markoPL Opublikowano 29 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 Nick :markoPL SID :15638 z jakiej frakcji chcesz odejść :SAMC Ranga posiadane we frakcji: Starszy Sierżant Ratownictwa powód : Moim powodem odejścia jest bardzo nie fajne zachowanie młodszego inspektora oraz zostałem okłamany przez lidera. : ( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Retarded Ape Opublikowano 29 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 Fajne zachowanie marko, dzięki. 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BekaZAdministracji Opublikowano 29 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 ja też dziękuje za to że zostałem wywalony i mam bl za to że raz do kogoś przekląłem i od razu lota ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi