Psientek Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2020 (edytowane) Przyszedł ten czas aby pożegnać się z wami. Po kilku dobrych przegranych miesiącach, wiadomo wszystko się nudzi i nic na to nie poradzę. Jakoś tak wyszło że chce spróbować czegoś innego i jestem niestety zmuszony odejść :CC. Dzięki wam wszystkim za te przegrane miesiące. Przede wszystkim dziękuje tym osobom: @Inder00 - Coś tam się gadało czasami, lepiej daj mi moje 300 punktów za wygrany giveway @papcio @Sebastos - Za to że daliście mi szansę w SARA i mam nadzieję że was nie zawiodłem @typowyk - Za te przegrane ,przegadane godziny na zarządzie i za odpierdalańsko @LiLAstra - Wiadomo było w ch*j przygód, holowanie łódki i samolotów ❤️ @Pietrosz - Oczywiście z tobą najdłużej się chyba znam i się też odwalało ❤️ @MrThePat @Zbigniew - ostatnio z wami dużo czasu spędzałem, dzięki za przygody z GBA i Pecik za perma ❤️ @Wercia - Najlepsza Pani policjantka na serwerze za co cię lovciam kociaku ❤️ @DzesikaAlbatros @ANIA1123 - DżejZI gratki ze masz kierownika i żebyś doszła do Głównego Zarządu, a Tobie Aniu misiaku za wszystko bo zawsze nam się gadka kleiła, napisz czasami do mnie XD ❤️ @Tome_kk - Też się trochę podziało gratki zarządu itp. A i dzięki że mogłem dzis z wami pograc w amoug us NWM jak kogoś zapomnialem to sorki,ale to jedne z ważniejszych dla mnie osób na serwerze ❤️ PS...... Kiedyś może tu zawitam znowu, jeszcze zobaczę. Kocham Was wszystkich ❤️ Edytowane 28 Sierpnia 2020 przez Psientek 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipson Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2020 eloo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LiLAstra Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Do zobaczenia Psientek mój kociaku, pisz na discord ❤️❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
typowyk Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Papatki Kochany ❤️❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrThePat Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Czesc 😞 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja3kubeq Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Trzym się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tome_kk Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Narka ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wercia Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Papaśki, w kontakcie tygrysie!❤😋 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DzesikaAlbatros Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2020 papapapap ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi