Samurai Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Nick : Samurai SID : 46253 z jakiej frakcji chcesz odejść : SAMC Ranga posiadane we frakcji: vlider powód : Taka średnia atmosfera we frakcji, brak chęci do gry, konflikt z pewnymi osobami Starałem się pomóc ale niektórzy nie chcą tego, skoro tak niech radzą sobie sami. Powodzenia, trzymajcie się ❤️ 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Pogodny Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Sory Samurai bo wiem że się do tego przyczyniłem przepraszam i powodzenia 😭😔😑😪❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samurai Opublikowano 17 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 1 minutę temu, Pogodny Norbert JD-Jest Dobrze napisał: Sory Samurai bo wiem że się do tego przyczyniłem przepraszam i powodzenia 😭😔😑😪❤️ nie twoja wina hah nie przejmuj sie powodzonka lecisz po awans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi