djleten Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 Frakcja do której należy oskarżony : SAPD Nick osoby oskarżonej : NinjaSS Powód : Mimo jasnych i wyraźnych dowodów i tak odrzuci skargę bo wystarczy mu dupkę wylizać. Dowody : https://imgur.com/a/jZuhyt7 Oczekiwania : Zmiana lidera albo jakaś rozmowa dyscyplinarna bo to nie pojęte najlepiej cała renowacja SAPD bo robią 0rp a mi mówią że robie 0rp mimo że mam live i są dowody. 2 14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monsterr. Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 Za pozwoleniem jednostki dowodzącej SUPERVISOR po wyjątkowym 0rp, jednostka ta może pozwolić na manewr Pit w mieście. Lider robi sporo dla frakcji, także ją kieruje w dobrym kierunku oraz cały czas przygotowuje nowe pomysły dla frakcji. Tyle ode mnie 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-M4ksiu- Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 Placz dalej, placz 🙂 Jedyną osobą ktora tutaj liże dupke jestes ty : > 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
to nie dmn Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 Siema, jako iż należę do frakcji SAPD postanowiłem się wypowiedzieć. Według naszych zasad podczas pościgu, w którym "uciekinier" wykonuje tzw. 0RP dostajemy możliwość wykonywania 0RP(tzw. kajdanki przez auto itd.) Do sytuacji, które zbliżają osobę uciekającą do uzyskania statusu 0RP należy min. skracanie. Na załączonych dowodach było widać owszem, jak funkcjonariusz używa kajdanek przez auto, niestety nie wiem jak wyglądała większość pościgu i nie mogę określić czy jechałeś przepisowo, bądź np. skracałeś. Jeśli chodzi o drugi dowód- Skarga na maksia miała w powodzie:"następnie pit w mieście z d*py". Na dołączonym filmiku (mówimy tu o tym niżej) nie widać wykonywania manewru P.I.T. Pamiętam jak jeszcze razem byliśmy w administracji i wydawałeś się spoko osobą, nie szkoda ci tak po prostu wchodzić i robić młyn w frakcji? Rozumiem, że dostałeś jaila i maksiu coś tam ci gadał, ale błagam cię, naprawdę takie rzeczy cię ruszają? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kujukwangu1 Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 (edytowane) Polecam zainwestować trochę w jakość bo jest taka chujowa że nie widzę jak mam pysk przy monitorze XD Tą jakość chyba znalazłeś pod mostem, powiedziałeś darmowa to biore 😮. Edytowane 27 Października 2020 przez kujukwangu1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wigary Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 (edytowane) masz przyda ci się Edytowane 27 Października 2020 przez Wigary 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karot Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 (edytowane) Masz bo sie odwodnisz Edytowane 27 Października 2020 przez Blender. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeweN. Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 (edytowane) Grozisz funkcjonariuszom lotą z frakcji, zapewne nie znając zasad panujących w niej. Polecam obejrzeć Police Activity, żeby zobaczyć co to w ogóle jest manewr PIT, bo z wiedza widzę cienko. Poza tym, dachujesz i chcesz jechać dalej, wiec kto tutaj 0RP? *Dla jasności - wypowiedź jest obiektywna. Edytowane 27 Października 2020 przez Dewen 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMEO Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 3 minuty temu, Kali1304 napisał: Nie ma to jak za***ać podmianki do SAPD z packzi Navaxa 2.0 no nieźle kurwa, pozdro btw. OVER @djleten to są pizdy z SAPD i tyle w temacie to pseudol jest dlatego tak odpierdalają, nic nie potrafia wiec co tutaj pier**lić o ich robocie. Mowi to osoba która tak dupe lizala i prawie płakała po locie a sam nic robić nie umiałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeweN. Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 1 minutę temu, Kali1304 napisał: wyjebane na ten serwer to jest gówno i tyle w temacie nic autorskiego tutaj nie ma a to że inder niby ma coś autorskiego to płaci za skrypty, tak że no pozdrawiam gorąco bo ten serwer to dno i ściek nawet tutaj grać sie nie da bo jest taka patologia ze ch*j. i same dzieci kto pytał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 XD? Btw. Naucz się pisać mój nick pajacu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrThePat Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 Oho życie prywatne znowu beczy. Idź się wystrzel na tą rakietę rpg i nie wracaj. 0 RP=0 RP 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi