Retarded Ape Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Frakcja do której należy oskarżony : SAMC Nick osoby oskarżonej : nacxx, sanoxbert Powód : Faworyzacja osoby we frakcji 🙂 Dowody : https://imgur.com/a/q0NZjSJ Oczekiwania : Zmiana lidera, oraz v-lidera frakcji. 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Retarded Ape Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2020 @czitos Ja wiem ze dostane lote za napisanie prawdy XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2020 @xBartek. Ledwo nowy lider i znowu musisz czytać skargę 😛 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-M4ksiu- Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2020 oj tak 🤠 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tredox Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2020 (edytowane) Popcorn - 4,50zl Frytki - (Małe) 4zl Frytki - (Duże) 7zl Cola - 4zl Edytowane 31 Sierpnia 2020 przez Tredox 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tredox Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Teraz, Aluu napisał: dawaj 3 cole 4x fryteczki bo ja masny fryteczki oczywiscie duze Już podaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Retarded Ape Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2020 6 minut temu, Tredox napisał: Popcorn - 4,50zl Frytki - (Małe) 4zl Frytki - (Duże) 7zl Cola - 4zl Duze frytki i cole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kot Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2020 6 minut temu, Tredox napisał: Popcorn - 4,50zl Frytki - (Małe) 4zl Frytki - (Duże) 7zl Cola - 4zl 2x popcorn 3x fryteczki duze 2x cola i 1x male fryteczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespa velutina Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2020 24 minuty temu, Tredox napisał: Popcorn - 4,50zl Frytki - (Małe) 4zl Frytki - (Duże) 7zl Cola - 4zl To tak frytki małe poproszę bo nie stać mnie na więcej ale karbowane pls jak można no i oczywiście cola // dzienki admin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubiebardzo Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2020 (edytowane) 2 godziny temu, Mandarynka napisał: WoW, niesamowite. Kolejna skarga na SAMC. Kto by się spodziewał. za twoich czasów było mniej cnie poziomka Edytowane 31 Sierpnia 2020 przez lubiebardzo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBartek. Opublikowano 1 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2020 11 godzin temu, darkrider napisał: Daj mi 2x cole i frytki duże to się z @xBartek. Podziele jutro widzialem cie dzis 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBartek. Opublikowano 1 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2020 @nacxx odchodzi z frakcji, nowym liderem zostaje @karas 4 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi