Rotator Opublikowano 25 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2020 Frakcja do której należysz : Państwowa Straż Pożarna Nick : cola4ever Powód : Nadużywanie wyposażenia Typ kary ( zawieszenia etc.) : Zawieszenie na 4 dni. + 2 minusy Coś od siebie : To było tak że wyjąłem nożyce i miss-clickiem uderzyłem tymi nożycami kolegę podkawe, który zrobił SS i wysłał to Starszemu Brygadierowi @-M4ksiu- Liczę na odwieszenie i nie nadawanie tych 2 minusów. Dziękuje i Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-M4ksiu- Opublikowano 25 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2020 missclickiem wyjales, i uzyles nozycorozpieraka, tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rotator Opublikowano 25 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2020 Godzinę temu, -M4ksiu- napisał: missclickiem wyjales, i uzyles nozycorozpieraka, tak? Otóż, wyciągnąłem nożyco-rozpieracz by pokazać że mam wyposażenie. Po czym miss-clickiem uderzyłem w pokdawe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-M4ksiu- Opublikowano 25 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2020 (edytowane) To było dłuższe przytryzmanie nożycorozpierakiem. Odrzucam. Edytowane 25 Września 2020 przez -M4ksiu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 25 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi