krakanax Opublikowano 7 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 Nick :krakanax SID :68195 z jakiej frakcji chcesz odejść :samc Ranga posiadane we frakcji: starszy ratownik powód : no nie oszukujmy się, jest wiele osób które chcą mnie udupic, nie tylko z frakcji, ale i z innych frakcji, a nawet niektórzy ludzie, na dodatek na duty zazwyczaj jestem sam, i jest to męczące przy wykonywaniu rp, I nawet muszę prosić o pomoc psp/sapd. dziękuję @karas. za szansę Dziękuję @nacxx za to, że pogodzilismy się. Dziękuję @Samurai za to że zaakceptowałeś mój powrót I za to że po części się pogodzilismy. Dziękuję akademii za śmieszne chwilę, w sumie dziękuję każdemu z frakcji z kim grałem za wiele śmiesznych chwil. Życzę wam rozwoju frakcji, żeby było więcej osób na duty. Chciałbym jeszcze przeprosić za to że odwalalem, za to, że przeszkadzalem, jak i za to że wbijalem do sapd, psp na kanały I że były skargi na mnie przez to. Jeszcze raz dziękuję wam I przepraszam. Powodzenia w dalszym rozwijaniu się frakcji ;) Pozdrawiam, Krakanax. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samurai Opublikowano 7 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 Trzymaj się 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nacxx Opublikowano 7 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 Trzymaj się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Metrox Opublikowano 7 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 naura 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakanax Opublikowano 7 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 @Smallspy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeah Opublikowano 7 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 (edytowane) szkoda że odchodzisz, byłeś jednym z najlepszych w SAMC 😉 Edytowane 7 Października 2020 przez Jeah 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakanax Opublikowano 7 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 Teraz, Jeah napisał: szkoda że odchodzisz, byłeś jednym z najlepszych w SAMC 😉 Nie znam Cię nawet, ale dziekuje ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeah Opublikowano 7 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 6 minut temu, krakanax napisał: Nie znam Cię nawet, ale dziekuje ❤️ to ja Jehowy byczku 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 7 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi