieć cały czas w internecie i walić skargi które są bez sensu to już twoja sprawa. Skoro nie masz czasu, to dlaczego jestes we frakcji, na zarządzie? Wiesz, skoro odrzuciles w tamtym momencie skarge, w ktorej pracownicy ewidentnie lamią regulamin to cos tu jest nie tak 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nacxx Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Teraz, -M4ksiu- napisał: we wzorze nawet nie ma wymagania na dowody :D, tak samo jak pochwaly akceptujecie bez dowodow 😄 Chłopaczku proszę cię Zobacz teraz jaki jest wzór pochwały dałem że wymagam ss miałem dopisać to w skargach ale wyleciało mi z głowy😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samurai Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Teraz, -M4ksiu- napisał: Skoro nie masz czasu, to dlaczego jestes we frakcji, na zarządzie? Wiesz, skoro odrzuciles w tamtym momencie skarge, w ktorej pracownicy ewidentnie lamią regulamin to cos tu jest nie tak 🙂 ale maksiu ja ci mowie ze konsekwencje poniesli za to zachowanie... a odrzucil bo moze zle kliknal i nie zauwazyl wszystko jest juz poprawione od razu trzeba pisac skarge? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nacxx Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 1 minutę temu, veno_ napisał: jeżeli nie masz czasu na grę, tylko "załatwiasz sprawy w realu", to czemu grasz? A czemu walasz się w skargę i nie tyczy się ciebie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-M4ksiu- Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 1 minutę temu, nacxx napisał: Chłopaczku proszę cię Zobacz teraz jaki jest wzór pochwały dałem że wymagam ss miałem dopisać to w skargach ale wyleciało mi z głowy😉 popatrz przykladowo tutaj na wzór, że nie ma dowodów 😄 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veno_ Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Teraz, nacxx napisał: A czemu walasz się w skargę i nie tyczy się ciebie? tak o, a co? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samurai Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Teraz, -M4ksiu- napisał: popatrz przykladowo tutaj na wzór, że nie ma dowodów 😄 to jest stara pochwala ktora zostala odrzucona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nacxx Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Powiem tak bez sensu kłócenie się jak dzieciaczki zostawiam to dla krzystow i zobaczymy co powie na to. Aaa jeżeli chodzi o czas nad frakcji czuwam cały czas, chodzi mi o to że czasami nie mam czasu na ogarnięcie forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-M4ksiu- Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Teraz, Samurai napisał: to jest stara pochwala ktora zostala odrzucona z początku miesiąca Ale jeszcze niedawno pochwały nawet były pisane przez samcow na samcow XD i akceptowane^^ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nacxx Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 1 minutę temu, -M4ksiu- napisał: popatrz przykladowo tutaj na wzór, że nie ma dowodów 😄 Chłopie jesteś jakiś nie tego? Bo jak Widzę z czytaniem ze zrozumieniem pasz problemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi