Gość GabbyHammock25 Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 Frakcja do której należysz :Samc Nick :GabbyHammock25 Powód :BL Typ kary ( zawieszenia etc.) Black Lista z możliwością odwołania Coś od siebie :Bardzo przepraszam co robiłem minął już 1 miesiąc przemyślałem to jest mk bardzo żal i che się poprawić i wrócić do Samc i tak dużo osób odeszło Ale ja za nimi tęsknię jest mi smutno proszę o ostateczną szansę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 @XenonPL #LOFFME Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samurai Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 Może ja się wypowiem, bo ja nałożyłem tą bl jeżeli @Smallspy. pozwoli? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samurai Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 (edytowane) Dam tu odnośnik żeby było wiadomo o co chodzi Edytowane 30 Października 2020 przez Samurai 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GabbyHammock25 Opublikowano 31 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 Udało mi się stare konto odzyskać To jak wkoncu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GabbyHammock25 Opublikowano 31 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 @XenonPL #LOFFME Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GabbyHammock25 Opublikowano 31 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 Churaa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Retarded Ape Opublikowano 1 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 @Samurai Ci odpisal. Odrzucamy to. Do tego sam wiesz jak sie zachowales na teamspeak'u. Zastanow sie nad swoim zachowaniem. Mow dalej ze we frakcji jest faworyzacja, mam palca w d*pie, i wrocisz do samcow dopiero jak mnie nie bedzie. Spokojnie, jakos odchodzic nie zamierzam, do loty tez mi daleko, wiec sie nie spiesz. 😉. Traktuj mnie dalej jak traktowales a daleko nie zajdziesz, pozdrawiam. ~ X3NonPL Lider Frakcji SAMC 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GabbyHammock25 Opublikowano 1 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Chura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 1 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi