guake123 Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 (edytowane) Cześć wam. Część was mnie pamieta a druga część nie. Chciałbym wam podziekowac za prawie pełen rok gry na MultiRPG. Ale nadszedł ten czas na odejście przez administrację, administracja sie pogarsza i nie robi swoich obowiązków (chodzi tu o połowę adm prócz właścicieli). Dlaczego odchodzę ? Ciekawe pytanie zastanawialem sie jak dostalem lote z suppa 4-5 miesięcy temu. Poprostu coraz gorsze sa spadki fps na serwerze i to zniechęca do grania. Tak jak mówi połowa mnie kojarzy ale nw czy pamięta.... Chciałbym sie z wami podzielić z tymi faktami i zrozumcie mnie. Papatki MultiRPG... Trzymajcie się @Mietek756 @Suvi @idk @Inder00 @ensi @mientos Bay.... Trudno mi odejść ale to w szczególności wina administracji Powodzenia w rozwoju z serwerem i realizowanie marzeń dla właścicieli. To jest juz koniec... To idę Siemano Edytowane 21 Lipca 2019 przez guake123 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atro052 Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Addio 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BikneQQ Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 3maj się!! I wróć jutro 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emerytura idk Opublikowano 21 Lipca 2019 Emerytura Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 wrocisz 😄 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anomaly Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 siema wróć jutro jak to ja mowie😉 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Txz Opublikowano 22 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 No siemka, wbijaj co jakiś czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek756 Opublikowano 22 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 Siemano no i trzymaj sie. Wracaj prędko a administracja to administracja im nigdy nie dogodzisz. Właściciele moim zdaniem są op, ale też nie wszystkich lubię z administratorów no ale cóż mówi się trudno napierdala się dalej xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi