AdThree Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 (edytowane) Siema, siema, zaraz mnie nie ma, dlatego szybko i na temat. Dziękuję Wam za ten czas spędzony na tym serwisie, dla jednych byłem skurwysynem, dla drugich super kumplem 123, dziękuję, kocham was wszystko, oznaczę tu ludzi, nie wiem czy o wszystkich będę pamiętał, jak nie to przepraszam, dodajcie mnie na discordzie poznamy się bliżej do grobowej deski: AdThree# A więc tak:@Linke55 - byłem do Ciebie w chuj negatywnie nastawiony przed tym jak do frakcji dołączyłeś, ale okazałeś się w chuj spoko ziomem, których brakuje na tym serwerze niestety, kocham Cie mordo.@idk - jesteś super, ale śmierdzi ci z mordy cwelem! nie no joke kocham cie miś.@Inder00 - super masz skrzydła w minecraft, spoko gośc z ciebie, seksowne skarpety nosisz.@All4Tech - minecraftowiec jebany, fałszywiec, ale nawet cie lubie 1337 bońsko squad@NinjSS - ❤️ i reszta ludzi@draco@yama@S1mple@SajKogmr@Deep@Pakan*@DaFcio357@CyberShoot@moriszm@N3.@xBartek.@ZeleKkk@Oliwierxon3935@Sonicki@Yung$now@radek88588@Taruros@Hajsyy@Black*@Izaa93 NIE CHCE MI SIĘ WIĘCEJ OZNACZAĆ, PRZEPRASZAM IDE DO PRACY. MAM DOWNA A I ZOSTAWCIE MI REAKCJĘ, BO CHCE MIEĆ 300000000 REAKCJI NA MOIM SUPER PROFILU, JA TU WRÓCĘ PO EMERYTURZE, ELKO. Edytowane 29 Lipca 2019 przez AdThree 6 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiomMalpa Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Żegnam 😞 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Trzymaj się może się spotkamy jeszcze na jakieś klepie ,bądź innej gierce piece yoł ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baterek1235 Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 o ja też gram w minecrafta 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuju Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 (edytowane) 54 minuty temu, AdThree napisał: dla jednych byłem skurwysynem XDD, bywaj a i ja ciebie zapamiętam jako komendiand policji Edytowane 29 Lipca 2019 przez kuju nie dopisałem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek756 Opublikowano 30 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Siema do wczoraj 😞 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anomaly Opublikowano 30 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 eloo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gienekpl7541 Opublikowano 30 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 nara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andegawen Opublikowano 30 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 3maj się mordo z fartem! 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FuriaT Opublikowano 30 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Siema, dzięki za szanse w SAPDach ❤ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andegawen Opublikowano 30 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 44 minuty temu, xBartek. napisał: Widzimy się na Craftcorze! xD Arivia lepsza XD, na craftcore się skończyła edycja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MI_REK Opublikowano 30 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 3maj się adtri Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 30 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 @AdThree Misiaku ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zozol Opublikowano 31 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2019 a chuj ci na kurwe. elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaFcio357 Opublikowano 31 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2019 Żegnaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draco Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Aż mi się te akademię przypomniały 😜 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi