Malian Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 Daje skarge bo ja se jechałem pracować na i/e daje na parking se auto i se ide pracować nagle jak jestem na derbach i chce aby admin auto tepnął to nagle tego auta juz nie było na parkingu nie wiem o co chodzi ale powiniscie coś z tym zrobić 😕 dowodów nie mam bo nie wiedziałem ze takie coś zrobią i nie wiedziałem kiedy mam mieć zrobione itp 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malian Opublikowano 30 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 @cienszki ale moje auto tylko dymiło a nie było żle zaparkowane 😕 i nie powineneś mi auta odholowywać 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malian Opublikowano 30 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 @cienszki inne samochody tez są dymiące i nikt tego nie zabiera 😕 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malian Opublikowano 30 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 eh no okej to dobranoc xd 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KmBurY Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 nie dostosowałeś się do wzoru, brak dowodów bajo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malian Opublikowano 30 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 jak wzoru nie ma nigdzie więc jak miałem sie dostosować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastos Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 Brak dostosowania wzoru, ani sensu skargi//Odrzucam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi