Skocz do zawartości

[Zaakceptowane]Odejście z frakcji SAPD przez Janusz.cj*

Janusz.cj*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, Janusz.cj* napisał:

zresztą ninja zastanawiam sie jak ty dołaczyłeś do frakcji sapd i czy ty nie łamałeś żadnych zasad lub nie wydarzyło ci się kiedyś żebyś nie przestrzegał zasad. nawet teraz gdy jesteś liderem to nie spełniasz wszytkich zasad  bo jest to naprawde ciężkie nawet do zapamiętania a z resztą minął dopiero dzień od kąd napisałem powrót nie pomyślałeś może że zapomniałem kilka rzeczy ?

Dlatego mówiłem, że pisanie odejścia od razu po Degradzie nie jest zbyt mądrym rozwiązaniem bo tak naprawdę tego się możesz dowiedzieć. Jak widać tak szczerze przez 16 miesięcy bez przerw nigdy nie dostałem degrada, minusa itd ze względu, że zawsze potrafiłem się zachować(Tak przypuszczam)

Zawsze możesz usunąć odejście  oraz mogę ci wytłumaczyć co jest 5.

2 minuty temu, NinjSS napisał:

Dlatego mówiłem, że pisanie odejścia od razu po Degradzie nie jest zbyt mądrym rozwiązaniem bo tak naprawdę tego się możesz dowiedzieć. Jak widać tak szczerze przez 16 miesięcy bez przerw nigdy nie dostałem degrada, minusa itd ze względu, że zawsze potrafiłem się zachować(Tak przypuszczam)

Zawsze możesz usunąć odejście  oraz mogę ci wytłumaczyć co jest 5.

nie ma sensu usuwać odejścia jakk w tej frakcji jestem wyzywany bo nie mam mutacji

• Smutny 1

Wiem że nie powinienem porównywać cię do yorka, ale cały czas mówiłem ci że masz mnie przepuścić podczas konwoju bo wjezdzales na moje miejsce a ty do mnie że nie mam się wpieprzac przed ciebie, z tego co wiem to trzeba się słuchać wyższych rang. Jeśli cie to uraziło to bardzo przepraszam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.