Kolunio Opublikowano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 (edytowane) A więc tak odchodzę z MultiRpg ponieważ znudziło mi się granie tutaj i te kary są takie że odechciewa się grać także naura do kiedyś @Jerremi*- Dzięki za doradzanie i za all @Mietek_89 - Dzięki za gadanko na tsie i za wszystko 🙂 @Tosteruwa- Tobie to nie wiem za co dziękować bo bym musiał cały dzień siedzieć @GaceKK. - Dzieki za dołączenie do org i za klucze do id 2 🙂 @XXSNAKEX48- Dzięki za możliwość kupna od Ciebie Monstera i za gadanko @USA_BOY - za Chicagowcy i za wiele wiele więcej rzeczy @Archonek1337- Ciebie to jebac 60 @Pagieusz - Dzięki za codzienne gadanie na dc i odwalanie @KmBurY - Dzięki za pomoc w sarze @Maronek-_-YouTube- Dzięki za pomoc gdy byłem bez prawka @Pepszu21 - Tobie to bym musiał długo dziękować @Kaksonn - Dzięki za wypożyczanie rs7 i za ****** **** wiesz o co chodzi 😄 @Dawidek18 - najlepszy suport @Kosin - nigdy nie zapomnę odwalania Sweperami na kgp 🙂 @Playboy - Dzięki za jazdę Traktorkiem @knapix - Sory za trucie d*py o monstera ale mialem lepszą okazje :3 @Michałek.PDW - Dzięki tobie tak naprawdę , baj Jeżeli o kimś zapomniałem piszcie 😄 do kiedyś Edytowane 14 Grudnia 2020 przez Kolunio 3 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek_89 Opublikowano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 zegnaj kumpel ❤️ Trzymaj sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OliwieR_45* Opublikowano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 (edytowane) naura a ja gdzie XD? ;c Edytowane 14 Grudnia 2020 przez OliwieR45. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipson Opublikowano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 naura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JamniczeKKK Opublikowano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 Naura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kennzzi Opublikowano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 Nara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepszu21 Opublikowano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 Naura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usak Opublikowano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 żegnaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Playboy Opublikowano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 Do zobaczenia po drugiej stronie 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolunio_ Opublikowano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 7 minut temu, cienszki napisał: tfu na ciebie 60, nie wracaj. Zajebales mnie na lawete bez powodu a tak wgl 60 to jest ktos kto podpierdala najlepszych kolegow a my sie nawet zabardzo nie znalismy wiec 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolunio_ Opublikowano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 1 minutę temu, cienszki napisał: 60 - konfident, konfident - ktos kto podpierdala ludzi Ktos kto podpierdala kolegów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KmBurY Opublikowano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 Żegnam i nie wracaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Napastnik Opublikowano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 Oj kolunio dzięki za przejażdżkę monsterkiem wracaj kiedyś 😢 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerremi Opublikowano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 Noo Sieema wracaj ktoś musi mnie denerwować ! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wercia Opublikowano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 No hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maronek Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 Szkoda że odchodzisz. Fajnie było 🙂 Naura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackNygaKazimierz2013 Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 Papa Kolego oddaj Monsterka XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi