Bosy.exe Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Niestety, ale muszę stanąć po stronie nacxxa. Kolejna skarga od ciebie? Weź daj mu już spokój maksiu, bezsensowna skarga 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GumiS1 Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Zmiecie lidera bo ten to faworki robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nacxx Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 37 minut temu, GumiS1 napisał: Zmiecie lidera bo ten to faworki robi Xdd. Powiem tak chłopczyku nie wiesz to się nie odzywaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GumiS1 Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Ojj wiem wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nacxx Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 44 minuty temu, GumiS1 napisał: Ojj wiem wiem To Powiec mi co robię z frakcji jak jesteś taki cwany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GumiS1 Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 https://imgur.com/a/p0f87Pj Pozdro 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nacxx Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Teraz, GumiS1 napisał: https://imgur.com/a/p0f87Pj Pozdro Pozdro to nie ja wybierałem rekrutów. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-M4ksiu- Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2020 W dniu 23.08.2020 o 23:11, GumiS1 napisał: https://imgur.com/a/p0f87Pj Pozdro oj tak, tak XDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboWojtek Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Ludzie zmieńcie tego lidera SAMC a nie bo widzę że ciągle będą skargi jeżeli lider nie umie ogarnąć frakcji to trzeba nowego lidera wybrać i tak będzie najlepiej bo to już przechodzi ludzkie pojęcie co ta frakcja wyprawia 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
to nie dmn Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 ale dymy mnie ominely Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespa velutina Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 1 godzinę temu, czitos napisał: moge lidera samc bo samcow nie ma +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Retarded Ape Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2020 O kurcze, ale dymy się tutaj dzieją. Ale ciekawi mnie jedno panowie. Wiecie Co? Dlaczego jedna frakcja podpierdala drugą, przecież to PSP, SAMC, Oraz SAPD budują poziom RP jako 3 główne frakcje na serwerze. Może w końcu każdy do każdego będzie mieć szacunek i zacznie się akceptować? Bo to co się aktualnie dzieje, jak napisała któraś z osób wcześniej przechodzi "ludzkie pojęcie". Każdy z nas jest człowiekiem, ma sprawy prywatnie i tym podobne. SAMC, Oczywiście jest mało aktywne, ale się nie dziwcie. Najmniejsze wypłaty, największa norma + najcięższe RP do nauki. Z tego co zauważyłem 3/4 ludzi omiją tą właśnie frakcje szerokim łukiem. Ludzie zazwyczaj piszą podania do SAPD'ów, ponieważ mają według mojej opinii najłatwiejsze RP ((Nie krytykuje tutaj owej frakcji.)), więc większość osób idzie właśnie tam. To wszystko odemnie, miłego dnia/wieczoru życzę. 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karot Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2020 20 minut temu, CattereNN napisał: 10 latek jako lider nie za bardzo mi się uśmiecha Oj chyba na niezbyt dlugo zabrali ci blokade pisania 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBartek. Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2020 @MaFi2801 zostaje wyrzucony z posady lidera, dam szansę @nacxx jako lider, zobaczymy jak się będzie sprawować, ewentualne zmiany lidera będą w trakcie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBartek. Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi