13motorufka Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 (edytowane) No nadszedł w końcu ten moment, gdzie gra na serwerze nie sprawia mi już przyjemności. Jak narazie odchodzę z serwisu, może kiedyś wrócę, może nie. Będę wchodził co jakiś czas pojeździć autami czy postrzelać się na dm, Na dole kilka osób, dzięki którym spędziłem najlepszy czas na serwerze : @JASNY, @Tosteruwa, @loduwa - Potężni gangusi z Azteców ❤️ @Mietek_89, @Kosin, @JamniczeKKK, @lordsmif, @OliwieR45. - oro na dm było i będzie ❤️ @twojtato, @Spiruk - dzięki za GTKWN, trzymajcie się tam. ❤️ @knapix - dzięki za TSA, powodzenia w administracji ❤️ @Samohut, @Pociong - jedyny bez perma xD ❤️ @-Maciuś- - powodzenia w administracji ❤️ @Łukasz1992 - dzięki za expiarke na dm i twoje wyzywanie mnie i potem pisanie skargi #60 ❤️ @Straw_pl, @Spectra ♔, @KQBA, @TurboWojtek, @Antexxx, @FilipQ, @Wr77zeR. - dzięki za San News, po powrocie na serwer tam wracam ❤️ @japczan aka @sothapple - wróc kiedyś na ten serwis ❤️ @Smallspy., @PajaPel - dzięki za SG ❤️ @XXSNAKEX48 - dzięki za gadanko i za jakieś wymiany, dalej trzymam tego pizzaboya ❤️ @BillyKid - idol, dzieki za SG ❤️ @TheMarsjanin - RODO BTW ❤️ @MajorSvchodolski - laweta na spacer była wyprowadzana ❤️ @MIV3L - ELO LAWECIARZ ❤️ @LubieOgorki - wielki szacun za te audycje ❤️ No i najważniejsze, @Inder00 - gdyby nie Ty, nie poznałbym tylu wspaniałych ludzi. Dzięki za serwer. ❤️ Jeśli kogoś nie oznaczyłem, to upominać sie w komentarzach. Edytowane 15 Grudnia 2020 przez Motorufka bajo jajo 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandpa_spectra Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 a ja bede mukł z tobom na dijem? 😞 naura 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek_89 Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 Trzymaj sie tam ❤️ Dzieki za gre i oro na dm 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LubieOgorki Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 :(... Wracaj szybko motorufa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twojtato Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 coś się kończy,coś zaczyna 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIV3L Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 Siema nunuś 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FilipQ Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 Gdzie ja? Bajo jajo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13motorufka Opublikowano 15 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 3 minuty temu, FilipQ napisał: Gdzie ja? Bajo jajo już jesteś xd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JamniczeKKK Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 3maj się napewno jeszcze się zobaczymy na prpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 Nara 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OliwieR_45* Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 naura ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
essabyk Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 Siema 😞 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JASNY Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 3maj się kumplu z azteców kazdy kto robił rozpierdo* na dm zwija z serwera ;/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
to nie dmn Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 rip rip 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespa velutina Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 el0 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wr77zeR. Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 A mnie to nie oznaczył :C Naura 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13motorufka Opublikowano 15 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 7 minut temu, Wr77zeR. napisał: A mnie to nie oznaczył :C Naura my bad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboWojtek Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 no urwa dlaczego zostań mi tu a nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajorSvchodolski Opublikowano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 żegnaj kc 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi