GRSKK_-b Opublikowano 18 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 (edytowane) witam chciałbym powiedzieć ze odchodzę z serwera z powodu że jak już cos więcej osiągniesz to zarząd daje ci perma i rozdaje auta graczom a i tak już według mnie dużo osiągnąłem ale nie ma co owijać w bawełnę powiem tyle serwer spadł krótko mówiąc na psy oraz gospodarka rip każdy kupi se auto za 20psc i tyle i ma majątek za 20kkk a chodzi tu o to żeby sam do tego dojść wiem sam 2 lata temu około tez kupowałem i to był błąd bo wydałem tam 600zl i mam z tego praktycznie nic ponieważ lecą na kasę powiem tyle pozdrawiam i szanuje tych których oznaczę: @grota1122 ziomek dalszy kontakt przykro mi z powodu majątku @GaceKK. XDDDDD cały mój majątek @Dazerek pamiętam dawne czasy jak miałeś roota to były czasy @Dragon pro pamiętam te kłótnie z inderem haha @neeliX1 ziomek dalszy kontakt @idk kupowanie unikatów za psc z mięsnego XDD @xBartek. zayebał majątek ale uj XDD @Perzu mk3 mk4 stereo lgbt za free XDDDD @resouu było się wożenie id 1 z stereo od cb za 10kkk HAHHA @Robek ferrari z stereo i lgbt dzk @PanKOX_PL jak tam Internet 300 pingu stałe XD @Smallspy. szkoda gadać @PajaPel mój buccanner XD @Tymesz było wożone się twj agerra i branie ze mnie przykładu jak kupowałem auta za psc XD Pozdro eloo do zobaczenia za 2-3 lata jeśli serwer będzie żył ale raczej nie [-; Edytowane 18 Października 2020 przez VesU. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grota11-22 Opublikowano 18 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 :kekw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRSKK_-b Opublikowano 18 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 (edytowane) [!] Pomyślnie zaprogramowano MK1 [!] Pomyślnie zaprogramowano MK2 [!] Pomyślnie zaprogramowano MK3 [!] Pomyślnie zaprogramowano MK4 [!] Pomyślnie wgrano DELUXOMODE Pozdro Edytowane 18 Października 2020 przez VesU. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 18 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 Powodzenia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tredox Opublikowano 18 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 1 godzinę temu, VesU. napisał: [!] Pomyślnie zaprogramowano MK1 [!] Pomyślnie zaprogramowano MK2 [!] Pomyślnie zaprogramowano MK3 [!] Pomyślnie zaprogramowano MK4 [!] Pomyślnie wgrano DELUXOMODE Pozdro oj flexowanie sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeamN Opublikowano 18 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 Bywaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRSKK_-b Opublikowano 18 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 1 minutę temu, 1337msk napisał: Zgól tą grzywkę pajacu i odpi*rdol się od Gacka Nie znasz się na ironi i jak bym chciał to by mógł dostać bana niech się cieszy mam dużo dowodów na niego a ty co masz za problem do mnie z grzywką ciągle ciekawe jak ty wyglądasz pewnie jak ulany zj** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaceKK. Opublikowano 18 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 10 minut temu, VesU. napisał: Nie znasz się na ironi i jak bym chciał to by mógł dostać bana niech się cieszy mam dużo dowodów na niego a ty co masz za problem do mnie z grzywką ciągle ciekawe jak ty wyglądasz pewnie jak ulany zj** Hahahahahhahahahahhaha śmieszny jesteś xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaceKK. Opublikowano 18 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 22 minuty temu, VesU. napisał: Nie znasz się na ironi i jak bym chciał to by mógł dostać bana niech się cieszy mam dużo dowodów na niego a ty co masz za problem do mnie z grzywką ciągle ciekawe jak ty wyglądasz pewnie jak ulany zj** Nie upokarzaj się już bardziej XD naprawdę masz ból d*py że ty wydając 600zl masz nic a ja nie wydając nic mam tyle co ty nawet za 600zl byś nie miał xD To tylko gra niema czym się flexować dziewczynie się majątkiem nie pod podobasz xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Febson Opublikowano 19 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2020 oj +1 bycku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grota11-22 Opublikowano 20 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 15 godzin temu, Febson napisał: oj +1 bycku oj +2 byczku przyjaciele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Febson Opublikowano 20 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 @GaceKK.sk***ysynu XD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grota11-22 Opublikowano 20 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 3 godziny temu, Febson napisał: @GaceKK.sk***ysynu XD co z tym zrobić niewiem w cale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
resouu Opublikowano 20 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 kurwa panie jak ja cie juz prawie zapomnialem ale no fajne czasy byly id 1 ci za 10kkk sprzedalem ty chamie oddawaj @Febson mam cos co cie skusi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRSKK_-b Opublikowano 21 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 7 godzin temu, resouu napisał: kurwa panie jak ja cie juz prawie zapomnialem ale no fajne czasy byly id 1 ci za 10kkk sprzedalem ty chamie oddawaj @Febson mam cos co cie skusi Zabrali ci oceanika id 25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaceKK. Opublikowano 26 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 W dniu 20.10.2020 o 14:58, Febson napisał: @GaceKK.sk***ysynu XD Spójrz datę wtedy to na pieńku miałem z tobą 😄 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaceKK. Opublikowano 26 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 W dniu 21.10.2020 o 07:22, VesU. napisał: Zabrali ci oceanika id 25 Vesu grota psycho fani xDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ejosiek Opublikowano 26 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 Cześć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi