-M4ksiu- Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 1 minutę temu, nacxx napisał: Powiem tak bez sensu kłócenie się jak dzieciaczki zostawiam to dla krzystow i zobaczymy co powie na to. Aaa jeżeli chodzi o czas nad frakcji czuwam cały czas, chodzi mi o to że czasami nie mam czasu na ogarnięcie forum. ale ogarnianie forum będąc w zarządzie też jest ważne XD zwlaszcza ze lider byl ostatnio aktywny tydzien temu XDDD 3 minuty temu, Samurai napisał: to jest stara pochwala ktora zostala odrzucona a tutaj? bez dowodów, pochwala zaakceptowana 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veno_ Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 1 minutę temu, -M4ksiu- napisał: ale ogarnianie forum będąc w zarządzie też jest ważne XD zwlaszcza ze lider byl ostatnio aktywny tydzien temu XDDD prawda 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nacxx Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 1 minutę temu, -M4ksiu- napisał: ale ogarnianie forum będąc w zarządzie też jest ważne XD zwlaszcza ze lider byl ostatnio aktywny tydzien temu XDDD a tutaj? bez dowodów, pochwala zaakceptowana Xddddddd. Bo wcześniej nie były wymagane ss. Śmieszne się to robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veno_ Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 3 minuty temu, -M4ksiu- napisał: a tutaj? bez dowodów, pochwala zaakceptowana również prawda, od jednego zaakceptowane, a od drugiego odrzucone. 1 minutę temu, nacxx napisał: Xddddddd. Bo wcześniej nie były wymagane ss. Śmieszne się to robi. nie były wymagane, a i tak odrzuciłeś jedną, a zaakceptowałeś druga 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nacxx Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Teraz, veno_ napisał: również prawda, od jednego zaakceptowane, a od drugiego odrzucone. Hahahahah, bo wiem kiedy mogę zaakceptować a kiedy odrzucić. Boże dawać dalej 🤣🤣🤣 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszhajto Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Oj tak +1 nacxx nie nadaje się do zarządu frakcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veno_ Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Teraz, nacxx napisał: Hahahahah, bo wiem kiedy mogę zaakceptować a kiedy odrzucić. Boże dawać dalej 🤣🤣🤣 no to po czym to stwierdzałeś 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samurai Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Teraz, veno_ napisał: nie były wymagane, a i tak odrzuciłeś jedną, a zaakceptowałeś druga bo jezeli pochwala jest bez sensu to ja nie wiem po co to akceptowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-M4ksiu- Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Teraz, nacxx napisał: Hahahahah, bo wiem kiedy mogę zaakceptować a kiedy odrzucić. Boże dawać dalej 🤣🤣🤣 komu chcesz wpisac plusa, a komu nie* 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veno_ Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Teraz, CHUUDA napisał: @Blender. można prosić duży? on małe sprzedaje 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nacxx Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 1 minutę temu, veno_ napisał: no to po czym to stwierdzałeś Po czym nie muszę ci się tłumaczyć bo jesteś nikim😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veno_ Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Teraz, nacxx napisał: Po czym nie muszę ci się tłumaczyć bo jesteś nikim😉 XD ok 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-M4ksiu- Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 albo pochwala ktora siezdi od wtorku XD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszhajto Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 2 minuty temu, Blender. napisał: Sprzedam popcorn Kupię. *daje 10 zł* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veno_ Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Teraz, Tomaszhajto napisał: Kupię. *daje 10 zł* ale tu sie sklep robi XD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karot Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 1 minutę temu, veno_ napisał: on małe sprzedaje ej no Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-M4ksiu- Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 3 minuty temu, Blender. napisał: Sprzedam popcorn nie zasmiecaj tematu. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karot Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Teraz, -M4ksiu- napisał: nie zasmiecaj tematu. W tym problem ze juz taki jest Xd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veno_ Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Teraz, Blender. napisał: W tym problem ze juz taki jest Xd XDDDD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-M4ksiu- Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Teraz, Blender. napisał: W tym problem ze juz taki jest Xd Tam byla rtozmowa miedzy mną, a samc, a przez ciebie zaczely wypowiadac sie 3 kolejne osoby. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-M4ksiu- Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 3 minuty temu, Heavy napisał: brak aktualizacji składu XDDD kozak zarzad frakcji to tez XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veno_ Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Teraz, -M4ksiu- napisał: to tez XD dokładnie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nacxx Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 30 minut temu, Heavy napisał: brak aktualizacji składu XDDD kozak zarzad frakcji Pog widzowie nie ma temu że każdy będzie zdawał na nowo egzaminy wiec po co mam sobie robić więcej roboty? Wiecie gadać też mogę ale jak nie wiedzie co się dzieje w środku frakcji. I już trochę nie chce mi się was gasić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 o znowu skarga na SAMC a to ci ciekawostka. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nacxx Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 5 minut temu, NinjSS napisał: o znowu skarga na SAMC a to ci ciekawostka. Dla mnie to jest śmieszne 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi