ReVooo Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Nick : ReVooo SID : 41371 z jakiej frakcji chcesz odejść : SAPD Ranga posiadane we frakcji: PO 2 powód : Nie mam czasu na grę przez szkole mam za dużo zaległości chciałbym podziękować wszystkim z SAPD za wspólnie przegrane godziny mam nadzieje że przyjmiecie mnie jak będę chciał wrócić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 hej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinek Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Naura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wigary Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi