steal Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Nick : steal SID : 24450 Z jakiej frakcji chcesz odejść : SARA Ranga posiadane we frakcji: Pracownik Powód : Tak jak MTA wcześniej sprawiało mi dużo frajdy i przyjemności ze spędzania czasu w tej grze, tak teraz po prostu mi się to znudziło i nie widzę sensu, żeby siedzieć w czymś na siłę. Dziękuje zarządowi za otrzymanie szansy i możliwość pojawienia się w szeregach SARA, jak i wszystkim członkom, którzy ciepło mnie przyjęli i pozwolili fajnie spędzać wzajemnie czas. Do kiedyś 😉 👋 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steal Opublikowano 18 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 6 minut temu, cienszki napisał: @steal bonzo wracaj plis pozniej teras ide ci zablokowac plyte gluwnom pecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi