Ksiendzu,., Opublikowano 15 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 (edytowane) Jako że dostałem bana za włamywanie się na konta ( niestety ) 😢 Chciał bym wam coś powiedzieć . JCZB 😉 Pora się pożegnać z najlepszymi osobami które dały mi dużo radości na dm oraz na giełdach @Inder00 trzymaj serwer dalej lecisz po 1000os ❤️❤️ @Izaa93 Pani Izo niech się trzyma ta Fabryka jaka jest 🤣 @Smallspy. Szkoda że dałaś mi bana ale było słusznie więc się nie dziwie 🤔 @idk Fajnie się odwalało na dm CZB vs CARTEL co nie? 😍😊 @Wercia Lecisz na roota lub na zarząd trzymaj się i nie krzycz na syna 😂 @Richardo Dzięki za fajną strzelaninę na dm szkoda że dostałeś bana 🤯 @Mietek_89 Lecisz na top 1 najbogatszych na serwie 😂 pozdrowienia z zadupia @ReQk oj ty odwalaczu ciebie to nie zapomne 😬 @exeen2 dałeś mi dużo wsparcia w trudnych momentach pozdrowiam was 😉 @Boleqk cartel hasz lsd ta zabawa po nocach się śniii 😇 @Archonek1337 ty pizdo oddaj rower 🥴 @Smifu_ oj ty to ciebie zapamiętam najlepiej LZUK / CARTEL / CZB ❤️ @loduwa Szukam sarenki suszarki bo mam włosy mokre i nie wiem jak je wysuszyć 😉 🙂 @Takeshi123 oj ty dałeś mi najwięcej jak byłem w załamce psychicznej papatki trzymaj tego felka prawie na fullu nie sellaj go 💥 @Lady4K oj ciociu trzymaj się zdrówka życzę 🙂 @BillyKid fajnie się jeździło bmx na skate parku obok dm ? @MrThePat TSA feta anfa ? 👾 @knapix dziękuje za całą pomoc trzymaj tam tsa 🙂 @TOMEO kiedy zarząd ? hah 💢 @xBartek. oddaj kurwa moje piniondze za las 🗿 @Ziarniak do bana xd 😇 @BumbleBee* oddaj twojego starego busa 😉 @Kosin pfu ale i tak jest git 😉 @Error_game z ciebie to była dobra morda nigdy nie płakałeś o nic 🙂 @argo_ramiro kiedy admin ? heh @MDeath pucuj grzybka pilnuj tam pani izy ❤️ @TheMarsjanin papa czemu nie jesteś w samc ? hehe😏 @Oliwier45 papa szczerbatku pilnuj tam ludzi 😉 Jeśli zapomniałem kogoś oznaczyć to sorki przypomnijcie mi w komach 😞 Wakcajne na projectrpg hah Edytowane 16 Listopada 2020 przez .,Dawidek,. 1 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon Opublikowano 15 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 Trzymaj się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wercia Opublikowano 15 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 3maj się tam! ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 15 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 papa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13motorufka Opublikowano 15 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 a jak kiedys wrucisz to growe strituw pozabijamy znowu hehe 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boleqk Opublikowano 15 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 CARTEL GUROM! Narazie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosiu. Opublikowano 15 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 Tylko Cartel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Error_game Opublikowano 15 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 Naurka 😞 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OliwieR_45* Opublikowano 16 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 naura, a mnie gdzie oznaczyłeś heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek_89 Opublikowano 16 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 Siema trzymaj się tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tredox Opublikowano 16 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 jak mozesz oznaczac suviego ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksiendzu,., Opublikowano 16 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 36 minut temu, Tredox napisał: jak mozesz oznaczac suviego ?? teraz go niema xd 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi