Ogier Opublikowano 20 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 Nadszedł ten czas gdy wszystko zaczęło się j**ać, przez błąd, że gracze mieli na koncie po 170kkk xddd, straciłem poświęcony czas zarabiając pieniądze, moje własne auta jakimś cudem zostały zwrócone do poprzednich właścicieli ogólnie ch*jowa sytuacja xddd. Idę zjarać blanta i pocieszyć się pogodą. Do kiedyś, eluwa! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emerytura idk Opublikowano 20 Lipca 2019 Emerytura Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 29 minut temu, Ogier napisał: Nadszedł ten czas gdy wszystko zaczęło się j**ać, przez błąd, że gracze mieli na koncie po 170kkk xddd, straciłem poświęcony czas zarabiając pieniądze, moje własne auta jakimś cudem zostały zwrócone do poprzednich właścicieli ogólnie ch*jowa sytuacja xddd. Idę zjarać blanta i pocieszyć się pogodą. Do kiedyś, eluwa! z tym blantem to poczekaj, tez ide Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeveR. Opublikowano 20 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 Eluwa ni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogier Opublikowano 20 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 50 minut temu, idk napisał: z tym blantem to poczekaj, tez ide Dobry towar zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLjohnnyGTR Opublikowano 20 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 Siema siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
resouu Opublikowano 20 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 20 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 3maj sie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emerytura idk Opublikowano 20 Lipca 2019 Emerytura Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 2 godziny temu, Ogier napisał: Dobry towar zapraszam narazie odczuwam swoj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anomaly Opublikowano 20 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek756 Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Siemano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draco Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Cześć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajmanek Opublikowano 28 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 Ogier mordo trzymaj się tam i jestem takiego samego zdania co ty bo razem przez to przechodzimy 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi