vespa velutina Opublikowano 1 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Nick : Hornet Powód : Nie przestrzegania zasad GKF (brak odczekanych 3 dni przed zmianą frakcji) Typ kary ( zawieszenia etc.) : Czarna lista Coś od siebie : Wersja druga odwołania od bl zmieniłem się już nie robię złych rzeczy więc chciałbym zakończyć odsiadkę w tym czarnym piekle z jarosem. Kupiłem jak coś już sobie kalendarz i będę liczył dni przed zmianą frakcji pls unban. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 1 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 XDD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 1 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Podejrzewam, że sam kalendarz nie wystarczy. Czasem trzeba też uważać na matematyce 😘 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespa velutina Opublikowano 1 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 (edytowane) sorry szefie miałem dwuje 😞 EDIT: ale naucze się ok pujde na korki Edytowane 1 Listopada 2020 przez Hornet 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajorSvchodolski Opublikowano 2 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 to mi tez 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 2 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi