Sebastos Opublikowano 29 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 Nick : Sebastos SID : 21819 z jakiej frakcji chcesz odejść :SARA Ranga posiadane we frakcji: Głowny Inżynier powód : Nadszedł czas na mnie, chciałbym odejść z rangi lidera frakcji SARA. Przechodzę na emeryturę, chcę aby ktoś inny teraz się wykazał dojrzałością, w prowadzeniu frakcji. Dziękuję bardzo poszczególnym osobom: @Smallspy. za pomaganie, w każdej ciężkiej sytuacji, w pomaganiu opierdalania ludzi XD @papcio za prowadzenie i w postawieniu do pionu frakcje 😛 @typowyk za przeżycie, razem tej ciężkiej wojny we frakcji hehe @LiLAstra za pomaganie w pilnowaniu, frakcji oraz pracowników @Pietrosz za bycie dobrym chopem 😛 @Psientek za bycie również dobrym chopem oraz pomoc we frakcji @#WILKU za to że jesteś cały czas @Toomekk za to, że pomagałeś mi również cały czas Oraz wszystkim których nie oznaczyłem, bo było by za dużo oznaczania hehe Dzięki mordeczki i powodzonka kocham was wszyskich ❤️ POZDRAWIAM @Sebastos 20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uno. Opublikowano 29 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 Pa pa przyjacielu 😭 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 29 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 Z fartem seba 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tome_kk Opublikowano 29 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yanke$. Opublikowano 29 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 Usuwaj to szybko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#WILKU Opublikowano 29 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 ❤️ pa pa misaczku ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabryrs_ Opublikowano 29 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 Ayy ty stary alkoholiku powodzenia tam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wercia Opublikowano 29 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 zwariowałeś 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 29 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 F pay to respect. 3maj się tam, ale za to służę pomocą dla nowego Lidera frakcji, 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon Opublikowano 29 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 Trzymaj się mordko, szkoda tylko że nie było okazji pogadać i się poznać. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dustus Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 Niestety nie znałem Cię zbyt długo lecz frakcję starałem się poznać - jak ją prowadzisz. Nie wiem czy przeczytałeś aczkolwiek na discordzie wysłałem Ci pewną wiadomość - którą wyślę do przyszłego lidera. Niby źle, że odchodzisz jednak trzeba spojrzeć na to z dwóch stron. Lepiej odejść z powodu braku czasu niż krzywdzić tym brakiem czasu swoich podopiecznych. Sebastos, życzę Tobie powodzenia w tym co robisz oraz co Ci jest przyjemne. x.Dustus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senkju Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
to nie dmn Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 ulala nie ladnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziarniak Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 Narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja3kubeq Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 Dzięki za wszystko Sebuch ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steal Opublikowano 31 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 3maj sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 2 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi