PoteznyWarmianin Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 (edytowane) Siema odchodzę z serwa, ponieważ dostałem bana. Dziękuję za miesiąc miłej gry. Może jeszcze wrócę jak dostane unbana ale wątpię. @Xsardes dzieki za przyjęcie do SARA. Jesteś spoko mordeczka @monster Za miłą gre. @WertexGames tobię dziekuję za reporta xd i za fajnie spędzony czas na serwerze. @Kaneki Mam nadzieje że dasz unbana 😞 @Zi3luu Za pomoc na początku mojej gry. Dziękuję wszystkim. Do zobaczenia ! @idk @Inder00 @Perzu To był najlepszy serwer na jakim grałem. Życzę żeby trzymał się bardzo dobrze. Pozdro Edytowane 29 Lipca 2019 przez MagicznY 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moriszm Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 ja tak samo perm za głupią pierdołę 😕 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andegawen Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 3maj się mordo z fartem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoteznyWarmianin Opublikowano 29 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 2 minuty temu, Deep napisał: 3maj się mordo z fartem! dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zi3luu Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Spoko 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anomaly Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 siema wróć jutroo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoteznyWarmianin Opublikowano 29 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 15 minut temu, Randy napisał: siema wróć jutroo Jak dostanę unbana to napewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoteznyWarmianin Opublikowano 29 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 1 minutę temu, WertexGames napisał: Jezu cj noo:( Dostan ub ;;;( Niestety ale wątpię ze dostane ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xsardes Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 (edytowane) na razie! Za co ty bana masz? Edytowane 29 Lipca 2019 przez Xsardes 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoteznyWarmianin Opublikowano 29 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 3 minuty temu, Xsardes napisał: na razie! Za co ty bana masz? Na prywatnej ci napisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anomaly Opublikowano 30 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 10 godzin temu, MagicznY napisał: Na prywatnej ci napisze to mi też napisz xfd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gienekpl7541 Opublikowano 30 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BikneQQ Opublikowano 30 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Siema i 3maj się I napisz pw za co masz tego bana xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clyde* Opublikowano 16 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 trzymaj fason Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi