wigary Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 (edytowane) Nick : wigary SID : 60361 z jakiej frakcji chcesz odejść : SAPD Ranga posiadane we frakcji: Lieutenant powód : Brak chęci do mta. Chciałem podziękować wszystkim za wspólnie spędzone cztery miesiące na służbie i poza. Nie będę oznaczał wszystkich osób bo kto kozak to wie. Ale w szczególności chce podziękować @argo_ramiro , @cinekox, @krzywy, @Wymyk, @Monsterr, @CHUUDA bo z nimi miałem najlepszy kontakt no i @NinjSS za utrzymywanie frakcji jak trzeba. SAPD to koxy ❤️ Edytowane 2 Grudnia 2020 przez Wigary 3 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monsterr. Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 A ja gdzie? Unsub 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackNygaKazimierz2013 Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 Papatki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 Eloooo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinek Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 3maj się stary, wracaj jak najszybciej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wigary Opublikowano 2 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 9 minut temu, Monsterr napisał: A ja gdzie? Unsub juz poprawiam 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wymyk Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 Na zawsze w moi serduszku ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek_89 Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 ;C już się nie poscigamy więcej ale przynajmniej na chillku wbijemy na dm razem jak za dawnych dobrych czasów B) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 7 minut temu, Kosin napisał: ale akcja ;c Smutno mi, że ludzie patrzę co robiłeś kiedyś a tego co teraz niedoceniaja. ALE ZA SAPD CI NIE WYBACZE!!!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek_89 Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 14 minut temu, Kosin napisał: ale akcja ;c Nie akcja tylko kox będziemy mogli w 3 na dm jeździć jak za czasuf CZB 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 z fartem wigary 3maj się na zawsze w moim serduszku ❤️ 27 minut temu, Kosin napisał: no weś daj unblakliste gżeczny bende ;(( trzeba dać 😞 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 o nie 3maj sie wiegjary 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi